Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kadro çiziği

selfpower

Daimi Üye
Tepki
82
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar bugün saat 10 da eminönünde halil abi,lütfü abi ve ozan kardeşimizle buluştuk,vatan cad.kadar pedalladık yarı yolda bir kız arkadaş aramıza katıldı ismini sorma fırsatım olmadı :) geleim konuya çimenliklere basılmasın diye demir korumalılklar var onların üstüne kadro dayadım,ben görmden oynamış(hemde bana sormadan :) ) ve çizilmiş haliyle foto bi ara eklerim... sizce bunu nasıl kapatabilirim oje olur mu siyah renk ?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Scudo
Özgüç kardeşim ufak çizikleri dert etme bence.. Benim kadroyu biliyorsun çizikler vadi gibi neredeyse.. :D

Sticker olayı iyi fikir. Oje filan yaparsan sırıtacaktır. Rengi kesin tutturman lazım. O da çok zor.

İleride yaşayabileceğin müstakbel çiziklerden kurtulmak için benim kullandığım gibi bir kadro çantası çok iş görüyor. İstediğim her yere çizilme endişesi taşımadan dayıyorum.

@Bulunmaz

seninkinde çok var diye mi böyle konuşuyosun ozan :)

tamam abi vazcaydım ne çok çizikli kadro varmış forumda demekki bu iyi hali benim kadro mun :)

Benimkiside alır almaz çizildi. Fren kaplosu kadronun boyasını çıkartmış geç farkettim. Maşada ufak bir çizik var. Ayna kol çizildi. Daha ilk aldığım günlerde böyle oldu. Bisikleti çizikten korumak çok zor fakat ufak tefek çizikler için bisikletin kadrosunu komple dijifix şeffaf ile kaplatıp ufak çiziklerden koruyabilirsiniz.

Benim aldığımda bir kaç yerinde çizik vardı.Onun haricinde birkaç tane küçük nokta çizik oldu.Ama ona da yapılacak birşey yok.Her yere sticker yapıştırcakta değiliz heralde.Takma kafana.Ben de ilk aldığımda çok üstüne düşüyordum.Hala aynı şekilde dikkat ediyorum ama küçük taş sıçramaları işte:D

ben amortisörün üzerindeki bianchi yazılarını söktüm ve orasına bir fox yada rock shox sticketi yapıştımayı düşünüyorum ama bisikeltforum logo patchı açamadım o nasıl kullanılıyor forum cafede böyle bir konu açarsanız çok iyi olur.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

@gurkankas

Kardeşim internette corel draw programının 30 günlük shareware sürümleri var.İndir programı aç logoları

oje olayı geçici çözüm olur bencede oraya sticker yapıştır sen

logoları açtık diyelim nasıl bir kağıda basıcaz,nerden temin edicez bı kağıtları

hakketden ya bunları nasıl kadroya yapıştırcaz ilginç bişi benimde kafama takıldı :D

arkadaşlar logoları ozalitçilerde bastırabilirsiniz..ozalitçiler büyük kırtasiyelerde var örneğin bakırköyde beyaz adam kırtasiyesinde var...

Arkadaşlar merhaba. Ben de Yeni bir bisiklet aldım. Dcfix işlemi benim aklıma yattı ama bunu çıkartınca boyaya zarar vermez mi?

Geri