Derya Keçeci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.029
- İsim
- Derya
- Başlangıç
- 1970—71
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Elbette kanmazsınız ancak ben yine de bir açıklama yapayım. Şimdi dünyanın neresine giderseniz gidin, başta elektronik cihazlar olmak üzere, bir ürün satın alındıktan hemen sonra satılacak olsa bile, en iyisinin fiyatı fatura bölü 2'dir. Şimdi bakıyorum zaman zaman 2. el ürün satan arkadaşların fiyatları, ebay chainreaction gibi yaygın olarak alışveriş yaptığımız sitelerdeki yeni ürünlerle aynı. Zaman zaman bisiklet satıcılarını eleştiriyoruz, vallahi ben artık eleştirmeyeceğim. Onlar daha insaflıymış, biz demekki bu arkafdaşların eline düşsek ciğerimizi sökecekler.
Kullanmadığım ve fazla olan malzemelerimi asla satmayıp "ihtiyaç sahibi birine vermek" gibi bir huyum var. Dolayısıyla bu davranışı biraz "Kurnazca hesap edilmiş" bulmaya hakkım var. Aslında gerçek 2. el ürünler bir kaç saat ya da dakikada satılıyor,doğrusu da bu. Diğerleri sayfa sayfa başladıkları fiyatın yarısına kadar "x'ten güncel" şeklinde av bekliyorlar. Uzattım, elimde hiç giymediğim L pedli tayt var (kesinlikle öğrenciye verilecek)Ankara çankaya bölgesinde ve elbette ÜCRETSİZ.
Kullanmadığım ve fazla olan malzemelerimi asla satmayıp "ihtiyaç sahibi birine vermek" gibi bir huyum var. Dolayısıyla bu davranışı biraz "Kurnazca hesap edilmiş" bulmaya hakkım var. Aslında gerçek 2. el ürünler bir kaç saat ya da dakikada satılıyor,doğrusu da bu. Diğerleri sayfa sayfa başladıkları fiyatın yarısına kadar "x'ten güncel" şeklinde av bekliyorlar. Uzattım, elimde hiç giymediğim L pedli tayt var (kesinlikle öğrenciye verilecek)Ankara çankaya bölgesinde ve elbette ÜCRETSİZ.