ankema5555
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Ali
- Bisiklet
- Whistle
Yaşınız kaç. Xl çok büyük seçim olmuşArkadaşlar boyum 1.65 rockrider rr8.1 xl kadro olur mu sizce ? 26jant bisiklet small kadrosuda var ama xl daha uzun ömürlü olur diye düşündüm.
şimdi farkettim hortlattım sanırım konuyu yeniyimde kusuruma bakmayın lütfen
muhtemelen xl kadro kullanacak boya hiçbir zaman erişemeyeceksin. uzun ömürlü de olamayacak bu yüzden. 190 için önerilen kadro boyu o. uygun kadro boyu önemli zaten ikinci el alıyorsun elden çıkarır yine uygun olanı alırsın.Arkadaşlar boyum 1.65 rockrider rr8.1 xl kadro olur mu sizce ? 26jant bisiklet small kadrosuda var ama xl daha uzun ömürlü olur diye düşündüm.
şimdi farkettim hortlattım sanırım konuyu yeniyimde kusuruma bakmayın lütfen
26jant small kadro küçük olmaz değil mi boyum uzarsa üstündeki parçalar üst segment ondan almak istiyorummuhtemelen xl kadro kullanacak boya hiçbir zaman erişemeyeceksin. uzun ömürlü de olamayacak bu yüzden. 190 için önerilen kadro boyu o. uygun kadro boyu önemli zaten ikinci el alıyorsun elden çıkarır yine uygun olanı alırsın.
Muhtemelen @mertars 'ın dediği gibi o boylara ulaşamayabilirsiniz. 14 yaşında olduğunuz yazıyor 14-15 yaşlarımda boyum 1.90a gelmişti, liseyi bitirdiğimde 1.96ydı. Üniversitenin ilk yıllarında 1.98e geldi ve orada kaldı. Bisiklet 26" bile olsa eğer o boylara ulaşamazsanız uzanma mesafesi bisikletin üzerinde eğil vb durumlar uzun sürüşte ciddi bir ağrı oluşturabilir. Sürülmez değil ama işkence dolu bir sürüş olur özellikle 30-40kmden sonra, küçük kadro kullandığım dönemlerden tecrübeye sahiptir.14 yaşındayım birden boy atarım diye korkuyorum diğer small kadro 26 jant istanbulda ve boyum uzadıktan sonra binemem gibi korku var.
Sizce nasıl 26jant small kadro ? Freeride gibi bir sürüş tarzım var hareket odaklı üstündeki parçalar sebebiyle alıcam boyum 1.65 sizce küçük gelir mi ? Alırken istanbula gideceğim için geri dönüşü yok.Muhtemelen @mertars 'ın dediği gibi o boylara ulaşamayabilirsiniz. 14 yaşında olduğunuz yazıyor 14-15 yaşlarımda boyum 1.90a gelmişti, liseyi bitirdiğimde 1.96ydı. Üniversitenin ilk yıllarında 1.98e geldi ve orada kaldı. Bisiklet 26" bile olsa eğer o boylara ulaşamazsanız uzanma mesafesi bisikletin üzerinde eğil vb durumlar uzun sürüşte ciddi bir ağrı oluşturabilir. Sürülmez değil ama işkence dolu bir sürüş olur özellikle 30-40kmden sonra, küçük kadro kullandığım dönemlerden tecrübeye sahiptir.
Örnek video