Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadromu değiştirdim....

Scudo
Hayırlı uğurlu olsun Behçet Abi. İyi günlerde kullanman dileği ile. Gökova'da görüşmek üzre...

Sevgiler...

Behcet abi kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle... bir şey sorabilir miyim. Bu ara nedense geotech race modeline bir rağbet var. Nedendir niyedir? Fiyat mı ucuz, kadro fiyata göre sağlam mı, hafif mi vs.

Behçet abimiz kadrosu değştirlirken bende oradaydım.Çok güzel oldu.Benim değişikliklerde şimdilik bitti bende resim koyacağım...

Race modeli hem şık, hem de ağırlığına göre oldukça ucuz bir kadro. Bu aralar fiyat-hafiflik konusunda üst sıralarda. O nedenle çok tercih ediliyor sanıyorum.

Diğer yandan, hayırlı olsun Behçet Abi :) Sele boyu tam olmuş gibi duruyor ;)

Memnun kalman dilğiyle
Zevkli sürüşler dilerim Behcet abi

hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Eski kadrom biraz ağırdı ve artık sesler gelmeye başlamıştı. Danıştığım arkadaşlardan ve Ulaş'tan, hem fiyatı hem de kullanılabilirliği açısından Race tavsiyesi aldığım için kararımı bu yönde kullandım. Kadro dışındaki parçaların tamamı daha önce kullandıklarım. Kısmet olursa esas gönlümde yatan isteği yılbaşından sonra yapacağım.

Behçet,iyi günlerde hep birlikte keyifle pedal basalım.Yeni kadro hayırlı olsun...

Behçet abi hayırlı olsun şık olmuş yeni kadronla bisikletin :)

@Hüseyin Suda

@Ercan Bayram

@Önder

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Behçet'cim merhaba

Yakışmış yeni kadron, güle güle kullan. GPA'da buluşmak, beraber pedallamak üzere. :)

Sevgi ve selamlarımla.

hayırlı uğurlu olsun behçet abim.kazasız sürüşler.

hayırlı olsun behçet,
kazasız belasız nice keyifli sürüşlere...

Geri