Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kablolu / Kablosuz KM Saati Hakkında

@Groims ben sanırım aradığım şeyi buldum biraz bekleyerek alacağım ama sonuçta değecek gibi hissediyorum
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
bende echowell aldım 40 tl şimdilik olcumleri doğru gosteriyo....

Sigma gibi iyi markalar telefondan falan etkilenmiyor, iki senedir daha pil değiştirmedim. Ama çok pahalı

Btwin count 8 aldım gayet güzel testte ettim bi sıkıntı yok bakalım

Bende kablolu hız göstergesi var ama mıknatıs bölümü kayıp herhangi bir hız göstergesinin mıknatısı çalıştırırmı nerden alabilirim

@zubeyr gun eğer üniversal bir mıknatıs ise decarhlon dan bulabilirsiniz

Arkadaşlar;

Garmin 520 ve Bryton Rider 530 ve Bryton 330 arasında kaldım.

Amacım, Fiyat/Performansı tatminkar olan hangisi olduğunu kavrayabilmek. Fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.

Başka öneriler, üst fiyat kategorisi ya da farklı marka açığım.

Teşekkürler.

Öneri öneri

https://i.hizliresim.com/kvyQJm.jpg

Arkadaşlar elimde bu ürün var, tam olarak montajını yapamadım, ayrıca eksik bir şeyi yoktur umarım?

Herkese merhaba

Ben şu ana kadar 2 kablolu (Scan marka ve VDO marka) km saati kullandım.
Bir de Tchibo nun kablosuzunu kullandım.
Üçünde de sorun olmadı.
Kablosuz Tchibo daha çabuk pil tüketiyordu.
Kablosuzun tek dezavantajı ilk bisiklete binince manuel olarak açmak gerek.
Kablolular jant hareketi algılayca otomatik açılıyor malum.

Ancak amortisörlü mtb ye geçtiğim için yeni bir km saati düşünüyorum ve 100 mm amortisör çalışma mesafesi nedeniyle kablosuz olması gerekiyor.

Kablolu gibi ilk harekette otomatik açılan kablosuz km ler var mıdır?
Veya kullananımız var mıdır?
Teşekkürler.:)

@anti panik

Hemen algılayabılmesı bence mumkun değil. Varsa da çok kaliteli olan ürünlerde vardır diye tahmin ediyorum ki onu da sanmıyorum :)

@anti panik Sigma 16.12 kablosuz kullanıyorum ve ilk hareket halinde kendiliğinden çalışıyor. Yalnız ilk hareket anında 2 - 3 saniye gecikme ile veriler ekrana yansıyor.

count 8 kablosuz km saati hakkında ne düşünüyorsunuz ?

@zafglr
count4 kullanıcısıyım 4 bile işimizi fazlasıyla görüyorken 8 gayet guzel bir cihaz. max. hız gibi verileride gösterebiliyor fiyatına göre alınabilecek bir cihaz

Ankarada genel kurmayın ordan geçerken benim kablosuz sayacım 127km/h gibi değer gösteriyor. Ben otomobille 110 u geçen insan değilim. Ayrıca, kablosuz demek vericide de fazladan bir pil yani fazladan atık demek. Dünyayı sevelim. 11 bin km cateye mity2 kullandım 1994-1998 arasında. Kablosuz da illa ki gerekiyordur ama öncelik kabloludur derim.

@Onur YCL

İlk harekette 3 sn gecikme bence bisiklete binip normal kadans temposuna geçmekten kısa bir süre ve gayet yeterli.
Ürün fiyatı 200 tl ye yakın.
Sıcaklık vb sensörü var. Bence gereksiz maliyet gibi.
(Kullandığım Tchibo da sıcaklık verisi vardı. Pek gerekli olmadı)
Ben Sigma 16.12 ürün yorumlarında montajı ve sensör hassasiyeti ile ilgili olumsuz görüşler okudum.
Neticede ürünü görüp yerinden almaya karar verdim.
internetten riskli olacak.:)

@anti panik Süre yeterli zaten bakmıyor insan kalkışta. Daha önce kablolu 5.12 kullanmıştım, dayanıklılık, su geçirmezlik anlamında sigma oldukça kaliteli. Montajda sorun yaşayanlar oluyor ancak kullandığım sigmalarda bu soruna rastlamadım. Bike-discountden 36euroya almıştım.

@zafglr
Bu ürün hakkında forumda başlık var. Orayı da inceledim.
Auto on off ( ilk harekette kablolu sayaçlar gibi kendiliğinden açılma) özelliği yok sanırım???

Bir de böyle bir sorun var.
Count 8 ön farla birlikte çalışmamış.

Ön ışığı açtığımda km saati çalışmıyor!

@zafglr
Fiyatı gayet güzel ben 3 ay önce count 4 u 75 e almıştım

Geri