Scudo Sports

kadro üzerine stıcker orjinal

@cannonfire

cannonfire, stencil (şablon) olarak da kesilebiliyor mu? kesme işlemini nerelerde yaptırabiliriz ve ücretlendirme nasıl, bilgin var mı ? (mesela a4 boyut 5 ytl gibi...)

font arayanlar için , bedava cesitli fontlar bulabileceğiniz bir site: (link)

Scudo
Kanka kesmeyi işin içine sokarsan eğer fiyat çok aptalca artıyor.Ben evdeki ufak makasla yada cetvel ve falçata yardımı ile hallediyorum.Örnek görmek istersen bisikletlerimizin resimleri kısmında R-394'e girip inceleyebilirsin hepsini elle kestim.Sana da tavsiyem o olur. Sticker'ı a4 bastırırsan 3-4 sayfası 5 ytl civarı a3'e bastırırsan 8-10 sayfası 10ytl.Bu fiyatlar kağıt sticker için ama söyleyeyim.;)

Dağcı;

Specialized için sadece bu ikisini bulabildim.Çözünürlüklere aldanma eps formatında indirince istediğin ebada büyütebiliyor ve istediğin rengi verebiliyorsun. Web adresi 1nci sayfada bnm yazımda var. Sayfayı açınca enaltlarda "search"kısmı var oraya istediğin markayı yaz karşına hepsi çıkıyor.

(link)

(link)

Ne demek abiler siz folyoya basabilen bir yer bulun hatta bulalım ben sizi teşekküre boğayım:D

Elleriniz dert görmesin.

Cannonfire, hiç Başiktaş tarafına işin düşmüyor sanırım? :) Yıldız Üni.den aşağıya inen yolda sağlı sollu onlarca ozalitçi var. Bu tür işlerini onlara yaptırabilirsin ;)

Abi var var biliyorum da amcamlar 100 adetten falan kapı açıyor.Oda 75-150YTL arası rakamlar tutuyor.Bnm bütün derdim o zaten.Sayfa hesabı yapan bulamadım.Kadıköyde minibüslerin döndüğü sokakda da var ama abi 50adet 120YTL diyor sorun bu. Beşiktaş tarafına gerçekten bakmadım ama.
Sayfa olarak basıyorlarsa saldırırız abilere:D

Beşiktaş'taki yerler genelde ekmeklerinin büyük kısmını üniversite öğrencilerinden yediklerinden, adetli çalışmak yerine düşük adetlerde ancak ortalamada yüksek fiyata basıyorlar. Örneğin 150 tane bastırırsan 150 lira, 10 tane bastırırsan 20 lira diyebilirler :).

Arkadaşlar ben cilt makinaları satan biyerde çalışıyorum dünyada tek folyo baskı yapan printer bizim dükkanda satılıyor fiyatı 3200 $ ilgilenen olursa bizim dükkanın sitesinden makinayı inceleyebilir www.buroset.com bu makina Türkiyede başka biyerde yok amerikada üretiliyor ve bilgisayar destekli calısıyor folyo baskı biraz maliyetli bi iş.. http://www.buroset.com/sabitler/ffFfp08.jpg neyse size kolay gelsin :)
buarada dükkanımızın yeri beşiktaş tansaş'ın arkasında kalıyo copyland ın arka kapısının orda "buroset" belki makinayı almak isteyen olur :D

• Beğen
Tepkiler: dagci
Forumca para toplayıp alalım...:D:D:D
Ortak bir yere de koyalım...
Mesela iki tane alalım bir anadolu tarafındaki bir bisikletçiye birde avrupa yakasındaki bir bisikletciye koyalım isteyen gidip bastırsın....
:p
Nasıl fikir ama?!....:D:D:D:D

Arkadaşlar,

Cannondale stickerı arıyorsanız bence , Cannondale in Türkiyedeki asıl distrübitörü olan Velespit le irtibata geçerseniz bu konuda yardımcı olabilirler.

www.velespit.com

Ayrıca eğer sticker yaptırmayı düşünen varsa orjinal fontlarında istediğiniz renkte, istediğiniz çözünürlükte gönderebilirim.

hmm 10 ytl ise güsel olur ben 15'e kestiriyorum:D:D:D

@Orkun Oskay
selam orkun ben cannondale nın sticker rıca etsem olurmu renk beyaz şimdiden teşekkür ederım SPECIALIZED OLA BILIR

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
slmlar bu sorum "Halil" arkadaşa olacaktı:

ben bi ara sticker kestirtmiştim ama photoshopta yazdığımdan ve reklamcıdaki elemanın da uğraşmak istememesi sonucunda istediğim fontta yazdırmamıştım.(hatta her ihtimale karşı fontu yanımda götürmeme rağmen yapamadılar :( )

sorum şu ki : corel formatında yazıyı reklamcıya götürürken rasterize yapayım mı? yoksa text olarak mı kalsın? aynı font orada yoksa text'in çıkmama ihtimalide var sanıyorum.

teşekkürler.

Geri