Scudo Sports

Kamalı aynakolu rulmanlı kare mil aynakol sistemine ceviren var mı ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba arkadaslar , bir suredir gobekten otomatik vitesli biskletimi kullaniyorum . iki viteslide olsa daha yuksek kadanslarda pedal cevirmek istiyorum . bu nedenle aynakolu kucultmek istedim fakat kamalı olarak sadece 46t aynakol bulabildim . benimkinin ustunde 48t aynakol takili. Yani aynakolu degissem bike bu bana yuzde 4 gibi bir kadans artisi saglayacak sadece . problemi bu sekilde cozemeyince kare mil aynakol sistemine gecme alternatifini dusundum fakat tecrube eden turk birilerini bulsam isim daha kolay olacak gibi . var mi aramizda boyle bir donusumu gerceklestiren acaba ?
61912 dosyayı görüntüle

Olaya hakim olan pek kimse yok sanırım :(

Scudo
burada orta gobek yuvasinin olculeri onemli. buraya uygun orta gobek bulabilirseniz gecebilirisiniz. fakat buda zincir cizginizi istenmeyen yerlere getirebilir. oncelikle gobegi sokup dis taragiyla gobek dislerinin olcusune bakin. gobek cakmaysa gobek yuvasi capina bakin derim.

@furkan.zaman Benim klasiğin aynakolu kamalı idi ben dağ bisikleti aynakolu taktım göbekler uydu zincirler,arka ruble ve diğer aksamlarda sıkıntı olmadı ama iş göbekde ve göbeğin kapağında bitiyor ya çok dışarda kalıyor exstra kapak takıyorsun yada çok içeri giriyor bu seferde ne kadar sıksanda boşluk oluyor ama şükür bende sorun yok.

KASIMPAŞA BİSİKLETTEN bi bundan al
(link)
bi de bundan al
(link)
muhtemelen olur
olmazsa 20 tl :islik:

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
Yardımcı oluruz merak etmeyin ;)
En kötü ihtimal yanlış ürünü almamanız için önce bisiklet resimlerini isteriz sonra size parça öneririz.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Geri