Scudo Sports

...:::kamyonlara Dİkkat:::...

deli kadir

Forum Bağımlısı
Tepki
505
SAKIN KAÇIRMAYIN:) DİŞİNİZİ ÇOK AZ SIKIN SONRA RAHATA ERERSİNİZ:) HIZ 86 KM:) VE HALA LAYLAYLOM:)

• Beğen
Tepkiler: mustea7
Scudo
@deli kadir

Sendekini gördüm zaten ama Milli takım forması giyen birinin yanındakilere bu durumu empoze etmesi gerekir diye düşünüyorum... Ama olmuş bi kere...

Bu arad forumda büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırıdır...Buda bu konuda bir uyarıdır... Saygılar iyi forumlar...

Bisiklete ne kadar hakim olursan ol büyük risk bence. Ters bir durumda pekmezi çıkar insanın :S

@deli kadir

Dikkat etmemiştim sendeki formayı gördüm ama... Onlarda milli ve kask takmıyorlarsa onu o formayla görüp milli olmuş takmıyoda benim neyime kask demez mi insan...

Ben valla Tv deki bisikletli reklamlara dizilerde bisiklet tepesinde gördüğüm kasksız sahnelerde bile yapımcılara mail atarak şikayet bildiriyorum... Bu bi toplum bilinci en nihayetinde... Biz yapmassak kim yapacak...

Hız 86 km hala laylaylom ?? !!
Kolay Gelsin Bizimle böyle inanılmaz faydalı ve bilgilendirici videolar paylaştığınız için...

mümkünse 96 ve 106 'yıda görmek isteriz !!!

@Halil Uygun

ankaradakiler bilir bi yer var çevre yolunda (incekten gölbaşına inen yol) orda bi kamyona takıldım adamda gaza geldi. 119 u da gördüm ama cebimden telefonu çıkartmayı yemedi. yanımda da ankaradakiler tanır başkent spor kulubü antrenörü ve hala düzenli spor yapan adem koçay vardı. bu skoru ikimiz paylaştık. yanlız deryar dan çıkması çok sakat oluyor duvara çarpmış gibi oluyor insan:):) şimdi elimde fırsat olsa hiç düşünmeden yine yaparım

@deli kadir

sevgili arkadaşım o hızlarda ve özellikle kamyon arkasında genç ölebilirsin ama kesinlikle yakışıklılığın olmaz... parçacı bulamazlar... ben 2 çocuk babası olarak
çocuklarımın senin gibi milli sporcuları ! ! ! örnek almasını kesinlikle istemem... lütfen kişisel alma insanlığını değil... yaptığını değerlendiriyorum...

selamlar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@babasıveoğlu

haklısın abicim yaptığımız çok sakat fakat çok adrenalin veriyor... özellikle araba filan sollarken arabadakilerin beni gördüklerindeki surat ifadeleri çok güzel oluyor :) benim çocuğum olsa bende böyle bişey yapmasına kesinlikle izin vermem.. delilik bizim yaptığımız.. kimseye yaptıklarımızı önermiyorum +18 :)

Dİreksİyonu KilliĞina Bİ ÜstÜne Kirdimi Sonra ŞÖfÖrde Senİn YÜz İfadenİ GÖrÜr Zuhahaha

• Beğen
Tepkiler: rammstein
@atoin

benim suratı gören öyle bişey yapmaya cesaret edemez... suratta bisikletten dolayı 70 dikiş var... ayrıca o hareketi yapmak biraz ... ister... anladın sen

Deli kadir varya tam benim kafadansın.Adrenalin için adamlar neler yapıyolar.Bizim yaptıklarımız yine en güvenlileri.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@matrixod

tabi canım:) bu arada youtube kapandığı için vidio yok kafayı yicem:):):)

Gerçi önceden de söylenmiş ama gerçekten inanılmaz tehlikeli birşey yapmışsınız. Üstüne bi de övünmeniz tam olmuş... O şoför sizi farkettiğinde nasıl süreceğini şaşırır adam. Hergün konular açılıyor bisikletçiye saygı şu bu ama biz de sırf kendimizi değil diğer sürücüleri de düşünmeliyiz. İşte ülkemizden güzel manzaralar yine...

beyler daha bugun(perşembe)konya şahin tepeside 74.2 yi gördüm orion ds le de ön rotor bi aayip oldu. ve lastik patladı galiba ısınmadan :D

Geri