Scudo Sports

Kamp izlenimleri, tavsiyeler, fotoğraflar ve tecrübeler

Daha önce kamp yaptınız mı?

• Toplam katılım
    382
@MrCheek Slikon saplı olandan almıştım ama çok kullanmadım.bakır tava lardan da kullanıyorum arada bende çok bu tarz malzeme 😄 özelden yazayım konu dağılmasın hocam 🤘🏻

Ateş kutularına aleminyum pişirme setleri, ateşe dayanıklı olmadıkları için bir tane döküm olabilir diye düşünüyorum, lavanın sığ ızgaralarından 21x30 silikon saplı olanı 1.58kg mesela.

Scudo
3 yıl çadırlı kamplardan sonra nihayet kendimi bushcraftta buldum. Az eşya, çok huzur. :) Yazın yılan, çıyan tehlikesi yüzünden çadır kuruyorum ama kışın tarplı kamp inanılmaz mutlu ediyor beni.

Dosyalar

• IMG_6984.jpg
    IMG_6984.jpg
    1,3 MB · Okunma: 99
Çadır topla kur derdinden kurtardım kendimi bahçeye bir kamp alanı yaptım
Bushcraft tarzı bir uygulamalar için. Yarın da bir odun sobası ayarlayacağım. :)

WhatsApp Image 2020-10-13 at 19.15.01.jpeg

görev tamamlandı 😄

256C45C3-BBA5-4979-A42D-3528EAFBE6ED.jpeg

6DC17F79-5A99-4707-A2F5-C4C9A63A7E4D.jpeg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sonbaharı yeni yeni hissetmeye başladığımız bir günden selamlar.
IMG_20201029_170320.jpg

Dosyalar

• IMG_20201029_171943.jpg
    IMG_20201029_171943.jpg
    2,5 MB · Okunma: 44
  • IMG_20201029_141835.jpg
    IMG_20201029_141835.jpg
    2,5 MB · Okunma: 36
Hem Kamp, hem bisiklet daha ne olsun. Yılbaşı için bir kaç arkadaş program yaptık. Madem mekanlar kapalı biz ortamı yaratalım dedik 🤗
Alternatifler var planladığımız ama tavsiyesi olan varsa seviniriz ☺✌🏻

Istanbulda kamp için şile ve Ağva idealdir. Asya tarafında birde Aydos guzel dediler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Istanbul da kamp için şile ve Ağva idealdir. Asya tarafında birde Aydos guzel dediler.

şile esenceli köyü , şile darlık barajı , şile saklıgöl (pandemiden dolayı kapalı olabilir saklıgöle bakılması lazım),buralar kamp için ideal aynı zamanda mtb bisikletleri için ideal.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
şile esenceli köyü , şile darlık barajı , şile saklıgöl (pandemiden dolayı kapalı olabilir saklıgöle bakılması lazım),buralar kamp için ideal aynı zamanda mtb bisikletleri için ideal.
Selam 🙋🏻‍♀️
Biraz farklı bir rota oldu. Mudurnu tarafında sülüklügöl'ü tercih ettik ve çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tabii belli bölgeye kadar araçlarla gittik. Eğer araziye uygunsa bisikletleriniz kamp alanı etrafında harika yerler vardı. Özel bir gün geçirdik. 🥰
Bisiklet parkurları için foto yükleyebilirsem paylaşacağım. ✌🏻

Çok güzel bir yer kesinlikle doğru tercih yapmışsınız

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri