Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadroyu nasıl renklendirmeli? (süs, ip, kumaş, stciker vb. ile)

Tepki
1
Bisiklet
Fuji
Eşime bir bisiklet aldık, Bianchi Touring 713. Kadro gri-lacivert, performansi güzel. Biraz renklendirip canlandırmak için fikri olan var mı? Çok büyük değişikliklere gerek yok ancak bir yerine bir şey takılabilir, ya da kadronun küçük bir bölümüne örgü ipi dolanabilir mi acaba? Böyle bir şey gören ya da fikri olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Resimdeki gibi kan grubu ve isim belirten stciker yapıştırabilirsin.kan-grubu-sticker.jpg

• Beğen
Teşekkürler öneri için ama ben daha renkli sevimli bir şeyler arıyorum :)

jant tellerine kırmızı sarı kedi gözü takılabilir...

• Beğen
renkli bileklikleri görmüşsünüzdür o iplerle istediğiniz kadar süsleyebilirsiniz

şurada da profesyonel hali mevcut :)

Jant veya dış lastik renklerinde oynama yapabilirsiniz misal

https://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/300x400/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/file_204_2.jpg

@Antecurs Evet böyle şeyler olabilir ama bu da çok fazlaymış :)

@webumut Bu benim de aklıma geldi ama nasıl yapılır, nereden alınır hiçbir fikrim yok :)

@onurdemir
Bisikleti daha bugün aldık, her ne kadar 2. el olsa da aksamı henüz yeni, hem de o konularda pek becerikli değilim ama ileride düşünebilirim teşekkürler :)

Gidona rüzgar gülü takabilirsiniz.Güzel durabilir :)

• Beğen
Tepkiler: krizagold
lastikleri sprey boyayla boyayabilir.fren tellerine renkli bant çekebilirsiniz.

böyle bisikleti renklendirebilirsiniz alttaki resime tıklayarak görebilirsiniz.

ebru sanatı yapan birisini bularak bisikletin kadrosuna yapabilirsiniz. ve ya jantlara jantlara çiçek gibi desenler verilebilir.

en kolayı da jantları söküp 3 ila 4 renkli sprey boyayı jantlara karışık olarak sıkarak güzel bir renklendirme yapabilirsiniz.

Dosyalar

• ad.png
    ad.png
    23,1 KB · Okunma: 211
@Tuğrul Tural izmir'de süslü kadınlar bisiklet grubu var, tam aradığınız şey :) facebook'ta da aktifler hatta geçende bbc'nin bir haberine konu oldular. google ve facebook'ta aratırsanız birçok görsel ve video'ya ulaşabilirsiniz.

(link)

Su carbon kaplama tekniğini internette araştırın. Orman desenlerinden , karbon desenlerine kadar oldukça fazla seçenek mevcut. Bu kaplamayla , kaplanan yüzey en az 15 yıl solmaya ve çizilmeye karşı korunuyor.

• Beğen
aynen renlki bantlar iş görür

20160301_161408~2.jpg buda benim gidona yaptığım kamuflaj bant çalışması.kadroyada yapılabilir.

Kadro koruyucu ile renkleri canlandırabilir, kılcal çiziklerden kurtulabilirsiniz. Ben henüz denemedim ama Facebook grubunda paylaşılan bir fotoğraf bu, kullanıcısı da herkese tavsiye etmiş.

Dosyalar

• 12728916_10204905651554928_6184482864692959012_n.jpg
    12728916_10204905651554928_6184482864692959012_n.jpg
    82,9 KB · Okunma: 193
Geri