Scudo Sports

Kablo engellemesi

Gidona aparat - ışık yerleştirme konusunda 42 sayfalık bir külliyat var elimizde :)

Yol bisikleti kokpit fotoğrafları

Bu arada söz konusu ışığı - gidonu bir fotoğraflarsanız çok daha işe yarar bir çözüme kavuşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Scudo
Şöyle bir şey hiç de kaba durmuyor. Ben kullanıyorum ve çevremdekiler de çok beğeniyor. Işıktan ziyade km saatini daha rahat görmek için taktım ben ama ışığa da faydası oldu.

1601015906732.png

@trainspotting35 Aliexpres ürünü :D aynısı bende kullanıyorum çok şık..

Evet ya az önce sedece bunu sormak icin kayit oldum, profilde de sanirim sistem hatasi olmus.
Simdi ben size durumu söyle izah edeyim, az önce mahalle arasinda geziyordum ve birden camakende bu basligi gördüm. Aa ne ilginc bir baslik ben su soruyu sormak icin su siteye bi kayit olayim dedim ve oldum, durum nböyle sayin Ahmet bey.

Simdi asil soru, benim bu soruyu sormammi hata oldu yoksa sistemin yaptigi tarih hatasimi hata oldu anlamadim ama SIZDEN yinede her iki hata icin cok özürdiliyorum Ahmet BEY birdaha böyle hatalar yapmam.
Siz baya bi eskisiniz galiba burada, yöneticilerden bi rica etsenizde yanlislari düzeltseler, olmazmi????

Millet sayenizde benimle dalga gecmeyede basladi, bakin 16 no'lu yorumda sayin @ErzincanLee dalaga gecmeyi gectim firca bile atmis. :agla: :agla: :agla:

İğneleme ve doğruları ayırt edememeye başladım, forumda yeniyim eğer başka bir muhabbet varsa haberim yok dalga falan da geçmedim şaşırdım sadece hocam saygılar

@Burak B. @trainspotting35 Aynı aparatı ben de aldım.
Gel gör ki vidalar için verilen boru şeklindeki pullar plastik bende.
İlk sıkmada ezilmişler ve farketmedim. Yokuş aşağı girdiğim bir çukurda gidon aşağıya dönüverdi.
Başka şekilde çözmek durumunda kaldım.

Sizde gelen pullar aynı ise dikkat edin lütfen.

@Homer Bende ki pullar metaldi.

• Beğen
Tepkiler: Homer
@Homer Benimkide metal pul. Fakar ince oldugu için kalın ve sert pul ekledim..

@Homer Bendekiler de metal. Montaj yaparken yanında gelen 4 pulu kullanmak gerekli , alüminyum malzemeyi takarken ezilme mukavemetini arttırıyor.

@Ekincan33 hocam şimdi onu denedim gayet başarılı oldu teşekkür ederim :)
Arkadaslar gidon altına ters bağladım oldu ilgi ve alakanız için teşekkürler :)
arkadaşlar kusura bakmayın önceki mesajları mobil uygulamadan atmıştım peş peşe göndermiş ve resim eklemeye çalıştığımda uygulamadan atıyor tekrardan teşekkür ediyorum
arkadaşlar şimdi şöyle saçma bir şey var benim km sayacım kablosuz ışığı açtığımda km sayacı çalışmıyor kapattığımda çalısıyor far ı farklı yerlere taktım sonuç aynı ışık şiddeti sinyal dalgalarını engellermi acaba veya farı açtığımda cihaz dan radyasyon falan yayılıyor da sinyal dalgalarını mı bozuyor acaba (sanki nükleer reaktör :) gece km sayacı çok önemli değil zaten strava kullanıyorum ama çok tuhafıma gitti form da nükleer fizikçi atom mühendisi veya paranormal uzmanları varsa bir çözümleme bekliyorum :) saygılar

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın önceki mesajları mobil uygulamadan atmıştım peş peşe göndermiş ve resim eklemeye çalıştığımda uygulamadan atıyor tekrardan teşekkür ediyorum
arkadaşlar şimdi şöyle saçma bir şey var benim km sayacım kablosuz ışığı açtığımda km sayacı çalışmıyor kapattığımda çalısıyor far ı farklı yerlere taktım sonuç aynı ışık şiddeti sinyal dalgalarını engellermi acaba veya farı açtığımda cihaz dan radyasyon falan yayılıyor da sinyal dalgalarını mı bozuyor acaba (sanki nükleer reaktör :) gece km sayacı çok önemli değil zaten strava kullanıyorum ama çok tuhafıma gitti form da nükleer fizikçi atom mühendisi veya paranormal uzmanları varsa bir çözümleme bekliyorum :) saygılar
Decathlon mu?

Decathlonun 120 km sayacı kullanıyorsanız o sayaç ışık, Bluetooth kulaklık ve goprodan etkileniyor. Bi üst versiyonu da pek iyi değil. Saat yeniyse iade edin değilse siteye yorum yazın mağazaya yönelendiriyorlar. Bu şekilde 1 yıllık saati iade ettim. Müşteri temsilcisine teşekkür ederim, hatayı kabul edip aldılar. Kronik bir sorun.

Hand made! ;)
Gerekli malzemeler:
1 adet plastik çekçek sapı,
1 adet sandalye ayağı tıpası,
6 adet oyuncak tabanca süngeri
2 adet plastik kelepçe
Toplam maliyet: 2tl'den biraz fazla olabilir:)
Verdiği haz: çok fazla:hhhhhh:

Dosyalar

• IMG_20200926_091943.jpg
    IMG_20200926_091943.jpg
    1,3 MB · Okunma: 46
  • IMG_20200926_092021.jpg
    IMG_20200926_092021.jpg
    1,3 MB · Okunma: 49
  • IMG_20200926_092030.jpg
    IMG_20200926_092030.jpg
    1,4 MB · Okunma: 46
@_Madmexx _ hocam onu çözdüm şimdi başka bir bela var başımda :)
@Anonim (link)

bu ürünü kullanıyorum hocam

@ATALAY16 bu ürünü bilmiyorum fakat bu forumda bir kaç kişi iyi şekilde bahsetmediği için almaktan vazgeçmiştim. Sigmanın kablolu ürünlerini uzun kullanım için daha çok tavsiye ettiler. Şuan bişey almadım ama alacak olursam sigma düşünürüm. Biraz Ucu olsun dedikçe tadınızı kaçırıyor o yüzden kullanmıyorum.

@Anonim sigma ürünleri iyidir ben aktif oalrak strava kulanıyorum zaten gece sürüşlerin de de ekranı göremiyorum(ekran ışı yok) bu sebeple çok problem değil benim için ışık yanmadığı sürece canavar gibi çalısıyor :)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@Mhmm@ Kadroya uyguladığınız AY YILDIZ çok hoşuma gitti, çok beğendim. Bu arada gidon bölümü de gayet sade ve şık.

Kadro içinden geçen kablo sistemlerinde gıcırtı ve sesleri nasıl çözeriz bilen var mıdır acaba :(
1000129266.jpg
özellikle şu kadro kapsüllerinden falan aşırı rahatsız edici gıcırtı sesleri geliyor ne yapmalıyım. belki stı kolun içine giden kablolarsan da geliyor olabilir oraya nasıl ulaşabilirim

Son düzenleme:
Kadro içinden geçen kablo sistemlerinde gıcırtı ve sesleri nasıl çözeriz bilen var mıdır acaba :(
324402 dosyayı görüntüle
özellikle şu kadro kapsüllerinden falan aşırı rahatsız edici gıcırtı sesleri geliyor ne yapmalıyım. belki stı kolun içine giden kablolarsan da geliyor olabilir oraya nasıl ulaşabilirim
Seslerin sebebi temastır. İki plastik parça birbirine sürterse gıcırtı yapabilir, plastik ve metal temas ederse tıkırtı yapabilir. Kadro içindeki kablonun ses çıkarmaması için en basitinden kabloyu bez bantla kaplayabilirsin. Kurtarmazsa temas edebileceğini düşündüğün kısımlara sünger yapıştırabilirsin. Diğer açıkta bulunan plastik kabloların gıcırtı yapabileceğini düşünmüyorum ama çok az yağ sürersen sürtünme azalır ve ses kaybolabilir. Silikon sprey de kullanabilirsin. Sti kolun kablo girişlerine ulaşmak için gidon bandını sökmen gerekiyor.

Geri