Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kaliteli km saati+aydınlatma önerisi

Emre DeNiZ

Üye
Tepki
6
meraba arkadaşlar.
öncelikle bulunacağınız değerli önerileriniz için şimdiden çok tşk ederim.

bisikletim salcano ng 030 deore.
kaliteli hassas doğru gösterecek yanında da farklı özelliklerinin olmasını istediğim bi km saati almak istiyorum bisikletime.
fakat bir kaç sorum olacak.
acaba hızı herhangibi şekilde engelleme gibi bir durumu oluyor mu km saatinin ? çok önceden kablolu kullanmıştım yavaşlattığı kalmış aklımda.böyle bir problem ile karşılaşmak istemiyorum.
mıknatıslı olanlar ne kadar doğru hız gösterir bilemiyorum.
kaliteli sağlam beni üzmeyecek sorunsuz çalışacak bir km saati istiyorum kısaca.hangi marka model önerirseniz onu alacağım.

birde aydınlatma olarak öne bişe arıyorum.arka şimdilik çok önemli deil fakat olursa da iyi olur.amacım sadece farkedilmek deil yoluda görebilmek çukurları falan farkedebiliyim sadece zifiri karanlıktan gösteren cihazlardan farklı bişe olursa öneriniz sevinirim.

en çok km saati önemli.aydınlatma ikinci planda şimdilik.
her ikisinide internetten almayı planlıyorum.veya bursadan da olabilir.

Toplam bu iki alete 100 tl ayırdım.yeterli olur diye düşünüyorum ama yetmez ise biraz daha artırabilirim kotayı.fakat fazlada uçmaya gerek yok die düşünüyorum.

tekrar herkeze iyi günler.

Scudo
(link)

bu adresteki el feneri mükemmel bir aydınlatma saglıyor 90 tl ..bisiklete takılabiliyor..sarjlı pili var...lityum...ledli aydınlatması mükemmel derecede.
km saati olarak ta sigma bc 906 dan şaşma derim oda 35 tl filan tavsiye ediyorum...

km saati olarak sigma 1609 öneririm. 60-65 lira civarında olması gerek.
(link)

far olarak (link)

km saati için de (link)

Ben bunları kullanıyorum memnunum zifiri karanlıkta dahi önümü rahatça görebiliyorum takması çıkarması çok pratik tavsiye ederim. km saatte sıkıntı yaşamadım gayet başarılı.

S-Sun SS-L321 L Bisiklet Arka Lambası 31,49 tl

* 600 metreden görünüş özelliği
* 20000 mcd ışık gücü
* 360 derece donüş
* 100 saat çalışma süresi
* kolay montaj
* boyun askısı
* yuruyuşlerde kola montaj
* cr2032 pil

S-Sun SS-L120W Bisiklet Ön Lambası 35,42 tl

* 3 beyaz LED
* Flash modu
* 50 metreye kadar su geçirmezlik(deep waterproof)
* Kesintisiz 50 saat yanış
* 140 saat flaşh modunda yanış
* (AAA)x3 alkalıne pil
* Gidona ve sele borusuna kolay montaj
* Siyah

Sigma 1009 Bisiklet Km Saati 53,14 tl

BC 1009 Features
General Functions
Languages setting, 7 languages
Automatic start/stop
Backup function (storage chip)
Bike Functions
Actual speed
Average speed
Maximum speed
Trip distance
Comparison of current and average speed
Total distance (not shown while riding)
Time Functions
Riding time
Clock
Total distance
(Not shown while riding)

Arkadarşlar çok profesyonel birşey aramıyorum. Dağ bisikletim var ve bir km saati almak istiyorum. Sigma 509 var fiyatı benim için gayet uygun. Kablolu almak mantıklı mı? Kabloları çabuk kopar mı? Yoksa kablosuz bir model mi alsam? Sigmanın modelleri hoşuma gidiyor. Sizin öneriniz nedir?

Çok profesyonel birşey aramıyorsan sigma 509 kablolu model sana yeterli olur.Kabloları zaten sabitliyosun kadroya.Kablolarını koparman için çok ağır bir kaza yapman lazım ki kablo zarar görsün.Zaten öyle bir durumda km saatinden daha önce zarar görmemesini istediğin şeyler olacak.Ben çin malı km saatiyle ufak tefek kazalar yaptım fakat hiçbir sorun çıkmadı.Sonuç olarak al kablolu sigma 509 u keyfine bak.

• Beğen
Tepkiler: no_education
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.

@no_education

Kadans, ışık vs senin için önemli değilse, 509 iyi bir tercih olur. ( Kadans özelliği var fakat ek aparatla mevcut. Çin km saatlerinin parçalarından yapılabiliyor. Yönetici Ferhat abinin konusuna bakarsan yapabilirsin. )

Seneler geçse de ihtiyaçlar aynı. 2017 tavsiyeleri:):
(Neden aydınlatmalarda Aliexpress tercih ediliyor?)

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@UPCycling Aydinlatma elektronik bir cihaz değil çünkü, elektrikli alet sınıfına girer. Yani üst seviye bir teknolojiye gerek yok. Işık gücü ve batarya kapasitesi yeter. Bu yüzden Türkiyenin 3-4 katı ucuz olduğu için aliexpress. Ama kilometre saati derken daha çok bisiklet bilgisayarı tarzı şeyler düşünüyorsanız avrupa menşei ürünler kalite ve devamlılık anlamında daha güven verecektir

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
(link)
Bu ürünü bisiklete ayrıca bağladığınız bir güç kaynağına bağlayarak kullanmak ne kadar mantıklı?
Turcular, priz bulma güçlüğünden ötürü pilli olmasını mı tercih ederler daha çok aydınlatmalarının?

Geri