Scudo Sports

Kadrodaki Bagaj Deliği Yalama Oldu

Tepki
3
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhaba.
Kadroda bulunan üst taraftaki bagaj deliklerinden birisi yalama olmuş.
Bir hafta sonra kısmetse Balıkesir Akçay - Antalya arası bir tura çıkacağım.
Bugün bakım yapıldı herşey hazır gidiş gününü bekleyeceğim derken bagaj bağlantısında sıkıntı çıktı.
Garanti kapsamına girmeyeceğini biliyorum.
Kalıcı bir çözüme ihtiyacım var turdan döndükten sonra tekrar Mtb olarak kullanmak istiyorum.
Daha sonrada istediğim şekilde takıp çıkarabilmem lazım.
Çok zayıp bir kaynak ile yuva yapılmış.Kanal açılsa tamamen parçalanabilir diye düşünüyorum.
Varmıdır turcu pedalşörlerden böyle sıkıntı yaşayanlar.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Scudo
Benim de oldu. Ben deliğe silikon sıkıp vidaladım, kuruyuncaya kadar birkaç gün bisikleti yerinden kıpırdatmadım. Şimdi bi şikayetim yok ama bu yöntemin uzun turlara geleceğini sanmıyorum. Çünkü uzun turlarda bisikletin vidaları bile gevşiyormuş, silikon mu dayanır.

Ortalama 25 30 kg yük taşınacağı hesaplandığında geçici bir çözüm bile olamayacağı kanısındayım.Turu çıkarsın diye de bakamıyorum.Turlara devam edeceğim.Ama aynı zamanda dağda bayırda da başa bela günlük bile kullanmıyorum rahatsızlık veriyor.Mtb nin hırçınlığını yok ediyor bence bagaj.Biraz görsellik takıntım var açıkçası..

Eskişehir'de kılavuz açabilecek neresi var peki siz nerede yaptırdınız.

Neyse ki sorun çözülmüştür.Yardımlarınız için teşekkürler.

Kılavuz staj yaptığım fabrikada yapmıştım. Ama sanayide bir çok yer yapabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, yeni konu açmaktansa açılmışı var diye konuyu 4 yıl sonra hortlatıyorum ama benim cross bisikletimde de alttaki ve üstteki vida yuvaları yalama olmuştu. Teknik servisde alttaki yuvalara kılavuz yapmışlar. Üstteki yuvalra yapamamışlar, onun yerine sele borusunun kelepçesi değiştirilerek yuvalı bir kelepçe kullanıldı. Ayın 28'inde üniversite grubuyla birlikte yapacaımız 9 günlük Çanakkale turu var. Sizce bisikletim bu haldeyken 25 kilo yükü kaldırabilir mi ? Tur rotasında bozuk yollarda mevcut. Bu arada bu haldeyken 3-4 günlük 300-400 km'lik kısa birturu kaldırdı. O turda yaklaşık 15kg falan taşımıştım ama süre uzayınca işte endişelendim ister istemez. Yorumlarınızı bekliyorum

Geri