Scudo Sports

Kanal İstanbul

Herşey mükemmel değildir. Gri alanların hepsini beyaza döndürmek mümkün değildir, azaltmaya çalışırsınız. Biz çok şükür siyaseten ekarte edilmek amacıyla "gel bakalım" diye sahneye çağrılıp şişirilen, ne olduğunu seçim gecesi gösteren birinin peşinden miting miting koşturup daha sonra da ilk yenilgide gömmek zorunda kalacağımız tercihler yapmıyoruz. Tüm hayatını dezenformasyon bombardımanı altında yaşamak zorunda olmak ne kötü. Katarlı öğrenciler "haberi"ni özür dileyerek düzeltmek zorunda kalan gazetelere maruz kalmak gibi.

Scudo
Konuya yazma yasağım kalkmış . Şahsım adına teşekkür ediyorum :)
Geçiş garantili proje. Şahsımın en sevdiği :) Yılda 5.000.000 gemi geçiş garantisi verirler İnşallah ...
(link)

Ooo reyiz de gideceklerini kabullenmiş ama suç ortaklarına garanti veriyor.
Bir kişi de çıkıp "siz kim biz kim" diye sormuyor işin kötüsü hala gri beyaz falan diyerek saçmalayan destekçileri var.

Helal olsun reyize öyle ya da böyle Türk tarihinin son 20 yılına damga vurdu yetmedi gelecek 20 yılı da ipotek altına almaya çalışıyor. Ben de kendisini destekliyorum canı gönülden. Kavanozda biriktirdiğim bozukluklar ile zeytinlik alabileceğim gün gelene kadar reyizin arkasındayım. Euro geçen sene 7 idi bu sene 10 seneye 15, hepsi reyizin muhteşem ekonomi dehası sayesinde.

Ooo reyiz de gideceklerini kabullenmiş ama suç ortaklarına garanti veriyor.
Bir kişi de çıkıp "siz kim biz kim" diye sormuyor işin kötüsü hala gri beyaz falan diyerek saçmalayan destekçileri var.

Helal olsun reyize öyle ya da böyle Türk tarihinin son 20 yılına damga vurdu yetmedi gelecek 20 yılı da ipotek altına almaya çalışıyor. Ben de kendisini destekliyorum canı gönülden. Kavanozda biriktirdiğim bozukluklar ile zeytinlik alabileceğim gün gelene kadar reyizin arkasındayım. Euro geçen sene 7 idi bu sene 10 seneye 15, hepsi reyizin muhteşem ekonomi dehası sayesinde.
Katarlı, yunan, ingiliz olmadan alamazsın yiğen. Fazla heveslenme. Türkiye doğumlulara torrpak satmıyok biz. Kusura kalma.

Katarlı, yunan, ingiliz olmadan alamazsın yiğen. Fazla heveslenme. Türkiye doğumlulara torrpak satmıyok biz. Kusura kalma.
Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değilim, Türk vatandaşlığı olup da bu borçları ödeyecek olanlar düşünsün.

Son düzenleme:
Ben Türk vatandaşı değilim, Türk vatandaşlığı olup da bu borçları ödeyecek olanlar düşünsün.
Türkiye doğumlu yazdım yiğen. Burda doğduysan ama katar, yunan ve ingiliz olmadıysan zor alın zeytinlik.
Bir de, benim teee amerigonyada 30 yıldır yaşayan sınıf arkadaşım var. Amerikalı olalı 25 sene oldu. Gurur duyuyor amerikanlığıyla. Amma velakin sürekli türkiye ile ilgili haberleri takip ediyor. Diyorum ki, bilader ben bu kadar ilgilenmiyom. Sen ne güzel artık Türkiye vatandaşı değilsin, sana ne Türkiye den diyorum. Ülkeden bir şekilde giden, sürekli bu ülke ile ilgili. Anlamsız bu yaptığınız. Hem çifte vatandaşsınız, hem ülke daha kötü olsun bundan bende nemalanayım diye avuçlarınızı ovuşturuyorsunuz. Güzel olmuyor.
Alman bir kadınla evlenip, içgüveysi giden bir zavallı var. Orda market alışverişi, ikinci el araba ile ilgili videolar çekip, bakın burda herkes kral, siz orda kölesiniz diyor. Hadi o şanslı, bir alman ablamız, marifetlerini beğenmiş iç güveysi almış. Tadını çıkarsa ya almanyanın. Rahat olsa orda, türkiye için o videoları çekmez.

Türkiye doğumlu yazdım yiğen. Burda doğduysan ama katar, yunan ve ingiliz olmadıysan zor alın zeytinlik.
Bir de, benim teee amerigonyada 30 yıldır yaşayan sınıf arkadaşım var. Amerikalı olalı 25 sene oldu. Gurur duyuyor amerikanlığıyla. Amma velakin sürekli türkiye ile ilgili haberleri takip ediyor. Diyorum ki, bilader ben bu kadar ilgilenmiyom. Sen ne güzel artık Türkiye vatandaşı değilsin, sana ne Türkiye den diyorum. Ülkeden bir şekilde giden, sürekli bu ülke ile ilgili. Anlamsız bu yaptığınız. Hem çifte vatandaşsınız, hem ülke daha kötü olsun bundan bende nemalanayım diye avuçlarınızı ovuşturuyorsunuz. Güzel olmuyor.

Söylediğiniz gibi bir kanun ya da düzenleme yok. Hukuk doğum yerine göre değil vatandaşlığa göre işler. Reyiz de sagolsun yıllar önce yabancıların Turkiye'de toprak edinmesini sınırlayan yasayı kaldırdı.

Ben çifte vatandaş da değilim, ilgilenmemin sebebi tamamen duygusal. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar verimli toprakların ucuza alınması mümkün değil. Çeşitli ülke kurlarına, hisselerine, emtiaya yatırım yapıyorum bütçemin yettiği kadar bu yatırımlar da hukuk ve etik çerçevesi dahilinde. Eğer piyasada ederinden çok daha ucuza satılan bir mal var ise bunu almanın neresi yanlış?
Ülkenin mallarını 3 kuruşa satan iktidar seçiyorsunuz daha sonra bu malları alanı suçluyorsunuz. Satanın hiç mi suçu yok?

Söylediğiniz gibi bir kanun ya da düzenleme yok. Hukuk doğum yerine göre değil vatandaşlığa göre işler. Reyiz de sagolsun yıllar önce yabancıların Turkiye'de toprak edinmesini sınırlayan yasayı kaldırdı.

Ben çifte vatandaş da değilim, ilgilenmemin sebebi tamamen duygusal. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar verimli toprakların ucuza alınması mümkün değil. Çeşitli ülke kurlarına, hisselerine, emtiaya yatırım yapıyorum bütçemin yettiği kadar bu yatırımlar da hukuk ve etik çerçevesi dahilinde. Eğer piyasada ederinden çok daha ucuza satılan bir mal var ise bunu almanın neresi yanlış?
Ülkenin mallarını 3 kuruşa satan iktidar seçiyorsunuz daha sonra bu malları alanı suçluyorsunuz. Satanın hiç mi suçu yok?
Türkçe biliyorum neden türkiye den almayayım diyorsun. Haklisin. Al kardeşim, yabancıya gitmesin:)
1946 dan beri, seçimlerin sağlıklı olmadığını bildiğim için, sizin gibi bu halkı suçlayamıyorum bu kadar kolayca.

Türkçe biliyorum neden türkiye den almayayım diyorsun. Haklisin. Al kardeşim, yabancıya gitmesin:)
1946 dan beri, seçimlerin sağlıklı olmadığını bildiğim için, sizin gibi bu halkı suçlayamıyorum bu kadar kolayca.

Eyvallah. Suçlama demeyelim de sorumluluk diyelim biraz daha yumuşak olsun o zaman.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Eyvallah. Suçlama demeyelim de sorumluluk diyelim biraz daha yumuşak olsun o zaman.
Yaşadığınız yer, her nere ise, unutmayın, o ülkeler sorumluluk sahibi ülkeler olarak, 300 yıldır dünya da sömürü ile sorumluluk sahibi ülkeler. Bunu unutmayın.

Yaşadığınız yer, her nere ise, unutmayın, o ülkeler sorumluluk sahibi ülkeler olarak, 300 yıldır dünya da sömürü ile sorumluluk sahibi ülkeler. Bunu unutmayın.

Hocam sorumluluk ile sömürüyü nasıl bağdaştırmayı başarabildiniz aklım almıyor ama yaşadığım yerin geçmişte yaptıklarının sorumlusu ben değilim, 80'liyim ben sömürmedim, umurumda da değil açıkçası. Konudan da sapıyoruz varsa söyleyecekleriniz mesaj atmanız daha mantıklı olur gibi.
Saygılar.

Durum şöyle:

Gereksiz bir kanal ile çocuklarımızın geleceğini buraya gömmek ve doğayı katletmek istiyorlar.

Muhalefet diyor ki; bu işe giren firma ve devletler bilsin, biz iktidar olacağız. Projeyi iptal edeceğiz ve ödemeleri yapmayacağız.

AKP genel başkanı diyor ki; bu parayı uluslar arası tahkim mahkemeleri ile sizden söke söke alırlar.

Bu para devletin parası. Çocukların geleceği. Parayı alacak olanlar dış güçler. Onlarla anlaşan akp... ülke çıkarlarını çocuklarımızın geleceğini koruyan muhalefet...

Durum böyle. Ya kanal ya çocuklarımızın geleceği...

Bisikletle ilgisi ne?! Çocuklarının gelecekte daha az vergi ödeyerek bisiklet alabilir durumda olmasını istiyorsan kanala destek vermezsin. Ya da kanal yapılır. Vergilerimiz çarçur edilir. Daha fazla vergi yükü biner ve market bisikleti bile lüks olur...

İstanbul'da Referandum yapalım desen HAYIR.

Bu pojeye evet diyenler Cebinden ödesin bedelini masrafını desen 1 tanesi kalmaz ortada.

Mühürsüz oylarla ahlaksızca namussuzca seçim çalmak var.
Gasp edilen halk iradesi 4 yıl.
Ama ihale ödemesi 25 yıl.
Daha dünyaya gelmemiş nesillerin iradesini çalmak rızkını gasp etmek kul hakkını yemek bunlarda.

Sorarsan müslüman bunlar.
Millet işsiz.
Millet borçlu.
Millet aç ama bunlar doymuyor amk.

Allahım sen bu milleti perişan hale getirip çalan satan talan eden milletin sırtında saltanat yaşayan ahlaksız namussuzlara ve bunların kemik attığı kâfirlere (gerçeği örten) trollere fırsat verme ya Rab amin.
------
Tevbe suresi 34
Ey iman edenler! (Uyanık bulunun) Ahbar ve Ruhbanın (Yahudi hahamları ve Hristiyan papazları gibi her dini dünyalık kazanç kapısı yapan bilgin takımının) birçoğu insanların malını, hakkı olmadan (din istismarı ve sahtekârlıkla) alıp yemekte (kendisine itimat ve itibar eden kimseleri zalim sistemlere uşak haline getirmekte) ve onları Allah yolundan çevirmektedir. Altını ve gümüşü (parayı ve serveti) biriktirip de Allah yolunda harcamayanlar(a gelince), onlara acı bir azabı müjdele. (Ki bunlardine hizmet perdesi altında servet ve şöhret edinmektedir.)
------------------

ulan iblis tohumu sahtekar şerefsiz...
Allah belanı versin.
Hakkını yediğiniz, yedirdiğiniz insanların hastalıkları dertleri size musallat olsun inşallah.
Amin

Muhalefet diyor ki; bu işe giren firma ve devletler bilsin, biz iktidar olacağız. Projeyi iptal edeceğiz ve ödemeleri yapmayacağız.

AKP genel başkanı diyor ki; bu parayı uluslar arası tahkim mahkemeleri ile sizden söke söke alırlar.
Benim anlayamadığım, uluslararası tahkim mahkemeleri bu zatın aklına yandaşları zarara girince yada girme ihtimali oluncamı geliyor. Bu zat demiyormuydu Avrupa insan haklarının vs verdiği kararlar bizi bağlamaz diye?

CEHAPE'li belediyelerimizin milletimize hediye ettiği muazzam sanat eserlerinin yanında esamesi okunacak bir proje değil. Göz boyama.

çekirdek çitleyen eşşek heykeli,
deniz süngeri heykeli,
Atatürk'ün köpeği Fox heykeli
Boz ayı heykeli
Musluk açılış töreni

İşte yavrularımızın geleceği için bunlara yatırım yapmak lazım.

Gerçi sünger heykeli yapımına kendi ifadesiyle iki yılını vakfeden muhterem belediye başkanı, ilçesine gelecek turistleri "suyumuz yok" diye uyarıp geri döndürmeye çalışıyormuş ama olsun. Eminim geçici bir sorundur.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Lütfen siyasi eğilimleriniz/aidiyetleriniz üzerinden bir yanlışa başka yanlışları örnek gösterip ucuz edebiyat yapmayalım....
Bilime inanan insanlarız, siyasi argümanlara biat etmiyoruz..

Geri