Scudo Sports

Kaleiçi Gece fotografları. "Antalya"

@RECEP İŞLEK

Sevgili Recep kardeşim çok teşekkür ederim. aslında bu turu istanbuda yapmayı kafamda tasarlamıştım ama antalyaya nasip oldu, iyide oldu gibi yorumlar onu gösteriyor :)
kendine iyi bak kardeşim görüşmek dleği ile hoscakal.. :)

Scudo
@Ferhat Yemenici

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)
Bende kedili fotografı bilgisayarımda masa üstü olarak kullanmaya başladım bile :)
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

@recep24ank

Eyvallah teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın

@Serbay Akar

:D İlk yorum dakkasında sizden gelmişti çok teşekkür ederim :)
7 farkı bulanlar özelden mesaj atabilir :D :D
Kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla kal :)

@M.Nuri TEKE

Merhaba Nuri bey :)
Bu seferde farklı olsun dedik gece fotografları çektik fenada olmadı hani :D
Antalya civarı turlara hep gidiyoruz kaleiçini es geçiyoruz fotograflanmayı hakeden bir yerdi..
Dördüncü turda hazır yapıldı ama daha fotoları foruma atmaya vaktim olmadı müsait bir zamanda onlarıda yükliyecem. şimdi antalya 5.turun pilanları üzeride çalışıyorum :D Kendinize iyi bakın Nuri bey sağlıcakla kalın :)

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
@Hasan Bahri Toros

Kardeşim Hasan merhaba :)
çok teşekkürler verdiğin puanlar için eywallah :D
İstanbula gelince topkapıda gece tur yaparız ordada bir kale var :D :D
kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla kal :)

Ahahahs :D Ben Geldiiiiiiiiiiiiiim :)) El atmadığım yer bi buraydı onu da hallettim hocam sayenizde :D. Fotoğraflar mükemmel. Özellikle Güneşe son bakış ve tüy yumakları<3 rolleyes:
[Bu benim bisiklet forumdaki ilk yorumumdur :))]:p

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Nurşafak Arvas

Way gözlerimiz yolda kaldı hele şükür :D
ilk yorumun vatana millete bisiklet foruma hayırlı olsun :D :D
Fotografların bazılarını beğendiğin için digerleri sana kırılmışlar :D :D
tüy yumaklarına bende hasta oldum her turda masa üstü fotografım değişiyor bu turda tüy yumaklara yer verdim :D
yorumlarının devamını bekliyoruz.. Kib bi sonraki turda görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: Nurşafak Arvas
@Kadir AYINTAP

admin baktı kaçarı yok üyeliğimi kabuul etti :D fotoğraflar kırılmasınlar söyleyin onlar ben hepsini seviyorum ama "bazıları" cidden çok güzeller. :p sayenizde antalyaya gitmeden ne nerde öğrendim :) benim masaüstümde papatyalar var. dün akşam konuştuğumuz. benimde her gün değişiyo :D Ama kaynak klasör belli : 'By K.A' :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Nurşafak Arvas

Admin en doğrusunu yapmış :D
Antalya valisi bana tanıtıma katkımdan dolayı bir bisiklet hediye edmesi lazım aslında :D ama kron olmasın kalite birşey olsun :D
sana verdiğim resimlerin yüklü olduğu hafıza kartımdan resimleri silme gelince alırım burda bilgisayarım çökti bazı resimleri kaybettim :(
bilgisayarım resimle dolsun diye bol bol gezi yapıyorum :D :D

OOOO bu güzel tura Kaçınılmaz bir MAAAAAAŞŞŞAAALLLAAAAH daha. hemide tüh tüh maşallah :) Abicim fotoğraflar harika. bu alemdeki en büyük hayranın benim Bunu bilmeni isterim. Senin gibi 10 parmağında 10 marifet, saygı değer, tur ve fotoğraf uzmanı bir insanın yanında çırak ve dost olarak bulunmak benim için çok büyük bir şans ve mutluluk. İyi Ki varsın Kadir abi. Emeğine sağlık.

@nalçacı42

Teşekkür ederim abicim
o tekire bende bayıldım harika poz verdi :)

@TurgutRiis

Turgut sevgili kardeşim :)
çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için..
23 nisanda uzun bir tur yaptım, kendi uzun yol rekorumu kırdım, bugün pazar yorgunluktan hala yataktayım :) fotograflara bile doğru düzgün bakamadım hafta içi sanırım paylaşırım..
Kendine iyi bak kıymetli kardeşim.. iyiki varsın senin gibi bir arkadaşla ve dostla turlamak benim içinde büyük bir şans. en yakın zamanda görüşmek dileği ile sağlıcakla kal selam ve sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Cihan Bilgiözü

Çok teşekkürler Cihancım
en yakın zamnda yeni fotograflarımı beğeninize sunuyorum :D
kendine iyi bak kardeşim görüşmek dilei ile selam ve sevgiler :)

@Serdar UTUŞ

Teşekkürler, Kaleiçi harika bir yerdir :)

Geri