Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadrom kırıldı, yeni kadro alacağım yardım gerek

Tepki
36
İsim
Kerem T
Bisiklet
Salcano
Merabalar. 1 temmuzda saat 8 civarinda ciddi bi kaza yaptim. Sonucunda kadrom kırıldı Ve yamuldu.
20150702_164114.jpg

20150702_164054.jpg

Bisikletim Ng 350 özellikleri,

Screenshot_2015-07-03-12-28-02.png

Almayi dusundugum kadro,

(link)
  • Bu gümrüğe takılır mı (20€ kargo)
  • Bisikletime uyar mı?
  • Başka tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler...

Scudo
Büyük ihtimalle takılmaz. Takılsada yasal limitin üstünün %20si tutan vergisi çok cuzi olur.

Geçmiş olsun

Bir cube kadrosu için fiyat çok düşük değil mi?

Yandan aldığın bir darbe ile mi kırıldı?

Bence siz direk yeni bir bisiklet bakın. Üzerindekileri parça parça satabilirsiniz. Bir Cube için 225 lira hemde bir 29" kadro için bu fiyat beni inandırmadı.

@Tolga Çelebi Bisikletimi alali daha 1 ay olmadi...
Ayrica Bike discount hakkinda bi sikayet bulamadim forumdan da alisveris yapanlar olmustu

@aknorl malum gidondan kitlemeli bisiklet onumde insaattan dolayi cukurlasmis ve asfalt uzerinde insaatin kumunun bulundugu bir yolda iken yerdeki cukura bakarak ilerliyordum karsimdan araba geliyormus cok gec gordum hemen frenlere asildim ama dedigim gibi yol kumlu gibi oldugu icin duramadim ve arabayla karsi karsiya carpistim malesef yere baktigim icin suc bende

@cyclopath

bike-discount.de sitesinde çakma ürün satışı yoktur, olamaz. Resmi Cube satıcısı zaten.

@Hakan Boz sanirim bu kadro isinde salcano biraz ucuza kaciyor

Anlaşilan kadronun guvenilir olduğu konusunda hemfikiriz ama benim icin de onemli bir konu bisikletimin özelliklerine uyar mi uyarsa fazla beklemeyi dusunmuyorum sizlerden ilgi bekliyorum:)

Arkadaşın nasıl bir kaza yaptığını bilmiyorum ancak kadro sonuçta kaza esnasında kırılmış. Normal bir durum değil yani, bisikletin üzerinde pedallarken veya yokuş tırmanırken değil kazada kırılmış. Salcanodan kaliteli bir çok kadro var katılıyorum, ancak salcano fiyatına salcanodan daha iyi kadro yapan var mıdır ?

Fiyati yonunden kesinlikle katiliyorum ancak söyle de dusunebiliriz yalnis bilmiyorsam salcano ulkemizde uretiliyor (parcalari birlestiriliyor ) bu da maliyeti biraz dusurmus oluyor sanirim

Maliyeti düşüren bir çok unsur var, fabrika günde yaklaşık 600 bisiklet üretiyor. Salcanoyu gidip asırlardır bisiklet üretimi yapan İtalyan firmalarıyla kıyaslamak pek adil olmaz. Bu yüzden muadili bir bisiklete göre kıyaslamak daha mantıklı olacaktır. En iyileri herkes biliyor ancak herkesin en iyiye ulaşacak durumu yok. Bisiklette de böyle, diğer her konuda da...

• Beğen
Tepkiler: keremturk15
Öncelikle sunu söyleye bilirimki almanyada cakma mal satisi yoktur, bulamasiniz ve kanunen yasaktir. Eger herhangi kisi cakma mal satarsa öncelikle para cezasina carptirilir ve diger cezasi ise satigi malin gercek fiyatini ödemek mecburiyetinde kalir.
Cakma mali herhangi bir magza yada online sitesi satarsa o magzanin yada online sitesinin sertifikasi elinden alinarak bir daha acilmamak üzere kapatilir ve akliniza gelmeyecek cezaya carptirilir.
Almanyada bu tür seylere ne yazikki rüsvet falan islemiyor ve kesinlikle kanunu uyguluyorlar.

Bir ikincisi Cube Aim komple bisiklet olarak zaten 400€ civarlarinda ve cubenin en alt kategorisinde olan en ucuz MTB'sidir. Cube Aim size 75 görünüyor olabilir cünkü sitede %19 vergiyi göremiyorsunuz ama bu Kadroyu biraz rastirmayla baska Sitelerde 10-15euro daha ucuzuna bulma sansi var.
Yani fiyati cok cok normal, bunu tartismaya hic gerek yok.

Fiyat kesinlikle dogrudur her Cube modelide Pahali cube olmuyor, bu diger Specialized olsun Scott Olsun vs. vs. icinde gecerlidir. Her markanin bir ucuz birde pahali kategorisi vardir.

Mesela Specialized yada Cannondale cok taninmis bir marka ama Cube Aim ketgorisindeki kadrolar yine 80-90€ bulunur.

NOT: Ucuz diye kötü degildir aksine Alt ve Orta seviye markalarin en üst seviyesindeki kadrolardan saglamdir bunada emin olabilirsiniz.

Arkadasin sorusuna gelince, elindeki parcalar zaten Cube Aim'in üzerindeki parcalarla ayni seviyede ve kesinlikle sadece kadroyu almaya de donanimi aktarmaya deger. Sonucdada lelinde bir Cube olmus olur. Belki sele borusu gibi ufak tefek parcalar uymaya bilir ama fazlada önemli degil bence ucuz fiyatlara buluna bilir. Masanin saft borusundan kormasinada gerek yok Cubenin saft borulari ortalama 15-16 cam oluyor.

Geçmiş olsun iyiki araç hızlı değilmiş. Cube kadronun fiyat çok iyiymiş kargo da uygun bu siteyi bir kenara kaydedeyim :harika:

Kocasinan sanayiye gel bi aleminyum kaynagi eskiden saglam olur

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
@Murat Cömez verdiğiniz bilgiler icin cok tesekkur ederim beni buyuk bir dertten kurtardiniz (arkadaslarla aklimizi karistiran sorulardan da )
@Yusuf G. tesekkur ederim Allah kimsenin basina vermesin
@minikjonki kadroyu cope atmayi dusunmuyirum bi kenarda dursun eski haline getirebilecegim kadar getirmeyi dusunuyorum

Geri