Scudo Sports

Kamil koç almadı

@Silmarillia teklif etmedim degil hani :)

@chnkrmz almam gerek artik benimde jantlarin masrafi kalksin alicam direk

kamille birde ankara donusunde deneyecegim oldu oldu olmadi bir daha da kamile binersem iki olsun

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Scudo
Daha iki hafta önce Kamil Koç ile gidiş geliş olmak üzere iki tane bisikleti koyduk ve geri getirdik. Alma konusunda bir zorluk çıkarmadılar ama ikisinde de müthiş çiziklerim oldu. Bisikleti hiç düşürmeden, düşmeden, duvara bile yaslamadan hatrı sayılır temiz çiziklerim var artık. İlkinde lastiği söktüm, diğer arkadaşın lastiğine yardımcı olmaya çalışırken adam haldır huldur salladı içeri bisikleti. Lan, dur! demeden zaten ön maşa içten dıştan çizilmişti. Dönüşte hesapta tecrübeliyiz ya, "dur kardeş, sen elleşme, ben hallederim" dedim, ki adamın da canına minnet, güzelce yerleştirdim bisikletleri. Yolculuk bitince de hemen bagaja koştum, ki kimse atlamadan ben kendim indireyim. Bagaj kapağı açılınca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalakaldım. Bizim bisikletler otobüs içinde yolculuk yapmış. Muavin pişmiş kelle sırıtışıyla gelip, sonradan binenlerin bagajlarına yer kalmadığından kendince bi ayar verdiğinden bahsetti. Ve sonuç olarak arka taraflar sağlı sollu güzelce çizik bir şekilde bisikletimi alabildim.

Yani şimdi her şey bittikten sonra diyorum ki; keşke benim bisikleti de almasalarmış!..

Neyse bu kadar gerildigim yeter duzce guvene verdigim ekstra ile muavin genc iyice bagladi filan ustune de abi vermene gerek yoktu ogrencisin zaten niye dert ediyosun 5 tane olsa da tasirdik sonucta sende o isle ugrasiyorsun dedi ve bu iyi niyete bile degdi o ekstra :) o bisikletin bagajda guven icinde gidecegini adim gibi biliyorum artik bana yeter kamil nasil dönecek onuda yazarim burdan donerlerse

Ayıbetmişler.

@Kara Kartal
@Alperen Haner alternatifi değerlendirmeliydin bence de :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@deathsidestory hocam çok geçmiş olsun öncelikle bende şehirler arası giderken kutuya koyuyorum hep sizede tasiyem öyle yapın bu arada muavinin ve şöförün harçlık parasıdır almama gibi bir lüksü yok.. ben bi kere kavga dövüş aldırdım ama günüm rezil oldu bi 20 lira için değmedi pek bütlere kaldığım için şuan samsunda bisikletim ağustosta götürücem bende bakalım allah büyük:):) bisiklet bavulları varmış uçakta taşıyabilmek için uygun fiyata duyan bilen varmıdır acaba? koruması çok güzel ve uçağa verebiliyorsunuz bu sayede ama benim baktığımın fiyatı 1000 tl ye yakındı :hihi:

Yarım otobüslerle getirmeye çalışmıştım sığmamıştı bagaja. Kaptan en sonunda arka 4 lü koltuğun ayak boşluğuna koymuştu. Almasa almazdı ama can sıkan nokta bisikleti alırız diye reklam yapıp almadıklarında oluyor. Insan kandırılmış hissediyor kendisini.

• Beğen
2003 yılında İzmirden Fatsaya giderken bisikletim de vardı. Sorgusuz sualsiz koymuştum otobüse bisikleti. Hem de teker falan sökmeden. Firma yanlış hatırlamıyorsam metroydu. Şimdi nasıldır bilmiyorum.
@Alperen Haner Kamil koça e-posta ile şikayet edin fakat şikayet sitelerine de yazın bence. Epey etkili oluyorlar bu siteler.

• Beğen
Baze küçük firmalar çok daha insaflı oluyor. Kaç tane küçük firma ile emanet gönderdim kargo gönderdim vs vs. bunları kamile versen kesinlikle bakmaz. Boylarıda bayağı büyüktü. Yatak odası komidin aynası bile gönderdim. Açılıp kapanan yemek masası gönderdim. Biraz yumuşak olunca ricayla muhabbetle sorun çıkarmadılar sağolsun. Küçük dediğimiz firmalar bazen daha cana yakın daha samimi oluyor. Bazı firmalarsa 4 tane bavulun olunca muavinin suratına bakamıyosun sinirden. aslında firmadan da değil insanlıkla alakalı bişey. insan olmak lazım anlamak için

• Beğen
Oncelikle gecmis olsun, oncelikli mesele alip almamalari degil bunun sozunu vermelerine ragmen seviyesiz calisanlarla muhatap olmak zorunda birakmalari. Burada suc calisanlarini bu uygulama konusunda bilgilendirmediyse Kamil Koc'undur, bilgilendirmesine ragmen bunlar yasaniyorsa da bence ciddi bir yaptirim uygulamasi gerekiyor.

Ben Ankara-Sakarya arasi Sakarya'nin yerel turizmi VIB ile goturup getirmistim bisikletimi. Biraz sansima bagaj dolu degildi. Yanimda bisiklet kilidini de goturmustum, on tekeri sokup kadroyla beraber bagajin ortasindaki demire bagladik saglamca. Dik bir konumda yani bisiklet sorunsuz gitti geldi. Bence baglamak sart, baska turlu bisikletin zarar gorme ihtimali cok daha yuksek. Para filan da vermedim, gerci muavin de iyi niyetli bi cocuktu sag olsun yardimci oldu. Sansiniza kaliyor yani bir yerde.

• Beğen
received_10205528260304086.jpeg en son gecen ay tekirdag canakkale bozcuada turunda dönüşte truvayı kullandık iki bisikletin ön lastiklerini söktük güzelce yerleştirdik muavine hiç elletmedik bı sıkıntı cıkmadı... Ek ücret falanda vermedik....

• Beğen
Hocam o cümleyi kurduğu anda "sele borusundan başla bakalım" deseydin keşke...
Hayret bir şeyler gerçekten:bsmagryr:

Geçenler de İstanbul dan Kayseri'ye gitmek için metro turizm den bilet aldım ve otogara gittim otobüse bavulumu bırakmak için bagaja geldiğim de birde ne göreyim bildiğin 250 lik koca kırmızı bir motorsiklet abi dedim nasıl soktunuuz bunu buraya :) muavinde iyi para verdiler dedi :)

@avanak_abdi

Bir çok otobüs zaten şahsa ait. Şahıslar gidip Kamil Koç ismini kullanıyor. Eleman yada çalışan Kamil Koç'un elemanları değil aslında. Bu nedenle böyle sorunlar çıkabiliyor.

@mtb_rider
Dediğiniz doğru. Ancak Kamil Koç çatısı altında ve onun ismiyle iş yapıyorlar. KAMİL Koç'un kurallarına uymak zorundalar. Başka bir firmada kafasına göre hareket edip de otobüs firmasından çıkarılan otobüs biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Kusura bakmayın çok argo bir kelime kullanıcam ama beni hiç hayatında görmemiş tanımamış ismimi dahi bilmeyen bir muavin ne yapıcam onu g.tme mi sokucam dedi anda otacıkda hiçbirşey söylemeden g.tune sokardım o bisikleti :mad:

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Geri