Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kafayı yiyeceğim yardım eder misiniz? Okula bisikletle gitmek

Kuzenmiş falanmış ben bilmem araba alsın sana kapasın çenesini beraber gelip gidersiniz

• Hahaha
Tepkiler: Hsynozky ve utksn
Scudo
195343

Başkaları için yaşamanın beni yıprattığını farkettim ve nirvanaya ulaştım. Havalar elverdikçe okul yolunda sabah sporumdan geri kalmayacam artık yemişim kuzenimin keyfini. Bir Instagram postunda da bunu belirttim, kuzenim de illa ki görecektir bunu yaptığım ayıp değil sonuçta, ondan utanacak veya ona soracak değilim.

@turbotx150
Sonunda doğru yolu bulmuşsun :D

@turbotx150

DERS 2 : Bundan sonra sen bisiklete bindikçe tripler gelecek. böyle dudak büzme olur , yüz sallandırma olur nazın eziyetin biri bin para. ''biz seni düşündüğümüz için , seni sevdiğimiz için binme diyoruz '' '' düşersin , araba çarpar , yolunu keserler'' vs vs derler. CEVAP: '' beni seven beni olduğum gibi kabul eder.'' ÖRNEK DAVRANIŞ: sana bisiklete binme dedikleri zaman git daha çok bin. :) @Mustafa Zeybek mükemmel anlatmış. o araziden çer çöpü at ve binanı dik. ek olarak belirteyim. mesleğim sınıf öğretmenliği. ve verdiğim tavsiyeler sadece sana mahsus. davranışları bozuk kötü alışkanlıkları olan biri olsaydın çok daha farklı yazardım. ama senin kendini aşmaya , bireyselliğini ve bağımsızlığını elde etmeye ihtiyacın var kardeşim. daha öncede yazdım mesele bisiklet değil. mesele senin hayatın. burada ince bir çizgi var. kendini ezdirmemekle ailenin kalbini kırmamak arasındasın. onların gurur duyacağı bir insan olmak için gerekirse onların kalbini de kırabilirsin. ama olumlu işler yapıyorsan. kötü alışkanlık ve davranışlara genellemek çok yanlış olur , bu yazdıklarımı... saygı ve sevgiyle.

@CmlCLK

Şu avrupayı öve öve bitiremeyenler keşke bir süre çıkıp dışarda yaşasalar da sağdan soldan okudukları, izledikleri gibi bir yaşamın olmadığını kendileride anlayabilse görebilse..

@CmlCLK
YouTube kanalın var mı ? Canlı canlı görmek isterim , isteriz

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@MAERKEK
Üyeligim var ancak hiç izleti yok. Bana gerek yok, bir sürü izleti var YouTube'da.

Selamlar. Bence kimin ne dediği çok umrumuzda olmamalı. Çünkü bu bir spor. Hem sağlığımız için hem zevkimiz için sürelim. Bana da benzer şeyler oldu fakat ben yine de okula bisikletle gidiyorum hava güzel oldukça. Alışırlar zamanla =)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@dryakup23
Kahkaha attim valla.

@turbotx150
Kuzenin gönderiyi görünce ne yaptı ?

Tek yapabileceğin kuzenle iletişimini kesmen hee sorarsan ben yapabiliyor muyum hayır sadece dinliyorum dediklerini sonra olm zaten bisikletsiz ölmüştün şimdiye diyorum rahat olun anneniz konusunda da değişkenlik göstermekle beraber kararlılığınızı görünce alışacaktır

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@turbotx150

nasıl gidiyor?

@Ozan_ozaN
Yine olmadı. Bu sefer paranın tatlılığı beni tuttu. Bizim okulda B2 İngilizce seviyesi için hocaların sağdan soldan bulup topladığı notlarla 120 sayfalık kitap yapmışlar okul içinde 30 liraya satıyorlardı. Ben kitap okula gelir gelmez bir tane aldım, bir gün önceden siparişleri alıp fotokopicimde tanesini 7 liraya spiral cilt olarak çektirip okulda tanesini 15 liraya yani yarı fiyatına sattım haliyle kapış kapış gitti. İlk gün 145 kitap götürdüm, kitapları iki tane valize doldurduk ve babam işe de yetişebilmek için oldukça erken bir saatte arabayla okula bıraktı. Takip eden günlerde de tek seferde okula 20-30-40 tane kitap götürüp sattım. Okula iki çantayla gidiyordum. Tam 226 tane kitap sattım. O kadar kitapla o tepeye bisikletle çıkamazdım herhalde. Kitap satmadan önce kısa bir süre okula bisikletle gidebildim, bir keresinde bir köpek 50 metre boyunca havlayarak yanımda koşturdu. Bu olayın üstüne sesiyle köpekleri kaçırmak için bir elektroşok cihazı aldım. Cihazı aldığım zamanlarda da kitap satışları başladı işte. Bu hafta satışlar bitti ama arka lastik balonlu olduğu için bisiklete binemedim. Bugün yeni bir takım lastik alacağım. Şu an topu topu 5 gün kaldı okula gideceğim bu 5 güne final sınavı da dahil şu an yeni bir engel çıkmazsa önüme son 5 günde de olsa okula bisikletle gidecem.

@turbotx150

Girişimciliğine hayran kaldım, sektörden biri olarak bu vizyonla hayatını bilgisayar mühendisliğinden kazanacağını zannetmiyorum.

Yaptığın işe gelirsek de başıbüyük rampasını, narcity'i günde 1 kere sabah 6da bile olsa çıkmak delilik değil, ama senin gibi bisiklete binmeye aşık olan insanlar için yapabileceğin asıl deliliklerin göstergesi olabilir. Yaptığın mesafeleri uzat derim, delilik algın değişir. Herkesin benden daha tecrübeli, daha kondisyonlu, daha deli olduğu bir yol bisikleti grubuna 6-7 ay önce ilk katıldığımda haftada 4-5 günde yaptığım 200km'yi delilik sanıyordum, hiçbir şeymiş meğer. Kısa zaman içinde haftada 350-500 km mesafe yapar , başıma bir şey gelse bulunmamın saatler alacağı yollarda tek başıma gezer oldum. Özgürlüğün tadını aldıkça daha da bağlanıyorsun, bisiklet hayatının daha büyük bir parçası oluyor.

Kararın için de tebrik ederim, herkesin dediği gibi insanın kimseye geçirtmemesi gereken sınırları olmalı, bu sınırlar yüzünden de kimseyle aran bozulmak zorunda değil. Kendi yolunda devam et, alışacaklar.

Geri