@turbotx150
Girişimciliğine hayran kaldım, sektörden biri olarak bu vizyonla hayatını bilgisayar mühendisliğinden kazanacağını zannetmiyorum.
Yaptığın işe gelirsek de başıbüyük rampasını, narcity'i günde 1 kere sabah 6da bile olsa çıkmak delilik değil, ama senin gibi bisiklete binmeye aşık olan insanlar için yapabileceğin asıl deliliklerin göstergesi olabilir. Yaptığın mesafeleri uzat derim, delilik algın değişir. Herkesin benden daha tecrübeli, daha kondisyonlu, daha deli olduğu bir yol bisikleti grubuna 6-7 ay önce ilk katıldığımda haftada 4-5 günde yaptığım 200km'yi delilik sanıyordum, hiçbir şeymiş meğer. Kısa zaman içinde haftada 350-500 km mesafe yapar , başıma bir şey gelse bulunmamın saatler alacağı yollarda tek başıma gezer oldum. Özgürlüğün tadını aldıkça daha da bağlanıyorsun, bisiklet hayatının daha büyük bir parçası oluyor.
Kararın için de tebrik ederim, herkesin dediği gibi insanın kimseye geçirtmemesi gereken sınırları olmalı, bu sınırlar yüzünden de kimseyle aran bozulmak zorunda değil. Kendi yolunda devam et, alışacaklar.