Scudo Sports

Kadromdaki Gizemli Yer (Görüntü Içerir)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
5
Öncelikle merhaba arkadaslar;

Bisikletimi aldigimdan beri kafami kurcalayan birsey var, kadromda ufak bir bölme var.

Ama henüz bu bölmenin ne oldugunu tam olarak anlayabilmis degilim.

Bu bölme hakkinda bilginiz varsa beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Sagda ve solda kapaklari var, kapaklari acincada içerisi bos. Niçin böyle birsey yapmis olabilirler acaba?

Bisikletimin Markasi: SPR Blade 26"

NOT:FOTOGRAFLAR GÜNCELLENMISTIR ARKADASLAR :)

Detayli resimler için; :)
(link)

Scudo
O kısma da aynakol takabilirsiniz sanırım. Bisikletin tamamının resmini koyarsanız daha iyi anlarız. Belki tandeme çevrilebilen veyahut el ile pedal çevrilen bir sistemi vardır.

İlk defa böyle bir kadro görüyorum... Acaba sadece estetik anlamda farklı olsun diye mi yapılmış? Merak ettim bende şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Daha önce görmedim ama bisiklete akuple depolma alanı gibi. Buraya allen çakısı, plastik levye, iç lastik gibi şeyler sığarsa sıper olur.

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Marka model nedir? Uzaktan birkaç fotogtaf da gonderebilir misin?

Kadrodan mini bagaj :)

@deadlistcach
+1 .. Marka ve modeli söylerseniz kesin buluruz...:harika:

Bisikletin marka modeli ve tam görüntüsü olmadan bir şey söylemek güç.

alet edavat koymak için yapılmış bir bölüm bence küçük bir cep olarak düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Üye Adı
Evet olabilir fakat kaynak bağlantı yerlerinin orada toplanması beni belirttiğiniz durumdan uzaklaştırıyor...

@Yusufclp

Benim de ilk aklıma mini depolama alanı gibi geldi. Ama basit bir çanta ile halledeilebilecek birşey için üretime bu maliyeti bindirmek, farklı bir çizgi yakalamak için yapılmış olabilir anca.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Acaba kadroyu tersten kullanım için özel tasarlanmış bir eklenti mi? DH için filan!

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Sele borusunu geriye çekmek için yapılmış değişik bir tasarım. Kadronun fazla esnekliğini azaltmak çatalla boruyu birbirine baglamak için koymuslar parcayı.

• Beğen
Tepkiler: akifersoy26
Kadro üst borusu çatallı gidiyor, bu çatalı oluşturmak için sanırım böyle bir parça ile uygulama yapılmış. Parçanın üst borunun çatallı gitmesine yardımcı olmaktan başka bir özelliği yok gibi görünüyor.

Gps cihazları oluyo, bisiklet çalınırsa nerede olduğunu bulabilmemiz için, onu koysunlar diyedir belki.

farklı açıları daha kolayca birleştirmek için konulmuş bir parça, üst boru ve arka çatal boruları daha estetik ve sağlam bi malzemeyle birleştirilebilirdi ama bundan daha zahmetli olacaktı belli ki.

Geri