Scudo Sports

Kadans km sayacı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Arkadaşlar bisikleti keyif eglence dışında spor yapmak ve kendimi geliştirmek için kullanmaya karar verdim. Oluşumlarına göre kadans denen bişey varmış. Baya faydalı biseymis. Ben de heves edip bir kadans saati almaya karar verdim. Suan aklımda sigma bc 16.12 kablolu km saatini almak var. Sanırım bunun kadans özelliği var. Kablosuzlarim bağlantı sorunu olduğunu duydum. Bir de kablolu kablosuz arasında 50 tl ye takım vark var. Sizce ne yapmaliyim. Bu km saatini kullananlar var mı? Tavsiye edermisiniz. Başka ne onerirsiniz. Sanırım bunun fiyatı 114 tl. 150 tl üzerine cikmam çok zor. Yardimlarinizi bekliyorum.

Scudo
Sanırım bende bunu alicam ancak hemen hemen aynı fiyata daha iyisi felan var mi tavsiye edebileceğiniz başka km sayaçları varmı

Bence bir bisiklet sayacına bu kadar para vermeye gerek yok.Aliexpress'ten 20 liraya bile kaliteli bir şey bulabilirsin.

Decatlonun kadans olcerli km sayacı var mi en son count 8 o buldum onunda kadans olcebilme özelliği yok sanirim

Ben aşağıdaki sayacı aldım, ama henuz elime ulaşmadı. Fiyat anlamında ucuz ama performansını kullanınca göreceğiz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: shumel01
kablo/kablosuz ucuz bir km sayacını aynakola monte edip, teker çevresini de 18.600 olarak girerseniz kadansı bulmanız lazım. (tam rakam excel dosyasında kaldı sanırım anlaşılmışımdır.)

kablosuz alternatif olarak (link) şuradaki ürünü de düşünebilirsin. şahsen kullanıyorum. mükemmel bir cihaz değil ama işimi görüyor.

@.melih. Bir arkadaşın daha bahsettiği gibi, butçe sorunun varsa, ucuza hız göstergesi alıp ayarlarıyla oynayıp mıknatısı da bi şekilde yapıştırınca kadans göstergesi oluyor. Tabi o aletin hız ya da mesafe gosterme özelliği kalmıyor artık. Onlar için de yine ucuz bir şey alabilirsin.

Yardimlariniz için hepinize teşekkür ederim . Bi süre daha araştiricam . Kablosuz kesinlikle istemiyorum. Hiç iyi yorumlar okumadim . Birde yurdisi sitelerinden alışveriş yapamam . Çok ucuz ve iyi ürünle var ancak babam kesinlikle izin vermiyo.

Ben 1 senedir kablosuz 16.12 kullanıyorum, bir yandan da GPS özellikli saat kullanıp karşılaştırıyorum. Hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Her zaman doğru ölçüm yapıp gösteriyor. Kablosuz tavsiye ederim.

@Seth Hocam ben kullandım aynısından kesilme çok oluyordu randıman alamadım. Sonra kablolu sigma aldım ikinci el

@zlatan_1903 Mevcut durumda zaten kablolu bir km sayacım var. Bu ürünü almamdaki amaç doğru olmayan viteslerde kullanmaktan kaynaklanan diz ağrılarımı, yüksek kadansla sürerek gidermek. İşte bu yüzden bu cihazın hangi hız ve viteste ne kadar kadans ürettiğim hakkında üç aşağı beş yukarı bir fikir vermesi benim için yeterlidir.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ileride almayı düşünenler için bir referans olabilir.

1 yıla yakındır kablosuz kullanıyorum. ilk aldığım sayaç sigma 8.12ydi onun kablosuzunda sorun yaşadım. onu iade edip yerine kablosuz sigma 12.12 aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. şimdi de 16.12ye geçeceğim, kardeşim kullanıyordu ve sorun yaşamadı kablosuz 16.12de.

@Seth
O zaman işinizi görür diye diyebilirim[emoji106]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinize yardımlarının için tekrar teşekkür ederim 16.12 alicam . Ancak kablosunun sinyal kesilme sorunundan kablolunun kablosunun yırtılma veya sudan kısa devre yapmasından korkuyorum sizce benim oyun kabloludan yana kabloluda yazdığım bu sorunları yasarmiyim kablolu 114 tl kablosuz 176 tl aradaki 62 tlye değer mi

Pardon kablosuzun sinyal kesilme sorunundan

Aradaşlar kafama takılan bi soru daha var sigma 16.12 cad diye bişey var buda 250 tl civarı acaba bu niye pahalida benim baktığım 114 tl benim baktığımda kadans sensoru sonradan mi aliniyo çok kafam karıştı bu konuda

@.melih. Kadans sensörü olan modelin sonunda CAD yazar yani "Sigma 16.12 STS CAD" şeklinde. Sıfırı 250TL civarına satılıyor. CAD yazmıyorsa Kadans sensörü yoktur, ekstradan alman gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
Sigma iyi markadır. Orta sınıfın en iyilerindendir. Bütçenize uygun kadans ölçerli bir modeli alın, kullanın. Kadans, 1 dakikada pedalın yaptığı tur sayısına verilen adtır. Sensörü sayesinde (bağlantısı kablolu ya da kablosuz) pedalı dakikada kaç tur çevirdiğimizi sayar ve ekranda hem anlık, hem de ortalama gösterir. Düşük kadansta, yani düşük devirde ve büyük viteste, kasları zorlamak iyi değildir. Yüksek kadansla kullanmak her zaman tavsiye edilir, bu nedenle de özellikle başlangıçta kadans ölçer kullanmak çok yararlıdır. Doğru yoldasınız.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Çok sevinmiştim 114 tl diye

Şimdi bunda bulunmuyorum yeni sonradan mi ekleniyo

Bundanda alsam olur mu her yerde bulunur mu erdoganlarin metro istasyonuna yakın şubesi var ancak asli bisikletin var mi bilmiyorum

Hemen hemen aynı kalitede kafam sensorlu bulunan daha ucuz birşey var mi link atabilirmisiniz

Geri