Scudo Sports

Kan gruplarımız ve yaşadığımız şehir.

Benim kan grubum B Rh+

ankara'da oturuyorum..
gerekli durumlarda kan vermekten mutluluk duyarım: ki zaten kızılaya da düzenli olarak kan veririm aslında... o yüzden verdiim tarihe yakın bi zamanda isterseniz elimde olmayan sebepten dolayı veremeyebilirim

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?:

-- 18-65 yaşları arasındaki her insan kan verebilir,
-- Düzenli olarak 3 ayda bir kan vermenin sağlık yönünden HİÇBİR sakıncası yoktur,
-- Kan bağışı orucu bozmaz,
-- Kan bağışı en çok 15 dakikanızı alır. Bir hayatı kurtarmak için bu süreyi vermeye değmez mi?,
-- Kan vermenin halsizlik, şişmanlık ve bağımlılık gibi HİÇBİR yan etkisi yoktur...

kaynak: KIZILAY

(belki daha önce yazan olmuştur bilemiyeceğim ama ben gene de bi yazim)

sağlıklı günlere...

Scudo
@t-genc

aynı kan grubumuz kanka:)

Arkadaslar, onumuzdeki hafta bir arkadasin babasi By Pass olacak, Antalya'da.. Ben de ona foruma yazacagimi soyledim, kana ihtiyac olabilir..

Aranan grup 0 RH +

İl: Antalya

Antalya'daki arkadaslar da buraya kan gruplarini girerlerse super olur, mesela son bir kac dakikada 9 sayfayi taradim, derya beyin ara ara toparlamalari da cok yardimci oldu..

Gerçi Antalya'dan 0 RH + kimseyi bulamadim.. Ama olsun :D ise yariyor gibi

A rh+ kan gurubum ıstedığınız zaman ıstedığınız saat bana 05382365954 den ulasabılırsınız bu konularda cok hassasım her zaman gelebılırım...(cok guzel bır baslık boyle konular ıcın cok tesekkurler

@Derya AKYILDIZ

26 şubat 2007 tarihinde, tarafımca güncellenmiştir. Derya AKYILDIZ

• Beğen
Tepkiler: Saruz26
A + Maltepe,İSTANBUL
kesinlikle gerekli bi başlık...Arklar..(özellikle bizden çok war diyen a + arklar) lütfen düzenli aralıklarla kan wermeyi ihmal etmeyin...herkes a+ çok war diyor,bu düşünceden dolayı da hiçbiri kan wermiyor..geçen sene koşuyolu kalp hastanesinde sırf bu yüzden(8 tane A+ i biraraya getiremedigi için,2 ay amaliyat olamayan bi abi wardı babamın yanında yatan...bende bulana kadar bayaa zorlandım açıkçası 8 klişyi..)
kısaca az war ya da çok war...gidin kan werin...hattaa işe yaradgınızı görmek istiyosanız koşuyolu kalp hastanesinin bahçesinde dolanın bi 10-15 dakka..emin olun,kan grubunuzu haykıran bi insan görüceksinizdir...we karşılıgnda binlerce teşeküür we dua:)

A (Rh) +

İstanbul - Küçükçekmece

Not: Roaccutane denilen terbiyesiz ilacı kullandığımdan dolayı şu an ve önümüzdeki 1 yıl boyunca kan vermem yasakmış! Oysa Kızılay'ın sağa sola koyduğu araçlarda kan bağışlayacaktım. :(

Ben daha önce yazmıştım kan grubumu ama ulaşım bilgisi yazmamıştım. İhtiyaç olduğunda yardımcı olurum.

Kan Grubu: B (+)
İsim: Burak Meşe
Tel: 0535 597 89 18
msn: tahtamandal@hotmail.com
Yer: İstanbul-Maltepe

Cep telefonumdan günün her saati ulaşabilirsiniz. Eğer ulaşamıyorsanız uzun bir gece geçirmişimdir, bu sebeple telefonu açmıyor olabilirim.

0 Rh+
güzelyalı/İZMİR

Geri