Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadanslı KM Saati

Hakan Kök

Üye
Tepki
25
Bisiklet
Giant
Öncelikle herkese merhaba. Başkasının konusunu kirletmek yerine yeni bir konu açayım dedim. Belki benim gibi sırf görünüşü ve kullanımının daha rahat gelmesinden dolayı GPS saati almak isteyenlere yardımcı oluruz :)

Yeni bir km saati lazım. Amacım fitness olduğu için kadanslı bir saat bakıyorum kablolu kablosuz hiç farketmez. Ancak gönlüm MİO 105'te kaldı :) İleride bir tane almak istiyorum. MİO için para biriktirene kadar da idareten bir saat bakıyım dedim ancak kadanslı saatler çok pahalı. Sigma'nın 16.12 modelini almaya karar verdim. Kafamı kurcalayan ise e-bay de 15 dolara kadanslı km saatleri var. İşime yarar mı 2 günde kırılır mı bilemiyorum. Forumda bir konuda gördüm o saati de. Açıkçası nasıl montaj edeceğimi de bilmiyorum bu km saatini. Öncekini bisikletçiye bırakmıştım o takmıştı. Sigma'nın bir modeliydi memnundum ancak dediğim gibi kadans sensörü lazım. Linkleri aşağıda paylaşacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

(link)

(link)

(link)

Scudo
benim 3.5 dolara aldığım sunding km saatini kullandığım sürede fiyatına göre çok övülen as 888 (25 lira) e göre çok daha memnun kaldım
ayrıca bazı sitelerde çok daha pahalıya satılıyor
zaten arka aydınlatması filanda var çokta satılan bir model yurtdışından çoğu uzak doğu olmak üzere çok ürün aldım ben memnun kalacağınızı sanıyorum

Isterseniz bu km-saatini satabilirim size.
Buradan inceleme yapabilirsin. (link)

http://i.imgur.com/UhwkDpi.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/3293/59755936.jpg

şu an için 150-200 TL arası ürünlere bakıyorum. Fiyatınız bu aralıktaysa konuşabiliriz. Şimdilik ucuza sigma km saati ile idare etmek gibi bir düşüncem var.

Bir de şu 15 dolarlık saatten almayı düşünüyorum. Tatmin ederse diğer bisikletimde de onu kullanmayı düşünüyorum.

ben de sigma 1009 km saati kullanıyordum sürekli gözüm km saatine gittiğinden çıkardım kullanmıyorum stravadan herşeye bakıyorum artık hem daha doğru hemde her gittiğim yol hepsi kayıtlı oluyor gps verisi olduğundan...

Ben dediğiniz 15 dolarlık saatten kullanıyorum kablolu kadanslı A&C Milan marka ebaydan aldım gayet memnunum 2 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntısı çıkmadı bol özellikli çok güzel bir saat tavsiye ederim.

Ilk fotografdaki görüldügü gibi komple paketi ve aksesuarlari ile beraber kargo dahil 100€. Durumu daha yeni gibi.

reno toros (!) da araba mercedes de ikisinde de hız gösteren mekanik takometre var değil mi sonuçta :D

Halil İbrahim bey İkisini de kullanan var. Herkes bütçeye göre hareket ediyor. Ömrü boyunca mercedes alamayacak insanlar arabaya binmesin mi?

@halil ibrahim duran

Geri