mehmetsunu Kaldato ile sohbeti kestim. Kayıt 28 Eylül 2011 Mesaj 5.670 Tepki 13.144 Şehir kayseri Başlangıç 2010—11 Bisiklet Cube Bisiklet türü Yol bisikleti 19 Nisan 2016 #1 Şunu merak ediyorum jant setlerinin ağırlıkları Quick release ilemi hesaplanıyor yoksa QR ler hesap dışımı bırakılıyor. Tıpkı bisiklet ağırlıklarının pedalsız söylenmesi gibi. Mesela sizce inkilizce şu ifade neyi anlatıyordur. Individual wheel weight Front 785g, Rear 885g.
Şunu merak ediyorum jant setlerinin ağırlıkları Quick release ilemi hesaplanıyor yoksa QR ler hesap dışımı bırakılıyor. Tıpkı bisiklet ağırlıklarının pedalsız söylenmesi gibi. Mesela sizce inkilizce şu ifade neyi anlatıyordur. Individual wheel weight Front 785g, Rear 885g.
Berk Karaca Daimi Üye Kayıt 23 Kasım 2010 Mesaj 345 Tepki 395 Şehir İstanbul Bisiklet Giant 19 Nisan 2016 #2 Bildiğim kadarı ile QR'sız yayınlanıyor ağırlıklar. Yukarıdaki cümlede demek istediği: "Jantların ön ve arka ayrı ayrı ağırlıkları şunlardır ...". QR ile ilgili bir detay yok burada. Tepkiler: mehmetsunu
Bildiğim kadarı ile QR'sız yayınlanıyor ağırlıklar. Yukarıdaki cümlede demek istediği: "Jantların ön ve arka ayrı ayrı ağırlıkları şunlardır ...". QR ile ilgili bir detay yok burada.
Edip D. HTFU! Kayıt 12 Haziran 2011 Mesaj 3.619 Tepki 5.219 Şehir Sarıyer, İstanbul Başlangıç 2000—01 Bisiklet Diğer 19 Nisan 2016 #3 QR'sız ve koruma bantsız olur genelde Eğer dahil olursa yazıyorlar zaten (incl. quick release, incl. rim tape vs.) Tepkiler: 9magiko ve mehmetsunu
QR'sız ve koruma bantsız olur genelde Eğer dahil olursa yazıyorlar zaten (incl. quick release, incl. rim tape vs.)