Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadanslı Km Saati

Scudo
Takip numarası vermesi iyiymiş. Ürünü kullanmaya başlayın artık İsmail bey. Heyecanla yorumlarınızı bekliyorum :)

@ismail eren

İsmail bey bugün takmışsınızdır km saatini diye ümit ediyorum.
Nasıl hayır getirecek bir ürün mü?

• Beğen
Tepkiler: ismail eren
Ben ürünün gelmesini sabırsızlıkla beklerken İsmail Bey'in de ürün hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.

• Beğen
ürünü nihayet kullanma fırsatım oldu, ve yorumlarımı yazayım.
olumlu yanları;
piyasadaki pahalı bir çok aletin yapamadığı ölçümleri yapabiliyor.
ne bulurlarsa koymuşlar alete; üst satırda anlık hız bilgisi görülürken alt satırda görebilecekleriniz;
1-) Temperature 2-)Av. temp 3-)Max temp 4-) Cal. consumption 5-) Tot. cal. consumpt. 6-) trip dist. 7-) trip time :cool: clock 9-) stopw 10-) odometer
11-) tot. odomoter-1 12-) tot odometer-2 13-)Cadence 14-)Average Cadence 15-) Maximum Cadence 16-) Av. speed 17-) max. speed
diğerleri neysede ortalama hız, max hız, kadans, ortalama kadans, max kadans ölçmesi bence en iyi tarafları
.
olumsuz tarafları;
paketin içinden çıkan siyah kablo bağları çok kalitesiz, en ufak sıkmada kopuyorlar ve birişe yaramıyorlar,
o yüzden evde beyaz kablo bağlarım vardı. onları kullanmak zorunda kaldım.
saatin kaidesi dikey yerleşemiyor ve dolayısıyla saati gidon boğazına monte edemiyorsunuz ve gidona monte etmek durumundasınız.
paketten saatti yerine tutturmak için lastik çıkmıyor. kablo bağı ile tarif edilmiş. kablo bağı ile saat tutturmak iyi olmayacağı için bisikletçiden saati tutturmak için küçük bir lastik aldım.
.
kısaca ben memnunum.
.
https://i.hizliresim.com/e545Jq.jpg
https://i.hizliresim.com/e7Y05m.jpg
https://i.hizliresim.com/eW4Mmq.jpg
https://i.hizliresim.com/KPpL9v.jpg

Hay Allah razı olsun Ismail bey. Yorumunuz çok iyi oldu. Yarın hemen ben ve Ali Bal bey siparisi geçeriz :)

Önceki saatimi gidon boğazına takmıştım, göz hizamın gerisinde ve çok aşağıda kaldığı için bakmak tehlikeli oluyordu yüksek hızlarda. Böylesi daha iyi. :polyannaSmileysi:

• Beğen
Gidon boynuna takılsa iyiymiş ama olsun. Yorumlarınız için teşekkürler. Ürünün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

@ismail eren

E bay dan alirken kapida odemeli oluyormu? Yoksa kredi karti sartmi? Guvenlikte sorun varmi? Gumruk soorunu oluyormu? kac gunde geldi?

TL kurunda fiyat nedir? Link varmı?

@bcn17
kapıda ödeme olmuyor. kredi kartı ve PayPal üyeliği şart.
güvenlik derken ne kastedildiğini anlamadım.
75€ altındaki değerlerdeki ürünler için gümrük sorunu olmuyor.
15-20 gün arası geliyor.
(link)

Ben hic yurtdısi alisveris yapmadim. Guvenlik dedigim buydu. Bir sorun cikmaz belki ama sakata gelmeyelim dedim.
Kadans ve maşa dan gelen baglanti kablolu dimi? TL olarak kaca maloldu?

@ismail eren

İsmail Bey yeni farkettim. Kaide döndürülebiliyor. Altına bakınca küçük saatçi vidaları var. O vidalar sökülüp kaide gidon boynuna göre döndürülüyor. Sayenizde güzel bir km saatine sahip oldum. Teşekkür ederim.

Konuyu okurken ilgimi çekti. Az önce bende sipariş verdim.
Ben bir decathlon "Btwin Count 4 Kablosuz Sayaç" maduruyum :) (Saat, o anki hız, toplam mesafe ve toplam mesafe küsüratsız özellikleri var )
Konuyu açan Deniz Erk'e ve ürün önerisinde bulunan İsmail Eren bey'e teşekkür ediyorum.

@ismail eren

Aklıma takılan şey eski bisikletimdeki hız ölçeri çıkarıp yeni bisikletime takmayı deneyince sensör tekerle maşa arasına sığmıştı ama mıknatısı tele takınca sensörden dönemiyordu acaba bu cihazda da öyle olur mu diye düşünüyorum sensörü direk mıknatısa bakacak şekilde değilde arka tarafa bakacak şekilde monte etsek çalışır mı acaba

Konu hortlatma
Yeni komu açmak istemediğimden buraya yazıyorum 50 100 arası marka önemsiz ama kadans sensörü bulunan km saati önerisi alabilir miyim acaba??

Malatya içi olmak kaydıyla 2. El satan varsa da olanilir

@İhsnn_zyvl (link) bütçeyi biraz zorlayıp bunu alabilirsiniz

Geri