Scudo Sports

Kadıköy-Bağdat Caddesi civarı iyi bisiklet ustası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhabalar

İyi bir usta arıyorum eskiden delta bisiklet'e giderdim Emir ayrılmış tanıdığınız güvendiniz kazıkçı olmayan birisini arıyorum.Teşekkürler:)

Scudo
@Mert-Demir

Delta'nın sol tarafına doğru yolun karşısında ileri bisiklet "accel bike shop" var. Hüsamettin Bey'i mağaza da bulup görüşün derim. 1 yılı aşkın bir süredir kendisine gidiyorum ve tavsiye edebilirim.

Temiziş bisiklet, sahrayıcedid, yetkili SEDONA satıcı ve servisi.
Yüzde yüz referans verir kefil olurum, adımı söylemen yeter.

@Erdal YILMAZ

Zincir yağlama ve gidon sıkma işlemine 10 tl isteyen bir işletme. Ben tavsiye etmem.

@Mert-Demir

bugun delta bisiklete gittim, çok anlayışlılar gerçekten bir kaç ürün baktım bir kaç bisikletçi de bulamadığım ürünlerden bedenini bulup aldım. teknik servis de benim de işim vardı bana yarın geliceğini söylediler.

@Mustafa Özer

yine iyi 10 lira istemiş stadın yanında ki salı pazarının kurulduğu büyük işpark otoparkının orada motosiklet ve bisiklet lastiği satan bir iki bisikletçi var geçen hafta 2 dış 3 iç lastik birde yama seti aldım oradan, lastikleri takmaya 15 lira istedi.

deltadaki emir nereye gitmiş acaba çok efendi iyi birisi..

@z. usta
Chakra Bicycle Boutique'e gitmişti diye duymuştum ama hiç emin değilim.
(link)

Ben de iyi usta olarak Bisiklet Sepeti'ni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Erdal YILMAZ

Ben maalesef tavsiye etmem.

Bisikletimi oradan aldım ama çok pişman oldum. Bakım vs için ne zaman gitsem yoğunluktan dolayı ilgi alaka göstermediler.

İsmini bilmiyorum ama bahsettiğiniz orta yaşlı bir adamsa, sürtme problemi dolayısıyla 2-3 kere kendisi yardımcı oldu bana ama her seferinde fren ayarları çok geçmeden bozuldu. Şuanki bisikletçimden çok memnunum. 1 ay evvel fren ayarlarını yaptı ve hala taş gibi.

Oraya gidip bedavaya bakım yaptırmak yerine parasını verip güvendiğim, sevdiğim bisikletçiye yaptırıyorum o derece önermiyorum.

@Y. Serdar Güler

Hafta sonları gerçekten yoğunlar, ben de bisikletimi oradan aldım ve uzun süre beklediğim zamanlar olmuştur. Ancak ilgi ve alaka konusunda ne zaman gitsem memnun ayrıldım.

Geri