Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kampçılık Malzemeleri

Bir de kartuşlu veya kartuşsuz ocak gördüm. Bunların arasında ne fark var?

Scudo
Kullanıcı el kitabı gibi çok aydınlatıcı olmuş.Teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler. Tavsiyelerinizi okuyarak bu gün bilinçli bir şekilde çadır aldım. Uyku tulumu ve matlar hakkında da devamını bekliyoruz.

Elinize sağlık...

çok güzel bir liste , eklemek istediğim birşey var oda ufak balta.. Bazen çok işe yarayabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Amaninbow
Fotoğrafları yenileyebilir misiniz?

60 litre kamp çantası alacağım ama kullanışlılık konusunda kararsızım. Fiyat olarak en fazla 300 tl'ye çıkabilirim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

hangisini önerirsiniz?

@olguakbayrak decathlon da quechua nın çantası var 60 lt fiyatıda değişmediyse 120 tl arkadşım aldı çok memnun bende almaya çalışıcam artan parayada başka ihtiyaçlarınızı alırsınız.

edit:şimdi baktımda o ürünü kaldırmışlar ama onun yerine çok uygun fiyatlara 40 50 lt çantalar var.

@selmantuncer
Bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum o nedenle 60 ltlikler daha uygun gibi geldi az kullanılmış iyi durumdaki ikinci eller de başka seçenek.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
decathlon uygun fiyatlı olabiliyor, çok fahiş fiyatlar vermeni tavsiye etmem. fiyat/performans ortalaması ürünleri tercih etmeye çalış paranız cebinizde kalsın.

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Arkadaşlar 4 5 kişilik otomatik kurulan aile çadırı tavsiyesi alabilir miyim 500 tl civarı fiyatlarda...

likya turu için extra birşeyler almamızı tavsiye eder misiniz

Geri