Scudo Sports

Kaç basar abi

Scudo
kandıra yokuşu takım arabası arkasında inişte 80km hız yarış bısıkletıyle ,hızı sevıyorum

@nuriaktürk

Çukurlara dikkat etmek mi, O hızda çukur olsa ne yazar ki :D Üzerinden geçelim, biraz havalarnırsak andralini(nasıl yazılıyordu) daha yüksek olur :D
Bakarsınız alttan kanat çıkar ::p

Yok ben almıyım. Yüksek hızda 2 defa ölümü kıl payı kurtardım. Aşırıya çıkmıyorum artık. 3. ye aranızda olamıyabilirim yoksa :eek:

Ben bisikleti öteki tarafa daha hızlı gitmek için almadım :)

Ancak boş arazi olacak ancak öle :D

çukurdan çukura fark var. hiç beklemediğniz bir anda çukura girdiğiniz zaman olacakları aklınızdan bir geçirin bakalım

Her İstanbul-İzmir turumda eski rekorumu egale ettim.
82 - 84 - 87 - 93km

93km'yi E5'te kamyon arkası sağnak yağmurda mtb ile yaptım.

Her evden çıkışımda 70km civarlarını görünce 80km bile artık heyecanlandırmıyor, ama 90ları görmeyi hatta 3 haneli rakamları görmeyi iple çekiyorum :)

Bir ara 52 aynakol ile kamyon arkası 120km denemesi yapacağım.

walla bende 3 haneyi görmek istiom ama uygun yer yok burda :(

benim hedef şimdilik 100km :)

arkadaslar bu kandıra yokusu tam nerde kalıyor bı deneyelım bakalım

haa kocaelındeymıs bıraz uzak kaldı .istanbul içinde guzel yerler varsa yazıverın barıde bızde bılelım bı deneyelım

@burgazz

Maslak tan Beşiktaş a giderken alt geçitten geçerken var. 70 görebilirsin heralde. Ben tünelin başından hızlanmaya başlamıştım o zaman 66 gördüm. Hızımı alıp gelsem 70 olurdu heralde:) Bu arada bende max. 68 yaptım Acarkent ten Üsküdar a giderken

yalova'dan cinarcik'a giderken 78. yaptim pedal artik benim gucumun disinda donuyordu, yani 90 nasil basiliyor cok merak ediyorum :)

ben ankaraya gezmeye gittiğimde kuğulupark,atakule, kocatepe camisi vs yerlere gezmeye gitmiştim. geri gelirken shrenton oteli yanındaki adını bilmediğim bir caddeden akşam karanlığında 71 km hız yaptım. eper gündüz olsaydı sanırım rahatlıkla 80 i bulurdum.

yanlız benim dikkatimi bişey çekti. msconfigin dedi gibi belli bir zamandan sonra mesela 60-65 kmden sonra pedal çevrilemiyor. 90-100 km nasıl yapılıyor anlamış deilim. yollar o kadar dik mi yaa...

yada benim bisiklet 24 vitees. acaba o hızlara ulaşanlar 27-30 vites felanmı...
sevgiler...

@Tarık DUMAN

dik yokuşlarda yapıyorlar 90 100 km hızı

aynakol diş sayısını sanırım hesaba katmıyorsunuz

evet bizim burada o kadar dik yokuş olmadığından ve aynakol küçük olduğundan belli bir hıza geldiğinden pedal çevrilemez hale geliyor. yani yol ne kadara izin verirse ancak o kadar oluyor.

o yokuşlarda denemeyi gerçekten çok isterdim. ölüdeniz taraflarında, alanya kalesinden aşağı inerkende çok dik inişler var fakat yol sürekli virajlandığı için o hızlara ulaşamamıştım. neyse umarım bir gün sizin o hız yaptığnız yollarıda görebilirzi...
sevgiler..

@Tarık DUMAN

hiçbirzaman amacım hız yapmak olmadı hiç hırs yapmadım beni doğa ve kendi bedenim ilgilendirir ben sadece bir ayrıntıya dikkat çekmek istedim ama benim arkadaşımın 120 yaptığına araçla şahit oldum yol bisikleti kullanır kendisi teknik ayrıntılar hakkında bilginiz olduğu için yinelemenin anlamı olmadığını düşünüyorum

walla ne diyim... tek kelimeyle HELAL OLSUN...
arkasından ateş çıkıyormuydu :)
bende öyleyim hız yapmaktan ziyade, uzun yol yapmaktan ziyade genelde hep doğaya bakarım, gezilecek yerleri görmeyi isterim. ama arada elverişli bir yol olunca kendimi denemekten alıkoyamıyorum.
sanırım dünya rekoruda 126 galiba.. öyle hatırlıyorum ama tam emin değilim

yazık bu forumda bugüne kadar hiç böyle alaycı bir uslube rasatlamamıştım üzüldüm hırsınızı yarış pistlerinde sönürün lütfen

alaycımı? yanlış anlaşılan bir nokta var galiba... nerede alaycılık var?

Geri