GagarinlerinYuri
Aktif Üye
- Tepki
- 212
- İsim
- Murat Esen
- Bisiklet
- Salcano
Geçen gün nette" krtl" adlı bir dükandan 4 adet üç renk baradini sipariş verdim , kalkıp bana hiç ilgisi olmayan Brakco 945 eski tip siyah olanlardan göndermişler , işin kötüsü , ben baradine yi 72 TL ye sipariş etmiştim , aynı bu sitede gönderdikleri 4 adet Brakco fiyatı ise 58 TL . Canımı daha fazla sıkmamak için geri göndermedim alıp taktım , ayarları ve rondela dizilişleri aynı , cantlar aynı gelgelelim arka iyi , ön ise cayırtı koparıyor , ne yaptıysam olmadı , Nette insanları resmen keriz yerine koyuyorlar , netten alış veriş yapmaya korkar olduk , ha bu arada o dükkana tel açtım telefonu açan yok. Haram olsun o para onlara.
sahiplerinin ismi aynı , !!! dediğiniz dükkanla aynıdır diye orayada tel açtım , çıkan bayan , aynı dükkan olmadığını , isim ve soyadı aynı olmasına rağmen aynı kişinin olmadığını beyan etti , hadi buyrunbu "krtl" dediğiniz dükkan şu mu acaba:
Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi
Haklısınız , kullandım artık fakat bu kartal soy adlı Konya'lı dükkanlardan bir daha mal almam , aldırtmam .!.@Tuna tuna yapma be hocam. Bile bile neden kullandınız iade etmek dururken. Bu kafayla çalışıyor o sabıkalı esnaf bozuntusu ve demek ki işe de yarıyor maalesef. Günü gecmemisse iade edin derim.
Konya'dan alışverişte özceeylanı tek geçerim. Bilhassa göbekten vites parçaları için yurtdışından alacağıma onlardan alıyorum.Haklısınız , kullandım artık fakat bu kartal soy adlı Konya'lı dükkanlardan bir daha mal almam , aldırtmam .!.
Bende ise gidip geldigim sehir bisikletim icin papuc onerisi alabilirmiyim ?
Dağ bisikletim için çok sağlam bir frene ihtiyacım var hangisini almalıyım ben bunları buldum sizin tavisyeleriniz de olabilirBaradine MTB-960V 4 Mevsim (3 Renk) Bisiklet Fren Pabucu - Baradine - V Fren Pabuçları - Baradine MTB-960V 4 Mevsim (3 Renk) Bisiklet Fren Pabucu
Dağ bisikletim için çok sağlam bir frene ihtiyacım var hangisini almalıyım ben bunları buldum sizin tavisyeleriniz de olabilir
Baradine MTB-960V
Baradine Mtb 955 Vc
Baradine ABS-01VC
Brakco ABS-01VC
----------Bracko-Baradine-------- aynı model değil mi fark ne anlayamadım
direk shimano arka bacak alıyorum o zaman 190tl şuan stok pabuç bitince mi baradine alsam abs yada 3 renk alabilirimBaradine ve Brakco'nun her modeli aynı, 3 renk ve normal modelleri iyi. ABS'li olanları hiç kullanmadım.
Shimano fren bacaklarının üstünde gelen S65T stok pabuçları da iyi, daha üst seviye M65T4, M65T3 pabuçları daha da iyi.
Bahsettiğiniz pabuç bu mu acaba, yorumlarda Brakco marka gönderildiğini söylemişler hep@ibrahimb667 Baradine (3 renk) fren pabuçları kalitelidir.
başka yerden aynı pabucu alabilirsiniz ve evt bu çok kuvvetli bir pabuçBahsettiğiniz pabuç bu mu acaba, yorumlarda Brakco marka gönderildiğini söylemişler hep
290257 dosyayı görüntüle