Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kapı açılmasından dolayı köprücük kemiğinin kırılması

Tepki
90
İsim
Mehmet Cebeci
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar,

28.06.2021 tarihinde 18.40 civarı Eyüp - Silahtarağa tarafında tünele gelmeden bir aracın kapı açmasından dolayı sağ köprücük kemiğimi kırdım. Can havliyle bisikleti ve kendimi kaldırıma atarken araçtaki şoför uzaktan bir şeyim olup olmadığımı sordu ve bir anda trafik içerisinde gitti. Arkadan gelen bir bisikletli arkadaş sağolsun bana çok yardımcı oldu. Kim olduğunu bilmiyorum ama bana buradan yazarsa ona bir minnet borcum var. Buradan çok çok teşekkür ederim. Neyse eve geldiğimde omzumun düşük durmasıyla eşimin kırık olduğunu anlaması ve akabinde doktor, tutana derken bir gece öyle geçti. Ertesi günü 8 bandaj denen bir şey takıldı ama hiç içimize sinmedi. Kırık çok fazla ayrık olduğu için doktor çok şüpheli davrandı ve biz de ameliyat kararı aldık. Şimdi platin takıldı çok geçmeden inşallah daha iyi olacak diye umut ediyorum.

Aracın ne plakasını alabildim ne de kamera görüntüsü peşine düştüm ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. Daha farklı da olabilirdi. Duran bir trafikte kapı açmak gerçekten çok değişik bir durum. Adamı bulup sebebini sormak isterim. Şimdi iyileşmeyi bekliyorum. Adamın neden kapı açtığının ise hiçbir zaman öğrenemeyeceğim.

Ameliyat oldukça başarılı geçti.

111.JPG
112.JPG

Scudo
@cebecimehmetc çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.maalesef böyle sürücüler yüzünden en iyi kaza bu olsa gerek,(tabi sakat bırakanlar ve katledenleri düşündükçe)... araç kapıları ile beraber bu ara ters yolda mal mal martılar (scooter belası)ile giden iki ayaklı hayvanlarada dikkat etmek gerek...

Geçmiş olsun, doktorunuz demiştir ama verdiği hareketleri zamanında yapın. Acıyo, acaba vidalar mı oynar diye korkup ihmal etmeyin, zira donuk omuz denen sorun başlarsa eskiye döndürmek baya zaman, emek ve sabır gerektiriyo.

Sayın @cebecimehmetc çok geçmiş olsun.

Aklımızda spor, keyifle bisikletimizi sürerken, bir anda herşeyi tepetaklak edip, hayatımıza kastederek kaçıp gidenlere ben insan demiyorum.

Kazadır olabilir ama artık sen de bir parçasısın ve sorumlususun bu trajik olayın. Nereye gidiyorsun:mad:

Hiç kimse, başka birine bunları yaşatıp, birşey olmamış gibi kendi hayatınıza devam edemez.

Kendi vicdanı bırakmaz umarım yakasını...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsiniz umarım.

Geçmiş olsun, doktorunuz demiştir ama verdiği hareketleri zamanında yapın. Acıyo, acaba vidalar mı oynar diye korkup ihmal etmeyin, zira donuk omuz denen sorun başlarsa eskiye döndürmek baya zaman, emek ve sabır gerektiriyo.

teşekkür ederim bilgi için kontrollere gittiğimde doktor ile konuşacağım spora dönüş, hareketler ve diğer detaylar için...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
çok geçmiş olsun araçların yanından geçerken hayalinizde bir kapı boşluğu tasarlayın ve ona göre geçin bu sığırlar eğitilemez ne yazık ki çok temkinli davranmak gerekiyor

Sayın @cebecimehmetc çok geçmiş olsun.

Aklımızda spor, keyifle bisikletimizi sürerken, bir anda herşeyi tepetaklak edip, hayatımıza kastederek kaçıp gidenlere ben insan demiyorum.

Kazadır olabilir ama artık sen de bir parçasısın ve sorumlulusun bu trajik olayın. Nereye gidiyorsun:mad:

Hiç kimse, başka birine bunları yaşatıp, birşey olmamış gibi kendi hayatınıza devam edemez.

Kendi vicdanı bırakmaz umarım yakasını...

Maalesef öyle ama zaten çarpma sonrası adamın bana "neden yoldan gidiyorsun, kaldırımdan gitsene bomboş kaldırım var" demesi hala kulağımda. Çok yazık ben bu lafı duyduktan sonra o adama ne yapabilirimki.

Çok geçmiş olsun.. Gerçekten inanılmaz.

• Beğen
Çok geçmiş olsun seneler önce farklı bir sebepten dolayı bende 2 yerden köprücük kemiği kırmıştım, askı vs takılıysa eğer takmayı ihmal etmeyin zamanla eskisi gibi oluyor tekrardan çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun araçların yanından geçerken hayalinizde bir kapı boşluğu tasarlayın ve ona göre geçin bu sığırlar eğitilemez ne yazık ki çok temkinli davranmak gerekiyor

Normalde öyle tabi ama bu duran trafikte oldu. Sağdan yol vermedikleri için ortadan gidiyordum. Trafik hiç akmıyordu ve adamın kapı açacağı tuttu.

• Beğen
Çok geşmiş olsun 5 sene öncede benim başıma aynısı gelmişti,kırığım olmadı ama3/ 4 ay kendime gelememiştim.Neyseki olan benim maşaya aracın kapısına olmuştu.

• Beğen
Gecmıs olsun. Benzer durumu bende yasadım. Yavaştım o sırada sadece masanın plastik koruması düşmüştü

• Beğen
Geçmiş olsun, sekiz bandajlada iyileşiyor ama kemik üst üste kaynadığı için orjinal gibi durmuyor. Bende iyileşme süresi 2 aydı ama o zamanlar yaşım 19 falandı.

• Beğen
Geçmiş olsun. O kapı her an açılabilir maalesef, tetikte olmak şart. O adam bisiklet yolunda arabasıyla gidip, sana çarpıp, "koca arabayı görmüyor musun" da diyebilirdi.
Geçmiş olsun tekrardan.

Geçmiş olsun, sekiz bandajlada iyileşiyor ama kemik üst üste kaynadığı için orjinal gibi durmuyor. Bende iyileşme süresi 2 aydı ama o zamanlar yaşım 19 falandı.
ben ameliyat oldum hocam.

Geri