Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kadro çantası ve gidon çantası tavsiye

Scudo
kazasiz belasiz binmek nasip olsun

sifirmi yoksa 2 el mi ekstradan kaski eldivendemi var? Ilk ciktiginda zaten 870 tl imis anlaminda sordum

@enrique valla üstad biraz aceleye geldi böyle oldu.elazığ bisiklet yönünden çok sıkıntılı.öğrenci olunca da aileye mahkumuz.aile de elden al illa diyince pek seçeneğim kalmadı.aynı ürünün muadili 321 var o da 1000 tl.Ha pazarlıkla düşer de işte ne bileyim 323ün rengi falan çok hoşuma gitti biraz da aceleye gelince böyle oldu.321den tek güzel tarafı fren telleri kadronun içinde o herhalde onun dışında da bilmiyorum.Pahalıya aldıysak da sağlık olsun artık ne yapalım.

• Beğen
Tepkiler: Literary
yerinde mudahale olmus. Kismet bundan yana oldu. Tamam hayirli geceler ustad.

@enrique
Yok abicim free demeyelimde sikca konu yazmiyorum artik o kadar

@yunuse
Bilmiyorum kullanmadm ama ortalama bi kalitedir

• Beğen
Tepkiler: yunuse
Bende bi kadro çantası arıyorum bir önerimiz varmı böyle yol bisikletine uyumlu bir şey olursa iyi olur maksimum 60 TL olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

@yunuse
Su gecirmezlik meselesi cok abartiliyor bence. Alt tarafı bir adet Bim poşetine bakar en fazla... Adamlar sirf su gecirmez diye naylon bi torbaya birkac bin lira veriyorlar...? ? ? ( whats goin on la ) Aha anamgilin çöp posetine doldurdum gecen ne var ne yok ; yukledim mersedesime zerre su gecirmedi namissiz :D...
Marka fanatikleri kusura bakmasin evet orlip e diss attim
aviary-image-1500918920996.jpeg

@Bisiklet sever 93
Nasil oluyor usta o oyle ? Yol bisikletine uyumlu canta meselesi ?

Aliexpress'den bakmayı deneyebilirsiniz fakat teslimat süreleri biraz uzun olabilir.

AliExpress ten fotodaki çantayı sipariş verdim bekliyorum. Gelince (veya gelirse diyeyim)yorum yaparim. Fiyati 110tl bu arada.IMG_4031.PNG

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mertznc
Tasarim super tam kampli rock muzik festivallerine katilmalik :)

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@mariokaldato Ortlieb ve vaude'yi ben de anlamıyorum, bence gereğinden fazla pahalı. Az önce bir çanta buldum yine Roswheel ama çok kaliteli gözüküyor. Ve 55 TL :) Link (link).
Semçanta iyi mi peki?

• Beğen
@yunuse
Sem cantada fena degil is gorur.

• Beğen
Tepkiler: yunuse
@mariokaldato
O zaman ya semçanta alıcam ya da roswheel galiba teşekkürler :)

• Beğen
@yunuse
Sen gidon cantasi ariyorsan bizim kisiye ozel heybe yapan arkadasimiza yaptir abisi. Birinci sinif malzeme kullanir 20626598_1307526476025042_8478592599255011617_o.jpg

Pedaldaşlar merhaba,
183 Boyundayım 56 kadro mosso legarda 1724 hd sahibiyim.
Gidondan kadroya bağlanan çanta almak istiyorum. Şu 2 model arasında kaldım;
(link)
(link)
Bunlardan herhangi birisini alsam bisiklet kullanım esnasında beni engeller mi dizine çarparmı bilemiyorum. Kullanan arkadaş varsa veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler.

Güncel..

(link)

ProCycyle PC-760 Kullanan var mı ? Varsa içerisine ne koyabiliyorlar ? İçerisinin derinliğini gösteren bir fotoğrafa denk gelmediğim için soruyorum

Geri