Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kadrodaki çiziği nasıl gidebilirim?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
selam arkadaşlar.bugün kadromda ufak bir çizik oluştu. çizikler konusunda galiba biraz hastayım :) .bu çizikleri nasıl gidere bilirim? boya kalemleri araştırdım fakat bunlar yıkama ile çıkıyormuş.acaba bant gibi birşeyler veyahut ince boya birşeyler bulabilir miyim?

http://i61.tinypic.com/2vi5qub.jpg

Scudo
ben olsam oraya bir sticker yapıştırırdım,
ve bundan sonraki çizilmelere önlem olarak da; bisikletin çizilmeye en müsait yerlerine dc-fix uygulardım (şeffaf yapışkan kaplama)

üst borunun üstünü çizmişsiniz sanırım. üst boruyu, alt boruyu, maşayı, sele borusunu kaplayın bence

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
Ben bayağı kafa yormuştum pis çizikler vardı bisiklette. Sanayideki boya rütuşçuların dışında alternetif olarak öje öneriyorum :) gittim kozmetikçide en dayanıklı ojeyi sordum ve uyguladım mis gibi oldu. Bir tek asetonla çıkabiliyor. Oldukça da ekonomik bi çözüm...

Bence böyle şeylere takılmayın sonuçta Mercedes e class kullanmıyorsunuz bu dağ bisikleti böyle çizikleri olmassa sorun var demektir.:)

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
@Serkan Mıstınoğlu

hocam sticker araştırdım hazılı vs var. çizilen bölgeyi kapatmak için gerekli büyükte sticker bulabilir miyim?

@Hakan Gencer

hocam silme ile,su ile çıkıyormu? zamanla renk atması gibi sorunlar yapıyor mu?

Bir kaç yöntem var

1-Boya rütuş kalemi ( Kullanıyorum ojeden daha ince bir kat bırakıyor ve kalıcı 7-8 TL bu kalemler )
2-Oje ( Şuurlu bir şekilde ince bir kat çekilirse ekonomik bir yöntem )

Mtb kullanıyoruz ne gerek var şeffaf filme kullanıldığı belli olsun.Bisikletin arka tekerinin bulunduğu bölge o üçgende artık değil böyle çizik metali gözükür derecede ciziklet var ufak çakıl taşları kadar ama sorsan gurur duyuyorum =D

@V. Uğur Sabuncu

rütuş kalemleri ile ilgili sorum olacak.bazı kalemlerde ren seçeneği yok. o tür kalemler kadronun rengini nasıl algılıyor?

Ben olsam siyah serit bandi alir sag ve sol seridi biribirine baglardim.
http://img41.imageshack.us/img41/2677/l3bo.png

Ayni mesajdi sildim.

triban3 de kilit nedeni ile oluşan çizik ve renk solmaları için ne yapabilirim?
beyaz oje ile denedim renk farkı oluşuyor çizikler hafif kadronun alüminyum rengi tamamen gözükmüyor yani hala beyaz pasta cila ile düzelir mi çizik kalemi vs mi lazım
komple boya yaptırsam nasıl olur daha önceden tecrübe edenler yardımcı olabilir mi

Geri