Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kan aranıyor duyuruları

Scudo
@gamzece hastanelerde kan grubu önemli değil aslında. Siz bankaya grubunuz ne olursa olsun bağışlıyorsunuz. Onlar da depodan size uygun grubu veriyorlar.

A RH (-) diye aramayın bence. Potansiyel bağışçılar benim grubum uymuyor diye vazgeçmiş olur.
2 hafta önce bir iş arkadaşımızın babasına ameliyat için A RH (+) lazım oldu. Ben 0 RH (+) ve diğer iş arkadaşlarım AB RH (+), A RH (-), 0 RH (-) falan olmalarına rağmen kan verdik. Yerine koyunca hastane gerekli kanı hastaya sorunsuzca verdi.

Yeni kan vermemiş olsam vermekte tereddüt bile etmezdim aslında ama iki bağış arasında 90 gün aranıyor maalesef :(

@Uğur S.
Bankada A RH (-) kan grubu olmadığı için , kan grubunu zorunlu tutmuşlar

Yerine koyma yapılamayacak o halde. Daha zor bir durum maalesef. Kızılay'dan isteyemezler mi? Bir görüşün bence.

(link)'da.
Arkadaslar acil kana ihtiyacım var arkadasın babası için kan grubu ABnegatif telefon 5549857534

Güncelleyelim. Küçükçekmece civarında oturan arkadaşlar bi zahmet.

Hocam Arenapark'a yakın konumdayim. Şuan isteyim çıktığımda hala ihtiyaç varsa gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Böyle bir yer olduğundan haberim yoktu. Herkesin haberi olması için güncelliyorum.

Sevgili Forumdaşlar;

Dayımınoğlu whatsapp tan acil bir mesaj paylaştı Yakın olanlar lütfen ilgilensin Konu troll falan değildir AB Rh+ kana ihtiyaç var bilgiler fotoda
hasta.png

Sevgili Forumdaşlar;

Dayımınoğlu whatsapp tan acil bir mesaj paylaştı Yakın olanlar lütfen ilgilensin Konu troll falan değildir AB Rh+ kana ihtiyaç var bilgiler fotodahasta.png

İnşallah bolca ünite kan bulunur üzüldüm Allah acil şifa versin...

@ErHan72 Erhan Bey'e yardımcı olan arkadaşlarımız çıkar inşallah.Mesaj yukarıda kalsın.Allah acil şifalar versin.
hasta.png hasta.png

• Beğen
Tepkiler: Motorola ve Atasoy
Acil şifalar

@hamlet2006 @atasoy Teşekkürler ilginize Yüce Allah hepsine acil şifalar nasip etsin. Ben de bu küçük kardeşimizi tanımıyorum ama mesajı atan kuzenim; kendisi de bir bisiklet sever. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur; kemik kanseri zor bir hastalık malum

Uygun bir başlık bulamadım. Bursa'da acil kan aranıyor.
Screenshot_2020-09-07-14-52-49-138_com.facebook.katana.jpg

A C İ L B Rh+ KAN ARANIYOR

----İstanbullu dostlarım----
İstanbul'da yaşayan ve yakını olan Sevgili Dostlarım..
Bir akrabamız LÖSEMİ teşhisiyle,
İstanbul Bahçelievler Medicalpark Hastanesinde tedavi görmektedir.
Her gün yeniden alması gerekli olan B Rh+ kan trombositlerine ihtiyacı var.
İstanbul’ da, son 3 gün içesinde herhangi bir ilaç almamış, erkek ve B Rh+ kan verebilecek tanıdıklarınız varsa iletebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İletişim için Veli Bey;
Tel.no: 0 505 217 16 09

Geri