Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

JBL Clip 3 - Bluetooth Hoparlör

Seyda Ünlü

5 Vakit Bisiklet ve Kamp
Tepki
1.123
İsim
Seyda Ünlü
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Güçlü sesiyle bisiklet sürerken telefondan açtığınız şarkıyı bluetooth aracılığı ile bu cihazda dinleyebiliyorsunuz. Klipsi sayesinde istediğiniz yere takarak dinleyebilirsiniz.
(link)

JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
JBL Clip 3, boyut olarak küçük ama şaşırtıcı derecede büyük bir ses çıkışı ve benzersiz taşıma kolaylığı sunan su geçirmez bir Bluetooth® hoparlördür. Dayanıklı ve tamamen entegre taşıma kancası ile kıyafetlerinize, kemerinize veya sırt çantanıza takarak gittiğiniz her yere sizinle birlikte gelir. JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, IPX7 su geçirmezdir ve 1000 mAh şarj edilebilir Li-ion bataryası ile size 10 saat çalma süresi sunar. Yerleşik bir gürültü ve yankı önleyici mikrofon sayesinde bir tuşa basarak kristal netliğinde telefon görüşmeleri yapmanıza olanak sağlar.

Teknik Özellikler
Ürün Tipi:Taşınabilir HoparlörToplam güç (W):1x 3WÜrün numarası:1183775
Yüksek ses kalitesi
Bluetooth 4.1 bağlantı
IPX7 Su Geçirmez
Dayanıklı malzeme
Telefon görüşmesi için mikrofon
Asma kancası
10 saate kadar çalma süresi
Ses Gücü : 1 x 3.3W
Frekans Hassasiyeti : 120Hz – 20kHz
Sürücü Boyutu : 1 x 40mm
Sürücü Hassasiyeti : >80dB
Ağırlık : 220g
Boyutlar : 137mm x 97mm x 46mm

Ekran Resmi 2020-07-17 11.25.05.pngEkran Resmi 2020-07-17 11.24.58.png

Scudo
Bende buna benzer bir şey kullanıyorum ama şehir dışında ormanlık yerler otoyol ve köy yollarında...Kulaklık takmak tehlikeli bu gayet ideal oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Jbl clip 3 yanımdan ayırmıyorum hem küçük hem de iş görüyor 10 saat batarya ömrü var. Bundan önce kalitesiz Anker 12 wat ve Tronsmart element t6 mini kullanmıştım bu saydıklarıma boşuna para vermişim hepsi kısa sürede hakkın rahmetine kavuştu. Jbl kaç ay oldu hala çalıyor birde onu sele rayına veya gidon da bir yere takıyorum tadından yenmiyor

• Beğen
Ben de aynısından kullanıyorum. Silikon telefon tutucu ile gidona taktım. İnanılmaz sağlam oldu, hiç bir şartta düşmüyor.
IMG_20200717_113859.jpg

• Beğen
Bende bu ürünü kullanıyorum. Antalya-Kemer turunu yaparken yolda bangır bangır açıp gaza getirmişliğim vardır kendimi. Kulaklık gerçekten uzun turlarda sıkıntı olabiliyor. Google asistan özelliği de olduğundan sesle istediğim şarkıyı telefona dokunmadan çalabiliyorum. Gayet kullanışlı bir ürün.

• Beğen
Bunu okurken ödünç aldığım clip 3 ile şarkı dinliyordum. Basslar biraz sesine göre kuvvetsiz kaçsa da idare eder.

@KingDriver Bassları kuvvetli ve kaliteli verebilen bu boyutlarda bildiğiniz bir ürün varmı?

Qcy Box 2 modelini kullanıyorum. Suya sok, düşür, fırlat hiç farketmez. Tam bir outdoor ürünü ve bisiklet için çok çok ideal. Ses kalitesi ve yüksekliği ise gayet güzel.
Mid ağırlıklı müzikler dinlediğim için hoparlörün mid performansı benim için en önemlisi. Ve kesinlikle tatmin ediyor.
Bass konusunda ne beklediğinizi bilemiyorum. Masaya koyduğumda masa titriyor. Tok bir bassı var ve cızırtı vs yok. Hoparlörün arka yüzünde bass için ayrı bir hoparlör var, bence gayet güzel beceriyor bass işini. Üzerine su dökünce fırlatıyor suları. Daha ne anlatayım.
Tiz konusuna girmiyorum, hiç sevmem. Olmasa da olur.

bende clip3 kullanıyordum ama rüzgarlı havalarda ses de yeterli derecede kaybolmalar oluyordu ve mifa a10 a geçiş yaptım şarj süresi jble göre kısa ama ses yüksekliği ve bass noktasında clip3 ten daha iyi olması,sd kart takılabilmesi ve ileri geri parça geçişleri yapabildiğim için iyi yönde kanaat getirdim.IMG_20200708_002351.jpg

Usb'yi üstüne takıp , içindeki şarkıları hoparlörden dinleyebileceğimiz bir marka model önerisi olan var mı ?

Geri