Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

JD.com

@Osman Tuğrul
HKSP POP Takip ediliyor, bir kaç gün içinde tekrar deneyin

Scudo
@Enes Şahbaz Aynen öyle bir değişiklik yapmışlar ben de şu an farkettim, hatta nedense kuponumu kullanamıyorum sistemde bir sıkıntı var sanırım :(

ürünü gelen varmı

Saka gibi ama ürünler geldi :D Hemde cok hızlı daha once cinden aldıgım urunler hala gelmedı bunlar geldı :D

@ElcaSeJawS hangi satıcıydı acaba?

@Enes Şahbaz

Nasıl yapıyoruz su işi?

Hksp Pop'un sitesini bile bulamadim ben, Ptt icin de o minik pencerede cikan kodu mu yazicaz?

Sana zahmet onu bana bi tarif etsen merak ettim :)

Edit: Hallettim PTT sitesinde TR sinirina girmeden sorgulama yapilabildigini bilmiyordum.

'tech_ubuy' (link) linki de bu bundan almısız urunlerı geldıler hemen.@Atalay ÇELİK

@ElcaSeJawS

Bende bu arkadaştan 12 ürün aldımda benimkiler gelmedi PTT sitesinde Malezya gozukuyor en son.

Şaşırdım.

Hangi gun yapmistiniz odemeyi?

jd-collection satıcısından alışveriş yapıp ürünü kargolanan/teslim edilen var mı ?

Milletin aldığı 5 centlik garip garip ürünleri göndermişler, hatta teslim alanlar var. Benim 65 dolarlık drone halen kargolanmadı.
Kargo takip no girmişler, ama takipte pre-advised aşamasında duruyor 1 haftadır. Yabancı forumlarda yazdığına göre kargo numarası bastırılmış ama Netherlands Post'a teslim edilmemiş-yola çıkmamış.

Var mı bilgisi olan ?

Ve bir de normal fiyatı her yerde 100 dolar üzerinde olan bir ürünü, indirimle 65 dolara aldığımızda, paket üzerinde de rastgele bir miktar yazdığında gümrük konusu nasıl oluyor ?
Eğer gümrükte incelenirse, fatura olmadığı için 20 dolar vergi çıkartırlar gibi. Fakat kredi kartı ekstresini alsam, başvurabileceğim bir yer var mı ? Sonuçta kuryeyi ilgilendiren bir durum değil, o parayı alır kargoyu bırakır gider. Nereye ulaşmam gerekiyor ?

@ElcaSeJawS

Vay be takdir ettim :)

Ben 15 inde almıştım ondan sanırım, ama 8 gün yine de epey hızlı.

Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@ElcaSeJawS benimde çoğu ürün de tech_ubuy dan tek korkum var hıyar çıkmaması ;)
@Atalay ÇELİK benimde malezyada görünüyor.
@Özgür K. Döküman ile valiliğe giderek tüketici haklarına dilekçe yazmanız gerek. Ben böyle biliyorum.

@Atalay ÇELİK
Ayrıca telefondan aftership uygulamasını indirim kargo şirketini ptt seçersen ordanda takip edebilirsin hocam bir hareket olduğunda bildirim falanda geliyor.

@Özgür K.
Jd-collection jdnin kendi mağazası sanırım baya bi yoğunluk var biraz bekleyin bence belkide kargoya verildi yoğunluktan takip numarası giremediler.

@Osman Tuğrul
benimde aldığım ürünlerin çoğu tech_ubay dan gelen ürünlerde şuan bir sıkıntı yok kargoyuda çok hızlı yaptılar aralarında en iyi satıcı buydu bence.

Ürünler de gelmeye başladı. Yalnız bu ürünler 10 dolar dolsun diye almıştım ;)
IMG-20151124-WA0000.jpg

(link) ürününü indirimle veraber 0,27 $ a almıştım az önce geldi. Diğerleri için beklemedeyim. :harika:

Tech-ubuy'dan aldıgım ılk urunler geldı yalnız gerıkalanı hala ortalıkta yok. Aftershıp sagolsun adım adım gorebılıyorum.

Teknosa nın sattıgı pwatch ın aynısından arkadaşlarım için 3 tane almıstım ıkı tane geldı. Bırısı sorunsuz calısıyor dıgerı sarj olmuyor. Bı tanesının paketınden de cep telefonu için lens seti çıktı.

Mesaj attım satıcıya bakalım ne olacak.

@Enes Şahbaz Gerçekten çok teşekkürler, allah razı olsun kardeş. 2 dolara aldığım kadro üstü heybe çanta geldi, epey işimi görecek ;)
12319231_844175209033543_1810723567_n.jpg
12319770_844175222366875_1956493441_n.jpg

sadece 2 dolara alma keyif ;)

• Beğen
Tepkiler: Enes Şahbaz
Benimde ışıklar geldi bugun :D matara kafesi gelmedi daha aynı satıcıdan, belki göndermedi belki de yolda bilmiyorum türkiyede 100 liraya satılan ürünü 2.5$'a aldım, matara kafesi gelmesede çok umursamam :D

• Beğen
Tepkiler: Enes Şahbaz
Geri