Scudo Sports

Kadro toplamak çok mu zor ? (!)

enes savaş

Forum Bağımlısı
Tepki
297
Bisiklet
Salcano
İyi akşamlar herkese. Ben nasip olursa ve kadro bulabilirsem yeni bir bisiklet toplayacağım :rolleyes:

Bayramdan sonra , malum bi miktar para lazım. :)

Elimde fazladan çift amt. bisiklet var onun parçalarını , yeni alacağım sabit kadroya takmayı düşünüyorum. Ayrıca maşa da var.

Babam maşayı söküp takabiliyor:mlk::rolleyes: ben yapamıyorum. Göbeği de takar. İşçilik kısmı kolay yani :D

Şu an gereken üç dört şey var ;

1-Orta göbek

2-Tekli aynakol

3-Yeni bir fren sistemi (fazladan para olursa SLK alırım )

4-Sele borusu

5-Olur ise drop bar.

""""""""""Fakat kadro toplarken maşa boğazının ve aynakol göbeğinin uyup-uymadığını nasıl anlayacağız ? """"""""""

Elimdeki parçaların hepsi eski sistem. Yani gidon boğazsız , vites kulaksız vs.

Sizce 40-50 TL'ye kadro bulsam kalan parçalar ile toplam kaça patlar ?

Bisikleti yol bisikleti yapmak istiyorum yani ; vitessiz ve frenli.

Bu konudan anlayan abilerimden yardım bekliyorum...

Scudo

Kimin ne şekilde ve nasıl topladığı ile alakalı bir durum bu.

@Dogukanaksu

Nasıl yani ? Yazdıklarınızı anlamadım :rolleyes: Az daha açarsanız.

40-50 tl kadro demişsinde demir kadro istiyosun galiba ?

@Tunakan Önen

Evet. O tarz bakıyorum. Eski de olsa sıkıntı yok , fırın boya yaptırırız , baba sanayii'ci. Zaten uzun yol için değil kısa mesafelerde kullanmak için toplayacağım.Market , pazar vs. yerlere gitmek için. Öbür türlü diğer bisikleti eve indir çıkar zor oluyor...

@enes savaş

Kendi ağzınla söyledin market pazar vs. diye bunun içni drop bar takmana hiçbir gerek yok direk eski model şehir bisikleti topla gitsin :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Bence hiç uğraşma hem masraf hemde sonucun ne olacağı belli değil.

@Yücel Dk

Bence olur. Çünkü vitesle vs. uğraşmayacağım.Tek uğraşacağım şey maşayı ve göbeği takmak olacak. Gerisi çok basit zaten. O yüzden denemeye değer :)

Önce kullanacağın kadroyu belirlersen daha sağlıklı yorum yapılabilir

Hevesini kırmak istemem ama elin alışması için ve ilerde daha iyi kadrolar bulup;çok daha iyi bisikletler ortaya çıkarmak istersen bence şimdiden başlamak iyi olur.hemen pes edecek'sende hiç başlama bu iş sabır ve emek ister.ve bir yerden başlamak'da lazım elbet.

Geri