Scudo Sports

Kan gruplarımız ve yaşadığımız şehir.

Scudo
Selam Yalova'da oturuyorum.

Kan grubum 0 RH +

Üstümdeki gibi sigarasız kan bulunur :D:D

0 rh+
İstanbul - Avrupa Yakası :)

ama 18 olmadan kan verilmiyor :)

A RH + İzmir Karşıyakadayım.. msn:eek:zalan_bornova@hotmail.com tel:0536 437 11 34

arkadaşlar ben konya da dagcılık ve arama kurtarma klübünde spora başlamıştım senelerdir bu kan verme durumunu herkezlerle paylaştık burada böyle bir paylaşımı bulmak beni sevindirdi sizlere birde kan bankasını öneririm internette çok aktif çalışıyor ben 2 senede 3 kişiye kan verdim ikisi kalp krizi geçirirken yalnız biri vardıki beni çok duygulandırmıştı 18 yaşında gencecik bir kız yurt dışından konya ya ziyarete geliyor ve kalp damarları çatlıyor kriz geçiriyor ve ozaman anladımki bugün onlara yaptıgım yardım yarın banada gerekebilir...herkeze teşekkürlerrr

arkadaşlar kan grubumu yazmayı unutmuşum A RH (-) KONYA 05058425816 03322518616 İŞ

Selim Yiğit Güçlü 0 rh Pozitif... Samsun/Merkez/İlkadım.

Ben şimdilik Yılda bir kez Samsun'un merkezindeki Kızılay Kan Merkezine,kan bağışı yapıyorum sevgili forum severler...
Sağlıklı 18-60 yaş arası vatandaşlarımızın an az 3 ay ara ile yılda 4 kez kan vermesinde bir sakınca yok diye biliyorum.

Kan vermek,
Kanı yenileyerek,temiz kan oluşumuna neden olmakta ve dolaşım sisteminden başlayarak bütün vücudumuza çok faydalı olmaktadır.

İyi Forumlar ve Sağlıklı Günler Dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: tugche
arkadaşlar kan vermek konusunda sıkındımız yok ama bu lisde konusunda sıkındı var sayfayı düzenleyen arkadaş'a önerim herkes kan grubu yazısın oda cüncel olarak ilk sayfaya gruplar halinde yazsın böyle daha kolay olur diye düşünüyorum

benim kan grubum 0 RH+
tshalilatalay@hotmail.com
05325280061 7/24 saat açık

önerdim şekil

0 RH+ GRUBU

adı soyadı iletişim
H.Atalay 05325280061
hakan
hüseyin

böyle birşey çok güzel olur bence

• Beğen
Tepkiler: bisikletseven