Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro cilalamak

Gixxer

Forum Demirbaşı
Tepki
373
İsim
Yiğit Tabas
Bisiklet
Focus
Herkese merhaba arkadaşlar!
Daha önce kadrosuna bisiklet cilaları/wax ile cila işlemi yapan oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız? Bisikletimizde kullanıma bağlı oluşan ufak tefek çizikleri cilalama ile kapatabilir miyiz? Bir de son olarak bisiklet cilalarında karbon-Alu. materyal farkını göz önünde bulundurmalı mıyız yoksa bisiklet cilaları her türlü kadro için standart mıdır?
Şimdiden teşekkürler..

Scudo
aşağıdaki başlık altında tartışılmıştı (belki rastlamışsınızdır)
Bisiklete Pasta-Cila yapılır mı?

Ben shimano sprey cila kullanıyorum. boyayı güneş vs harici etkilerden nisbeten koruduğu yazılı. yıkanmış kurulanmış bir kadroya uygulandığında gerçekten çok güzel pırıl pırıl bir görüntü veriyor. (Bu Benim kullandığım tip cilalar çizikleri kapatmaz.) 30 Tl civarı

Arkadaşlar karbon bisiklete sahibim ve kadro bakımı için bu ürünü kullanmak istiyorum. Daha önce bu ürünü karbonda kullanan arkadaş varsa izlenimlerini yazarsa sevinirim

Dosyalar

• Screenshot_20190211_075823_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_20190211_075823_com.microsoft.emmx.jpg
    108,3 KB · Okunma: 34
Gaz yağı ile siliyorum. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@Srcnkrtlms
Gaz yağı karbon kadroya zarar verebilir.

3 yıldır gaz yağı ile siliyorum bir sıkıntı görmedim.Hatta boya parlaklığını arttırdığı bariz belli oluyor.

Bugüne kadar shimano sprey cila kullanıyordum lakin son dönemlerde 120 TL ye aldığım cila 240 TL ye fırlamış saçma bir şekilde. Elimde ki cila bitince bende uygun fiyatlı yerli markalara yönelmek zorunda kaldım. (link) Shimano sprey cilasının kalitesine kenardan bile yaklaşamaz fakat sizi de üzmez.

Kendi sitesi: (link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri