Scudo Sports

Japonca isminiz..

tamam o zaman "sGonzales" Karirinkuchi Mozitekito asistanım olarak devam edebilirsin ;) :D

sevgili kardeşim mikamika haklısın :( ama gerçekten ismin süper olmuş :D

Scudo
Ula Türkden japon olursa ayvayı yer valla adı soyadı telaffuz edene kadar. :D :D :D :D :D :D

Saygılarımla;
Ariteshimekato Chikutafukamekashi

Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahuaaaaaaaaaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
ben dojidoshi türkçe meali uğur ama yumuşak g olmadığı için ugur anlamına geliyor dojidoshi

bi ara merak salmistim japonca ya ama japonca da boyle bi mantik yokki. latin harflerine cevirme gibi, yani varsa bile hic duymadim :)

yok tabi haklısın. bizimkisi türk usulü çevirme tarzanımvari yani ;)

Karirinkuchi Mozitekito sana bundan böyle kısaltılmış ismin olan "karimo"diye hitap edeceğim.
nasıl Mikajikachikafu mikatomefumi ismini "mikamika" diye kısalttıysa seninkiside "karimo"oldu.
eğer beyenmediysen değiştirebilirsin :D

ARİKURİNSHİKA

benimki daha cok rus ismine benzedi :)

@whitestar

Ya Onu Jimotoziki olsa nasıl olur motor markası gibi oldu ama ben beğendim :D

sen beğendikten sonra mesele yok Jimotoziki :D

seninki de güzelmiş tukashitukashimoari kısası "tukari" nasıl? :D

abı herkez uçmuş burada direk japonya ya baglanmışınız

vay bee "rikashidoto" bir anda japon imparatoru gibi hissettim :)

kendi dilimzi cok harika yaaaa bunu simdi daha iyi anlıyorum :))
saygılarımla " rikashidoto tekurukumiki " nereeee "harun deveci" nere :)

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
inanin bi turk icin japonca konusmayi ogrenmek kadar kolay bi olay yok( yazmak yada doru aksaanda konusmaktan bahsetmiyorum). gramerleri bizimkinin aynisi.yani sadece kelime egrendiginizde turkcede bildiginiz gibi siralayin japonca konusmus oluyosunuz.benim eski kiz arkadasim japan di. onun sayesinde birazda merakla kelime ogrenmeye basladim. bi sozluk edindim bi kac ayda kursa gittim. bi ara gercekten japon partilerinde cat pat konusuyodum hatta konusulan konuyu bi parca anlayabiliyodum. ama yazma konusuna gelince 4 cesit alfabeleri var. ve herbirini bilmek zorundasin yazilani sadece anlamak icin(yazmaktan hic bahsetmiyorum). ama konusmasi zevkli bi dil.

Geri