Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kamp ocağı ihtiyacı olan bunu kaçırmasın!

Ben buna benzer bişeyle çay demleyip içelim demiştim. İçemedik tabi 1 lt suyu kaynatamamıştı :D

Scudo
Bende ikili celik sefer tasi var . onunla et sote dahi yapmisligim var .En guzeli geyigini kendin avliyacan , odunu neyim kendin toplayacan @mehmetsunu ya laf vermicen ohh mis

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve brdtl
Bende aldım bundan :harika:, böğreği çöreği yükleyip kısa bir tur yapaçağız inşallah, evden götürdüklerimizi ısıtmak için ideal, çalı çirpı yakmaktansa mantıklı geldi:kahve:

@mariokaldato yaylı çakma buruks'tan sonra tongaya düştüğün ilk vakıa. Geçmiş olsun. Isıtma için ideal pişirmek içinse:agla:

Ben buton gazlı troy serisini kullanıyorum. Bit incede çakmak gazı ile takviye yapıyorum.

@mehmet.ali hocam rizede okurken bir çok yerde demlik çay söylediğinde çayı ocakta demleyip masaya getirdiklerinde altına çay soğumasın diye bundan koyuyorlar bunun özelliği pişirimden çok ısıyı korumak

(link)

(link)

Arkadaş bu ikili bisiklet ile turda kullanılır mı ? Tencere seti biraz büyük gibi geldi .

@ismail_32

Evet bu ikiliyi ben aldım. Hiçte öyle büyük şeyler değil. Tam bisikletli turlar için biçilmiş kaftan. Tencere seti üçlü setten oluşuyor, tutamakları katlanıyor dolayısıyla içiçe sığıyor rahatlıkla makarna yapar balık, köfte pişirebilirsin. Oldukça hafif sayılır içinden çıkan lüzumsuz plastik tabaklarıda düşersen 600 gram civarında, kaliteli bir alü ye benziyor malzemesi yinede tahta kaşık kullan çizme derim. Kamp çaydanlığı ise nurgazın sitesinde iki farklı modelden birisi bu altı ızgaralı olan bir diğeri ise daha sade, ferrino markalı. Ben ferrino marka olanı aldım. Izgaralı olan daha hızlı ısıtıyor deniyor ama gerek yok fiyat farkıda en az 20-30 tl civarında. Gayet hafif çünkü tarttım 200 gram ve 1.1 litre su alıyor. Harikalar dostum bu mallar harikalar.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@mehmetsunu Önemli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam . Kafamdaki soruları yanıtladınız .

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri