@MotorolaO lastiklerle gelmese de olur. Yumuşak hamurlu yol tutuşu harika, hafif. Memleket yollarına olan mukavemeti ise berbat! Kolay patlar, koruma konusunda çok fazla vaadi yok.
@Gringo1903
Bundan bir çift sipariş ettim sırf merağımdan açıkca çin üretimi değil de orijinal olduğundan şüphelendim. Yani bir imitasyon ürünü bu kadar iyi yapmışlarsa da bilemem. Göbeklerinden mandallara kadar her şeyiyle orijinalinden ayırmak imkansız. Ağırlığa kadar aynı. Gönderimi italya üzerinden gerçekleşti falan. Enteresan bi olaylar var ama anlamadım. Bu aradasahibinden üzerinden 1-2 tane bu ürünü satan var. Orijinal diye satıyor olabilirler. Orijinal de olabilir. Nasıl ayırt edicez derseniz pek mümkün değil. Tek farkettiğim mandaldaki Mavic logosu biraz çabuk siliniyor gibi.
Açıkca kendim çok kullanmadım şu an yedek bi bisikletim var üzerinde duruyor 100 km falan yapmışımdır. Her hangi bir sorunu yok dediğim gibi orijinaliyle yanyana koysanız farkı anlamazsınız. Baya iyi işçiliği var. Birisi çemberin birleşim noktasında hata olduğunu belirtmiş yorumlarda ama bana gelen jant gayet düzgündü. Dediğim gibi orijinaline baya yakın bir jant. Akıcılığı göbek sesi vs. si. Fabrikadan bi şekilde kaçak çıkarıyor olabilirler izlenimi uyandırdı bende
@Serkan Mıstınoğlu
valla 2016 bile olsa setin fiyatı aşırı ucuz. :/ bi bit yeniği var. Hayır en alt segment aksium göbeklerini alıp da çeviriyolar desem bile bu kadar ucuza çıkarmaları zor ki göbeklerde de cosmic elite yazıyor.
Aliexpressten verdiğim siparişin italyadan yola çıkması zaten apayrı bi kafa karıştırıcı.
@Serkan Mıstınoğlu
Yok ya 20 günü buldu sanırım. Bi süre kargo bilgisi hiç görüntülenmedi. "Hacı abi noldu bizim jantlar?" diye sordum. Dolandırıldım diye düşünürken adam "Keep calm man!" dedi. 1 hafta içinde falan düştü zaten ptt sitesine.