Orkun Hoja
Üye
- Tepki
- 280
- İsim
- Orkun hoja
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Insani sinir eden gacir gucur seslerinden kurtulamayinca gercek ANC ozelligi olan bluetooth kulaklik aldim, artik hicbir rahatsiz edici ses duymuyorumKadro içinden geçen kablo sistemlerinde gıcırtı ve sesleri nasıl çözeriz bilen var mıdır acaba
324402 dosyayı görüntüle
özellikle şu kadro kapsüllerinden falan aşırı rahatsız edici gıcırtı sesleri geliyor ne yapmalıyım. belki stı kolun içine giden kablolarsan da geliyor olabilir oraya nasıl ulaşabilirim
HAHSHAHA abi çok haklısın bu sesler o kadar demoralize ediyor ki kulaklıkla çıktığım turlarda daha performanslı sürüyorum ama yine de toplu sürüşlerde falan başka insanların duymasını sevmiyom benim için sürüşe engel olmayacak sesler sorun teşkil etmiyor aslındaInsani sinir eden gacir gucur seslerinden kurtulamayinca gercek ANC ozelligi olan bluetooth kulaklik aldim, artik hicbir rahatsiz edici ses duymuyorum![]()
Merhabalar , kadroların bazilarinda, iç tesisatı çekerken, kabloları kapatan ya da doğrudan teli/halatları kuşatan hazır kablo kanalları oluyor .. Ancak onun dışında m ihsan in tavsiyelerine katılmakla beraber, akvaryum için kullanılan şeffaf hortumlar olur, muhtemelen petshop ya da ev marketlerde bulursunuz..Bu şeffaf hortumlar, malzeme olarak hayli yumuşak olur ve kendisinden sert malzemelere temaslarda da, sesi de absorbe eder, bizim genelde kullanılan siyah halatlar sert ve içten kaplamalı olduğu için, bisiklet titresiminde ses yapabiliyor. Bunlara uygun çapta bu akvaryum hortumlarini kullanirsaniz belki fayda sağlar.. örneğin toplam 3 m siyah halat gidecekse, bu hortumlardan 1-1.5 m alıp, komple siyah halatları sarmak yerine aralara atarak da kullanabilirsiniz.. Bu hortumları zamanında araba ve kapı/pencere fitillerinin içine sokarak , fitilleri daha tıknaz hale getirmistik 😀 diğer ses yapan yerler ise eklem yerlerinden geliyordur kadroda çatlak ya da kırık yoksa ancak komple bir bakım yaptiginiz zaman , bazı bölgelere conta bazı yerlere sıvı conta bazı yerlere tork anahtari ile kontrollü gerdirme fayda sağlayabilir..Kadro içinden geçen kablo sistemlerinde gıcırtı ve sesleri nasıl çözeriz bilen var mıdır acaba
324402 dosyayı görüntüle
özellikle şu kadro kapsüllerinden falan aşırı rahatsız edici gıcırtı sesleri geliyor ne yapmalıyım. belki stı kolun içine giden kablolarsan da geliyor olabilir oraya nasıl ulaşabilirim