üstad kamp ve bisiklet ayrılmaz parçamız olmuşken, birkaç foto koyalım dedim.beğenmeniz beni çok mutlu etti.Super resimler hocam.emegine saglik
üstad kamp ve bisiklet ayrılmaz parçamız olmuşken, birkaç foto koyalım dedim.beğenmeniz beni çok mutlu etti.Super resimler hocam.emegine saglik
uyku tulumumda husky anapurna.çadır ise husky felen.ikiside son kuruşuna kadar parasını hakediyorlar .kar fotosunda gördüğünüz gibi her şartta kullandım@haldun31 eyvallah cadirinizdan memnun musunuz? Kırmızı olan husky sanirim. Modeli nedir ? Birde uyku tulumunuz nedir ?
Ben uyku tulumu bakinmaya basladim ufaktan soyle hem pahali olmayan hemde kışın isimi gorecek bi modeluyku tulumumda husky anapurna.çadır ise husky felen.ikiside son kuruşuna kadar parasını hakediyorlar .kar fotosunda gördüğünüz gibi her şartta kullandım
hocam kışın en önemli parça uyku tulumu ve ne yazıkki ucuzu yok.Ben uyku tulumu bakinmaya basladim ufaktan soyle hem pahali olmayan hemde kışın isimi gorecek bi model
1-) kamp yeri seçimi ; hava durmuna mutlaka bakılıp , su tutmayan hafif meyilli , rüzgar altı yerler seçilmeli
2-) ormanlık , çalılık yerlerde , rüzgar varsa kesinlikle dışarıda ateş yakılmamalı , yakılan ateş varsa söndürülüp , bir saat sonra söndüğü tekrar kontrol edilmeli (bu çok önemli)
3-) kesinlikle su geçirmeyen uyku tulumu ve çadır seçilmeli ( piyasada satılan bir çok ürün rüzgarda suyu geçiriyor )
4-) yatarken kesinlikle dışarıda gıda maddesi bırakılmamalı ( hayvanlar yiyiyor)
5-) şartların kötüleştiği her türlü durumda ,daha fazla risk almadan acilen yardım istenmeli .
6-) kamp sona erdiğin de çöplerimizi de alarak orayı temizleyerek terk etmeliyiz.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Ağladım umarsizca ???Tarhana çorbası olmadan kamp olmaz
216173 dosyayı görüntüle
Eee tabi etsiz de olmuyor
216174 dosyayı görüntüle
hocam baltaya bayıldım ama bir kılf lazım derimBirkaç fotoğraf gelsin benden.
216218 dosyayı görüntüle
216220 dosyayı görüntüle
216221 dosyayı görüntüle
216223 dosyayı görüntüle
216222 dosyayı görüntüle
Son fotoyu görünce predatörü avlamaya giden arnold aklıma geldi.Birkaç fotoğraf gelsin benden.
216218 dosyayı görüntüle
216220 dosyayı görüntüle
216221 dosyayı görüntüle
216223 dosyayı görüntüle
216222 dosyayı görüntüle
Maşallah abibu yaz İğneada ve Danişment'de olmak üzere çocukla beraber 2 kamp faaliyeti yaptık.yaz için arka plandaki çadırı kullanıyorum (ayrıca daha zor şartlar için de bir çadır mevcut-tavanı alçak olduğu için yazın kullanmayı sevmiyorum)216243 dosyayı görüntüle