ben de arada bi duruma göre kafa lambası kullanıyorum. feneri kaska göre ayarlıyorum, sorun yaşamıyorum. ama tabi hem kask hem buff hem fener... yokuş çıkarken, alnınız terler ya... o zaman biraz sıkıntı oluyo tabi.. -- gerçi buff'I biraz daha kaydırsam da kafa lambasını onun üstüne gelecek şekilde taksam.. **
aklıma geliverdi işte, bi de böyle deniyim
**
neyse, konuya döniyim... şehir içindeyken sonuçta düz yol, kenarda aydınlatmalar oluyo... bisiklete takılan fenerler idare ediyo da, şahsen arazide illaki kafa feneri derim.. çünkü baktığın yerin aydınlanması büyük lüks
yani kafa fenerini, yolu görmek amacıyla alıcaksanız, tavsiye ederim. ancak ben 70 lümen kullanıyorum. anca kurtarıyo. hatta zaman zaman daha çok aydınlatsa keşke dediğim de olmuştur... ama değiştirme ihtiyacı çok duymadım. -- sizin link'ini verdiğiniz üründe 30 lümen diyo... sanırım aydınlatma ve yolu görme açısından yetersiz kalır...
eğer sadece flaşör olarak ve fark edilmek için kullanacaksanız, bence kafa lambası rahatsız eder... yani boşu boşuna kafanızda taşımış olursunuz, o zaman da verdiği rahatsızlık az da olsa, katlanamazsınız bence