Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaç bisikletiniz oldu?

Şuana kadar kaç bisikletiniz oldu?

• Toplam katılım
    212
beldasan kuğu
beldesan mountain (türkiyede benim gördüğüm ilk dağ bisikleti) (istanbulda tabiiki daha iyileri vardı :) )
bianchi meta pro
tange kadroya toplama (şimdiki bisikletim :) :D

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
Scudo
merhaba;

1,2 tane 3 tekerli bisikletim vardi:)
2 tane bmx im oldu
sonra peugeot mtb aldim ve simdi ise giant atx 830

• Beğen
3 tekerlekli bisiklet ben de kullandım :)
sonra kontra pedallı bmx tipi küçük bir bisiklet
sonra bisan kaptan kullandım..
ardından beldesan speeder aldrıdım babama..uzun süre hizmet verdi :)
şimdi de noname alu kadro toplama bisikletim var.bana yetiyor :)

3 TEKER (bi abimin binmesiyle ortadan ayrılana kadar :) )
PİNOKYO (ilk 2 tekerim, öğrenirken bir bayana çarpıp çorabının kaçmasına sebep olmuştum; ve tabii kafama çantayı yedim :D )
NO NAME ( Komşumuzun hediyesiydi ve tank gibi bi hurdaydı )
??? ( ismini hatırlayamadığım alman malı enfes bir yol bisikletiydi )
BİSAN- Mountain Cat - Te ( inanılmaz ağır bir amortisörü vardı :( )
GİANT - TWC ( Keyifli bir bisiklet, hala bir arkadaşımda )
TREK 6500 - ( Benim cefakar dostum )

• Beğen
Hiç üç tekerlekli bisikletim olmadı. Eskiden bir tane 3 vitesli bisikletim vardı. Sonrasında Hobby marka bisikletim oldu. En son olarakta Salcano Nova kullanıyorum. Ve Kron XC3000 içinde gün sayıyorum. Yani topu topu 3 tane...

Sevgiler...

ilk bisikletim 1979 yılında alındı.kırmızı renkli üç tekerlekli ve plastik değildi.daha sonra pinokyo alındı dört tekerlekli, binmeği öğrenince denge tekerlerini çıkarttılar, onuda uzun yıllar kullandım.şu an bisan yol bisikletim var çok da memnunum.since 1990....

pinokyo - kırmızı
bosch - Wersell 24", kontrapedal, turuncu
bianchi - 28" yol bisikleti, gök mavisi
Peugeot - Explorer 26" MTB, siyah-sarı

(bu aralıkta 10 yıl pedalsız bir zaman var)

Trek - 7200FX 28" hybrid, siyah-gümüş
Trek - 6500 D 26" MTB, mavi

• Beğen
Bir sürü bisikletim oldu çocukken.hepsinide çaldırdım:(
şimdi o yüzden paranoyak gibi davranıyorum...:)
Üç tekrlekli biskletlerle başladım.onları bile çaldırdım...daha sonra hayatta en sevdiğim bisikletim olan koyu yeşil HÜDAVERDİ'im vardı,onuda gemlik/kumlada yazlıkda çaldırdım... :( acısı hala içimdedir...
daha sonra iki pinokyom oldu,biri mavi,diğeri bal rengi...sonra uzun süre bisikletim olmadı.bmx bisikletlere özendim,daha sonra mtb'ler çıktı..bu gün alıcam dedim.daha sonra iyi paraya,galiba 9milyondu ilk mtb'mi aldım 96'da...hala duruyo... en son modern ilk maşalı bisikletim olan kron xc 3000...
Sıradaki hayalim,bir mtb,bir yol ve birde melez bisikletlere aynı anda sahip olmak...
Ama hala Hüdaverdimi düşünüyorum,ne çok severdim.kimse bahsetmemiş hüdaverdiden şaşırdım...

• Beğen
Benim ilk bisikletim pinokyo idi. Yeşil bi bisikletti. Onu aldırmak için tam 1 sene boyunca babama yalvarmıştım. Sonunda vazgeçer demişti ilk önce ama baktı ki vazgeçmiyorum okullar kapanınca hediye olarak almıştı bana bisikletimi..
Sonra 2 tane bisikletim oldu. Gazeteden kupon biriktirerek almıştım.. Hala duruyorlar.. Biri pembe diğeri borda idi. Sonrasında bianchi ares aldım. Onu sattıktan sonra da kron aldım..

• Beğen
Çocukken alınıp satılan bisikletlerimi sayarsam 8 falan vardır.

2001 yılından bu yana toplamda 18 tane sıfırdan bisiklet topladım.ve şu an 19. bisikletimi toplama aşamasındayım :)

Görüyorum ki 4 yıllık konu hortlatılmış. :)
Ben de yazayım bari, 14. bisikletimi kullanıyorum. :)

15 olmuş. şu an bir downhill bir hardtail bir yol bir şehir bisikletim var en çok hardtail ile şehir bisikletini kullanıyorum.

Benimde ismini bilmediğim 3 tekerli bisikletim vardı. Çok severdim onu.
Sonra doğumgünü hediyesi olarak c-bike marka bir bisiklet alınmıştı.
Bir tanede Bimaş marka vardı.
Son olarakda Salcano troia.

Maşallah Maşallah hortlatmaya gelll :D

Geri