Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro çantası tavsiyesi (üçünün arasında kaldım)

@Onur Yeşil

takıldığı yerde düz durmuyor, sürekli sağa sola yatıyordu. sürekli düzeltmek zorunda kalıyordum. telefonu sokup çıkarmak zor, fermuarı açmak gidon boğazından dolayı zor vs...

• Beğen
Tepkiler: Onur Yeşil
Scudo
@Onur Yeşil
ben sele altını yama, alyan, vs koymak için kullanıyorum. bu arada heybe tarzı tavsiye ederim çok daha kullanışlı.

• Beğen
@Kuzey Ege heybe düşünmüyorum,estetik gelmiyor gözüme.Sele altı da dediğinize göre biraz ufak kalıyor sanırım cüzdan telefon koymak için,kadro çantası da sağa sola kayıp uğraştıracaksa sırt çantasına mı devam etsem ne yapsam...

@özgür cem yurt tamir ekipmanları içindir diyor ama telefon cüzdan şarj aleti vs. alır mı ki?

@Onur Yeşil
valla ben hepsini denedim, yine sırt çantasına döndüm. sırt çantası sırtı biraz terletse de kullanımı rahat. kısa mesafe kullanıcıları için bence en ideali sırt çantası. ama uzun turlar ve performans sürüşleri için tercih etmiyorum tabii ki.
önceleri sırt çantasına karşı sert bir bakış açım vardı. sele altına, gidona, kadroya, her yere çantalar aldım. baktım sonra bisiklet savaş muhabiri bisikleti gibi oldu. bi acayip bir şey oldu, sonra yine sırt çantasına döndüm. bisiklet en sade haliyle kaldı.
tercihler göreceli tabii. kimi bisikleti sade görünsün ister, kimi üzerimde omurgayı yoracak, terletecek hiç bir şey olmasın ister.
izafi...
ama tabii nasıl olsa çanta var diye de ne bulduysan tıkıştırmamak lazım. etkin ve ekonomik kullanım çok önemli.

@Onur Yeşil
@Onur Yeşil Sele altı çantalar genellikle alet, küçük yedek parçalar (mesela iç lastik) konulur. Ancak hayal gücünün sınırı yok elbet:)
Bence kadro çantalarının şu telefon konulan cinsten olanları cüzdan şarj aleti vs koymak için ideal. Telefon da gözünün önünde oluyor ama aletleri o çantaya sığdırmaya çalışıp becerememiş biri olarak konuşuyorum aletleri için sele altı daha iyi:) tabii tüm bunları bırakıp belinize küçük bi bel çantası takmayı da tercih edebilirsiniz:)

• Beğen
@Yusuf Ziya Aktaş @Kuzey Ege sanırım telefonluklu kadro çantasının sağa sola kayma problemi gibi sıkıntıları yoksa ondan tercih edeceğim.

@Türka¥ Sizin kullandığınız çantada herhangi bir sorunla karşılaşıyor musunuz?Sağa sola kayma veya başka bir sorun?

@Onur Yeşil ben 2 yıldır kullanıyorum, telefon gözümün önünde, kulaklık takılı müzik dinliyorum, birisi ararsa anında görüyorum.. çanta içine de bozuk para kentkart kilit anahtarı km saati gibi eşyalarımı koyuyorum. ne bir kayma ne bir ses yapma var. belki de bana sessiz sakin bi modeli denk gelmiştir :D

@Türka¥
O zaman ben de bi tane roswheel alayım,teşekkürler. :)

şu çok hoşuma gitti ama 6 inch telefon uymuyor sanırım :(
(link)
9,23 USD

http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxMjAw/z/kqsAAOSwBLlVRtUX/$_12.JPG

@Emrah Özşahin

yanlarda duran kısımlara pedal çevirirken dizin çarpma olasılığı var mı ona bakmak lazım.. her pedalda kıyısından sıyırsa bile rahatsız eder sanki :)

@Emrah Özşahin Ben de bu çantayı aldım ama daha gelmedi. Uzun araştırmalar sonucu en beğendiğim ve gözüme kullanışlı gelen çanta oldu. 5-5.7 inç telefonlara uyumlu 2 modeli var. Banggood dan aldım ben.
(link)

Geri