Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Japonya'da Shimano Nerden Alınır?

eren konu

Forum Bağımlısı
Tepki
550
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar bisikletimin grup setini ultegra (mekanik) 6800'e yükseltmek istiyorum.
Şuan bir arkadaşım japonyada minimum 2-3 ay kadar daha orada olacak.
Bu seti uygun fiyatla alma ihtimalimizin olabileceği bir yer yada web site var mıdır acaba?
Arkadaş Tokyo'da fakat internetten aldırma şansımız da olabilir sonuçta küçücük ülke kargolanır bir şekilde.
Japonya'da yaşayan yada ordan alışveriş yapmış arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla...
Not: Arada %25'in altında bir fark olacaksa türkiye'den almak tabiki daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Scudo
Y’s Road Akasaka var.Tokyo'da 6 Katlı bir mağaza.

2 Chome-10-1 Akasaka,Minato,Tokyo 107-0052

(link)

İçeriğini çok anlamasam da;

(link) > Yaklaşık 2.100TL'ye denk geliyor.
(link) > Yaklaşık 2.300TL'ye denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@Edip Dinçer ilk link ihracat fazlası,veya değişim görmüş ürünleri satan bir firma.tabi çarık çürüğü milyonda 1 gelir o ayrı konu.Japonyada ekonomisi iyi olduğu için fiyatları yüksek tutuyor biraz.

HA BENİM TAVSİYEM BUDUR (link)

@Erkin Kalender

Merlin daha ucuz Japonya'dan, hatta Erdoğanlar bile (ne kadar stok olmasa da). :D

@eren konu
Ucuza satın almak istiyorsanız belki de direk Shimano ile iletişime geçmelisiniz. Ucuz bulabileceğiniz bir yer söyleyebilirler veya kendilerinin direk fabrika satış türü bir olayı vardır...

Edip bey shimano'yu aramak iyi fikirmiş aslında

Not : Konu Japonya'da shimano nerden alınır değilde,Yeni shimanolu ultegra 6800lü collunago pisletim olsaydı şuan 20.sayfadaydık

Anlaşmalı olduğu firmaları aradan çıkarıp direk son kullanıcıya satarlar mı ki ürünlerini? Türkiyede bu çok tutar satarlarsa:D

• Beğen
@Yusuf Ziya Aktaş

Bazı firmalar kutusuz olarak satabiliyor o tip ürünleri.
Atıyorum, bisiklet üzerine takılması için bir firmaya gönderilecek bir ürün siparişi son anda ellerinde kalırsa onu BELKİ satabilirler.
Veya fabrika satış şeklinde bir yerleri vardır bu tip ürünler için.

Türkiye'de tekstil konusunda ihraç fazlası çok kaliteli ürünler zaman zaman bulunuyor. Belki orada da böyle bir şeye denk gelinebilir.
"Abi 400liraya Canon D1 aldım, ihraç fazlasıymış" gibi bir şey duymadım henüz ama belki @eren konu Bey bir ilk olur :D

amazon.co.jp adresinden gayet uygun fiyatlara alabilirsiniz. Tokyo'da 3 ay kaldigim sure zarfinda bu sekilde alisveris yapmistim.

Donus ucusunuz THY Business class ise, bisiklet de alip kutusunda getirebilirsiniz ;)
Benim ihtiyacim yoktu bu guzel firsati degerlendirmemistim

• Beğen
@Erkin Kalender
Erkin sanırım japonyada dostumuzun olması, Merlinden almamız kadar avantaj sağlamayacak.
Merlinde ekstra nasıl yükler biniyor acaba maliyete, gümrük ve kargo olarak, yani kutuyu açtığımda, toplam ne kadar şemsiye açılacak? :)
@mehmet.ali
Mehmet Ali eğer burda 1875TL'ye varsa Merlin'le Mersin'le hiç uğraşmayalım.
Kdv'sini alırız taksit yaptırırız canavar gibi olur nerde 1875TL?

Pedallada var son 1 kaldığı için bu fiyat. Ben çok gittim geldim alıp koyacaktım bir köşeye fakat kartlar baya dolmuş :)

• Beğen
Merlincycles sitesine kargo şirketini sormanizi tavsiye ederim. Ptt ile calisan royalmail veya parcelforce ile gondermeleri mumkunse gumruge takilirsa bile kdv oder alirsiniz.. ozel kargo sirketinde ardiye, konsimento gibi masraflat sizi zor durumda birakir.. bu arada japonyadan bisiklet veya kadro getirme imkaniniz olabilir mi acaba.. sonucu cok merak ettim. Ebay gibi bir platform mutlaka vardir..

@engin özen Merlinden bir arkadaşım 5800 set almıştı, Royalmail ile gönderiyorlar, pttye vergi ücreti ödemek dışında başka bir işleme gerek kalmıyor

@engin özen Artık çoğu şirket bireysel alışverişlerde, 3 günde ürünü gümrükten çekmek için girişimde bulunduğunuz takdirde, o tip ücretler çıkarmıyor.
Daha önce DHL ve UPS ile başıma geldi. Bir tek vergi ödeyerek aldım ürünleri ;)

Japonya Türkiyeden pahalı..Japonyaya giden bisikletçi bir abim öyle söylemişti:D

@mehmet.ali
Mehmet Ali online satışları var mı?
eğer yoksa son kalan sette hangi ultegra var yani ayna kol ebatı ve ruble ebatı ne acaba?

Geri