Scudo Sports

Kadın Maganda (Video)

jontymcleod

Aktif Üye
Tepki
143
İsim
YB
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Magandalardan başımızı alamıyoruz. Hanımefendi ters şeritte, ben tam yanından geçerken kapıyı açıveriyor. Ardından beni kibar bir üslupla uyarıyor.

Video Instagramda olduğu için link veriyorum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Scudo
@sirreddot
kır aynasını o düşünsün, ama yakalanma, sakınn :)

hakaret davası aç tazminat alırsın 3-5 bin :cool:lira onlada kendine iyi bir yol bisikleti alırısın.

Plakasını alsaydın keşke.

Nasıl bir kafa var ya :D Birde nasıl bir beyin var o kadar kelimeyi nasıl dusun du de kurdu :D Beyın yok ondan oldu bence dogaçlama.

Dava falan açsanız "Şordan gitsene!" değil, "Şırdan yesene!" demiştir o, tavsiye niteliğinde bir cümle sarfetmiştir olur o!

Kayseride beyaz mersedesin varsa her yol sana mubahtir. :D

@Aerocycle
davayı ingiliz mahkemeleri üzerinden aç 3-5 bin sterlin al bence :)

Dava aç ki; (bayan mı desem artık 2 ayaklı mı desem) hem bir daha yapmasın aklı başına gelir belki hem de örnek olur ! Gidip savcılığa suç duyurusunda bulun bence. Haklısın arkadaş ! Ters şeritten gitmek ne demek ya ! Gerçi izlemedim akşam evde izlerim ama daba iyi olurdu.

Saygılarımla.

Gerizekalı deyişinden nasıl bir kezban olduğu anlaşılıyor. Oradan uzaklaşmakla iyi yapmışsın çünkü her halükarda haksız çıkacaktın :D

• Beğen
Tepkiler: cagrı2 ve 7haiku
@7haiku Bundan sonra hep şoradan gideceğim :D

@uguryilmaz144 Bu arada yanlış anlaşılmasın o son kısımdaki bip sesinde küfür etmiyorum, heyecanla saçmalamışım rezil olmak istemediğim için böyle bir çözüm buldum :D

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Araçta arkada oturanın, arkasından geleni görmemesini bir nebze anlarım da karşıdan geleni görmemek köroğlu körlüktür. Kadının saygısızlığı "yıldız"ı hakediyor.

Geri