Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kamil koç almadı

Geçmiş olsun .Aynı firma ile bende zamanında kedi sorunu yaşamıştım.Her yerden kafes içinde bagajda gidilebilir dendiği halde arkadaşlar almak istememişti.Bilet arkasında yazan evcil hayvan taşıma maddelerinde bile kendilerinin savunduğu hiçbirşey yoktu.Ben de iyi o zaman bana 10 dakikada kalkacak bir otobüs bul binmeyeyim diye atar yapınca aldılar!

Scudo
Nasıl bir paketleme yapıyorsunuz otobüse koyarken acaba fotosunu koyabilirmisiniz yakın zamanda bende taşıyacağımda ?

bildiğim kadarıyla Kamil koç dışarıdan şahıs otobüslerine belli bir ücret karşılığı isim veriyor. belli bir müşteri memnuniyetine kafası basmayanlar da kar uğruna mübah yol seçerler. üniversite zamanları benim de başıma gelmişti tövbe ettim kamil koça binmekten...bir ara burda bir konu açılmıştı kamil koç bisiklet taşıyor diye... Ancak şirket otobüsleri kurallara riayet ediyor sanırım. Şahıs otobüsleri dalkavukluğa devam ediyor anlaşılan...

@tunç akay
decathlon mağazasında var 260 tl civarıydı ama bisikleti komple parçalarına ayırmak gerekiyor

Konuyla alakasiz olabilir ama baslik acma yetkim olmadigi icin burdan sorayim

Bendetemmuz ayinda "metro turizmi" kullanarak bisijletimle yolculuk yapmak istiyorum.Daha once metro turizmi kullanan yada kullanmaya nkyet eden varmi aramizda?

Paketleme taktiklerine benimde ihtiyacım var. Streç film ile sarmayı düşünüyorum şuan.

@Alperen Haner

@Alperen Haner

İyi hizmet aldığınız bir firma bulmuşken neden Kamil Koç için ısrar ediyorsunuz dönüşte? Kalitesiz hizmet veren firmaya zorla para kazandırmaya çalışmak neden pek anlamadım açıkçası.

KAMİL eskiden iyiydi. satıldıktan sonra bozdu. Amele tipler var artık Kamil'de!
Küçük şehirlere çalışan arabalara bisiklet attırmak büyük mesele oluyor.
Hayır anlayamadığım bir şey var: Otobüs bagajında muavine 50 tl verip ev taşıtanlar var. Bir bisiklet mesele oluşturuyor.
Aynı durum hayvanlar için de söz konusu. Bazı şoför ve muavinler arabaya kuş bile almıyorlar.
Eyyyy ''uygar'' ülkem seviyorum seni!!!

Arkadaşlar büyük firmalar yerine küçük firmaları tercih edin.
Ben Çorum'a gelirken de giderken de Kamil kullanmıyorum.
Küçük bir yerel firmadan alıyorum bileti.
Amcalar Anadolum insanı, halden anlayan kişiler.
Müşteriye bakınca gözlerinde dolar işareti belirmeyen amcalar.
Hiç sorun çıkarmadan bisikletimi en güvenli yere koyup sonra diğer bagajları atıyorlar arabaya.
İnanır mısınız? İkinci yolculuğumdan sonra ön tekeri bile çıkarttırmıyorlar artık bana.
Bisiklet sağa sola çarpmasın diye sağına soluna yumuşak valizleri de atıyorlar.
Çok seviyorum ben onları. Siz de sevin küçük firmaları.

@fahritus

Salı günü Edirneden Selimpaşaya Metro turizm ile geldim, selimpaşadan Avcılar'a metronun yarım otobüs servisi ile geldim. Otobüslerin bazılarında bagaj çift katlı oluyormuş ona göre bisikleti alıp almayacağı bir durum oluyor. Geçen sene almamışlardı bisikleti mesela.
Birde bisiklet içinde ayrıca bilet kesiyoruz dediler. çift bilet ile gelmek zorunda kaldım.

Arkadaşlar bugün itibariyle kamil koçta ilk defa bisiklet taşıyorum tam bir rezalet açıkçası.Antalya ya gidiyorum özellikle rahat hat aldım ki yolcu sayısı az olurda bagaj rahat olur diye ama sıkıntı serviste başladı (kutulamaya fırsatım olmadığından kutusuz götürmek zorunda kaldım) Güzellikle ön tekeri seleyi demonte edip yerleştirdiğim bisikleti amca otogara gelir gelmez kadroyla jantla beraber kurbanlık gibi kucaklayınca adama yavaş ol demeye kalmadı bide tavır yaptı 'cızıldı mı' diye bu kadar olmaz.Neyse otobüse geldik yine aynı kafadan bir muavin bu sefer kendim zar zor yerleştirdim hırkayla vs bağladım bakalım gündüz gözüyle hasar tespiti yapacağım birdaha kutusuz taşır mıyım tövbe

Ordu'dan Gürcistan Batuma Gittik Bisikletlerle..Dönüşte Hopa'da Kamil Koç Firmasını aradım Şöförler Söylenmesin diye 15'er lira atarsınız Bisiklet Başı Dediler..Neyse Otogara girince Millet Üşüştü Bize Dedik Bisiklete Para Almazsanız Okey:d Tokat Yıldızı Firması ile döndük 3 Bisikleti Bir Bölmeye Sığdırdım Sadece Gidiş Bileti Aldım...

Kk un şöförü bana o bisikleti ben taşımam dedi. Zaten sinirliyim adama bir bakış attım cümlesini bitiremedi.

Geri