Scudo Sports

Kağıthane

Scudo
Merhabalar ben de Kağıthane'den henüz yeni katılıyorum ve bisiklet alma aşamasındayım, yaklaşık 10-11 senedir bisiklet kullanıyorum ve biraz tecrübem var fakat uzun zamandır şahsi olarak bisiklet sahibi değilim 1000-1500 lira bandında önerebileceğiniz v frenli, garanti ağı sağlam, kaliteli bisikletler var mı? Ve son olarak grup sürüşleri olursa katılmak isterim bu bölgeden insanlarla. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :).

Merhabalar ben de Kağıthane'den henüz yeni katılıyorum ve bisiklet alma aşamasındayım, yaklaşık 10-11 senedir bisiklet kullanıyorum ve biraz tecrübem var fakat uzun zamandır şahsi olarak bisiklet sahibi değilim 1000-1500 lira bandında önerebileceğiniz v frenli, garanti ağı sağlam, kaliteli bisikletler var mı? Ve son olarak grup sürüşleri olursa katılmak isterim bu bölgeden insanlarla. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :).
ikinci elden çok temiz bir bianchi touring 411 aldım şimdilik memnunum

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Merhabalar Kağıthane gültepe de oturuyorum eğer bisikletle birlikte gezmek isteyen varsa yazabilir. Uzak mesafelere gidebiliriz

Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle bugün İlk turuma çıktım kısa bir tür oldu galiba ama bayağı yoruldum toplamda 16 kilometre bir yol yaptım ağıthane ilçe emniyetin önünden çıktım Alibeyköy merkez orada Eyüp Sultan feshanenin oradan dönüp tekrardan geldiğim yol güzergahından geri Kağıthane ilçe emniyetin önüne kadar bir sürüş deneyimi yaşadım
Güzel bir deneyimdi bu vesileyle bu konuyu da yukarılara taşımış oldum inşallah devamı gelir 🤲🏻IMG_20230425_103830.jpg
Mosso lagerda 2021 biraz gıcırtılar falan geldi sanki ama tam anlayamadım zincirden mi ses geliyor janttan mı ses geliyor kullanmamaktan kaynaklı mı gıcırdıyor Tam çözemedim ama durumu tamamladım varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .

Bir de zefal marka sarı kutu yağ aldım umarım iyi bir şeydir

Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle bugün İlk turuma çıktım kısa bir tür oldu galiba ama bayağı yoruldum toplamda 16 kilometre bir yol yaptım ağıthane ilçe emniyetin önünden çıktım Alibeyköy merkez orada Eyüp Sultan feshanenin oradan dönüp tekrardan geldiğim yol güzergahından geri Kağıthane ilçe emniyetin önüne kadar bir sürüş deneyimi yaşadım
Güzel bir deneyimdi bu vesileyle bu konuyu da yukarılara taşımış oldum inşallah devamı gelir 🤲🏻303304 dosyayı görüntüle
Mosso lagerda 2021 biraz gıcırtılar falan geldi sanki ama tam anlayamadım zincirden mi ses geliyor janttan mı ses geliyor kullanmamaktan kaynaklı mı gıcırdıyor Tam çözemedim ama durumu tamamladım varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .

Çok iyi yapmışsınız , 16 km hiç te fena değil. Zamanla çok daha fazla km leri daha devirli ve tempolu gidersiniz , sakatlık , kaza bela olmasın.
Gıcırtı sesleri genelde döner aksamların yağsız kalmasından kaynaklı sürtünme sesleri olabilir ya da sele borusundan da gelen çıtırtı vs. olabilir. Sele borusunu da söküp temizleyip yerine takarak deneyebilirsiniz. Genel manada yağsızlık nedeniyle sürtünmelerden kaynaklı oluşuyor bu tür sesler benim tecrübelerime göre.

Çok iyi yapmışsınız , 16 km hiç te fena değil. Zamanla çok daha fazla km leri daha devirli ve tempolu gidersiniz , sakatlık , kaza bela olmasın.
Gıcırtı sesleri genelde döner aksamların yağsız kalmasından kaynaklı sürtünme sesleri olabilir ya da sele borusundan da gelen çıtırtı vs. olabilir. Sele borusunu da söküp temizleyip yerine takarak deneyebilirsiniz. Genel manada yağsızlık nedeniyle sürtünmelerden kaynaklı oluşuyor bu tür sesler benim tecrübelerime göre.
Teşekkür ederim muhtemelen öyledir diye düşünüyorum rahatsızlıktır ama hani çıtırtı ile birlikte daha çok böyle sürtme sesi de duydum gibi ama tabii dışarının sesinden de pek anlayamadım açıkçası aldığım yağ ile zincirleri ve dişlileri yağlamayı düşünüyorum geri kalan kısmını da nasıl yapacağımı pek bilmiyorum açıkçası , umarım bisiklet sever arkadaşlardan abilerden yeni dostluklar ediniriz en azından bilen gözle bakılırsa daha uygun olur beni ona göre yönlendirir,
Her gün forum'a bakıyorum Facebook gruplarına bakıyorum Şişli Kağıthane o bölgelerde hiç turlayan bir ekip denk gelmedim olursa katılmak istiyorum

Ya da sahillerden yakın olan sahillerden olursa arabanın arkasına atıp o şekilde etkinliklere katılmak istiyorum bakalım nasip ne zamansa

Güzel bir deneyimdi bu vesileyle bu konuyu da yukarılara taşımış oldum inşallah devamı gelir 🤲🏻303304 dosyayı görüntüle

Feshaneden balat, eminönü, sarayburnu, sahil yolundan zeytinburnu, mevlanakapı, topkapı, edirnekapıdan tekrar haliç'e iniş olarak rotayı uzatabilirsiniz. Ben denemiştim, güzel oluyordu. :)

• Beğen
Tepkiler: karaömeroğlu
Feshaneden balat, eminönü, sarayburnu, sahil yolundan zeytinburnu, mevlanakapı, topkapı, edirnekapıdan tekrar haliç'e iniş olarak rotayı uzatabilirsiniz. Ben denemiştim, güzel oluyordu. :)
Hocam iyi olurdu ama sürüş esnasında çok tedirgin oldum araçlardan ötürü sürekli arkaya dön sürekli arkaya dön sürekli arkaya dön zor bitirdim turu hani ilk defa böyle tur yaptım yıllar sonra ama dediğiniz rota güzel olacaktır
Tabii bir de 16 kilometre bile fazla geldi bacaklarım parladı �lerleyen zamanda inşallah

• Beğen
Tepkiler: Mazm
Herkese Merhaba. İsmim İlker ve 39 Yaşındayım. Kağıthane / Hamidiye mahallesindeyim.
Daha önce katlanır bisiklet ile attığım turların mesafesini uzatmak biraz daha iyi bir bisiklete binmek için haftasonu değişiklik yaptım.
Salcano 21S HD Satın Aldım.
İlk turumu dün attım. strava verilerine göre 12.35 km toplam mesafe, 14.9 ortalama hız ile yolculuk etmişim.
Blox Haliç Sitesi önünden sadabad parkına kadar gidip tramway yolundan nikah dairesi önüne geçiş, bisiklet yolundan vadi istanbul teras önüne kadar sürüç ve sonrasında blox haliç önünde tamamladım. Elbet sürüç zevkini arttıracak ve daha kaliteli hale getirecek aksesuarlar edinmem gerekiyor ancak güzel güzergahlar oluşturabilecek bir alanda olmak motive edici.WhatsApp Image 2025-03-12 at 16.35.47.jpeg

Geri