Scudo Sports

Kadanslı Km Saati

Ben çok ucıza getirdim km saatini :) TR satışı 320 olan blackburn atom sl 6.0 km saaitini kargosuyla 55 tl gibi bir rakama açık attırmadan denk getirdim.

Scudo
@ozgurgokalp Delirtti beni resmen ya çok ciddiyim çekiçle parçaladım en sonunda :) Muhtemelen dediğin gibi protokol sıkıntısı...
@Kaan Türkan Çin bu...Ne çıkacağı kullanmadan belli olmuyor :)

@ilker Coşkun
İyi denk getirmişsiniz memnunmusunuz peki kesilme gibi problemler oluyormu

Şuan elime geçmedi, amerikada. Sanırım yaza doğru elimde olur. Ama araştırdığım kadarıyla blackburn sağlam bir marka. Kopma olacağını düşünmüyorum ;)

Alet elime ulaştı. Foto da dikkat etmediğim acı bir detayla karşılaştım ama bu kadar ucuza aldığım ve alet çalıştığı için göz ardı ettim. Şimdi sormak istediğim şey;
Benim teker boyutlarım 700x35. Fakat kullanım klavuzunda 700x32 ve 700x38 in kodları var. Bilen varsa 700x35 in kodunu yazabilirseniz blackburn için çok menun olurum.

Dosyalar

• P_20160224_200800.jpg
    P_20160224_200800.jpg
    61,4 KB · Okunma: 69
  • Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Sigma 16.12 sts cadence alın gözünüz arkada kalmadan rahatça kullanın

O kod lastiğin çevresidir. mm cinsinden lastiği tam tur döndürdüğünüzde kat ettiği yol.

• Beğen
Tepkiler: ilker Coşkun
Sigma'nın kompakt yapısı beni her zaman cezbetti. Bike-discount'dan kargo dahil 179 liraya kadanslı 16.12 aldım. Sorunsuz kullanıyorum. Garmin vb. kullanılmayacaksa sigma ortalama bir kullanıcıyı tatmin edecektir.

(link)
ürün elime ulaştı 10 km denedım 5 km sınde kesilme yaşadım.kesimenin sebebi sensor ve alet arası mesafe veya gidonda telefonda ki gps sinyalleri 200 km kullanıp emin olayım paylaşıcam szinle.birde bunun ışığı sürekli nasıl yanıyo onu çözemedim

@nuruasakir
Sağ al tuşa basılı tuttuğunuz zaman yanar kısa bir müddet

@zlatan_1903 evet kısa süre yanıyor ama sürekli yanmasını istiyorum öyle bir fonksiyon yok sanırım

@nuruasakir
Yok maalesef ben ikinci el sigma aldım forum dan onu kullanıyorum artık çok deli etti bu model

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@zlatan_1903 sigmada sürekli yanıyor mu ? gece kullanıyorum karanlıkta takip etmek istiyorum

@nuruasakir Sürekli yanmıyor 5-6 saniye yanıyor sonra tuşa tekrar bastığında yine yanıyor kablolu olduğu için hiç kesinti yaşamıyorum sizde olan alet deli ediyordu beni resmen sürekli kesinti yaşıyordum

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@zlatan_1903 hayırlısı bakalım sensorleri mümkun oldukça cihaza yakın tutmalı o zaman sıkıntı aza iner

Geri